עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יכול להכניס סידן ממקור אחר ופשוט במקום חלב כמקור חלבון,לאכול מקורות חלבון אחרים (ביצים דגים בשר)..לא חייב שזה יבוא ביחד
נראה לי שדי ענית לעצמך, גבינות ללא לקטוז זה פתרון טוב, בהנחה שיש לך רגישות ללקטוז (מה שסביר להניח).אני מנסה להיגמל מחלב, מכוון שזה עושה לי גזים ועוד בעיות עיכול..
אני יוכל אולי רק קוטג ויוגורט. אני לא רוצה לשתות חלב.
איזה תחליפים יש לזה? כאילו דברים עם הרבה חלבון וסידן.
אולי יש לי רגישות קלה מאוד ללקטוז..מה רע בחלב? אתה חושב שהגבנ"צ שכולם אוכלים בריאה יותר?
ומה עם כל השייקים המעובדים?! זה חלב פרה שאנסו לו תצורה.
אם ואתה אוהב חלב והדבר היחידי שמפריע לך זה הלקטוז, תעבור לחלב דל-לקטוז או/ו קנה כדורי לקטז (כל כדור עולה 50 אג' ומפרק 700 מ"ל חלב מלא!).
חלב זה דרך המלך לקבלת החלבון והקלוריות ואם עד עכשיו זה עזר לך בתכנית שבא אתה מתאמן תמשיך לשתות אותו.
אני לא יודע להכין טחינה, אז המתועש זה מספיק?נראה לי שדי ענית לעצמך, גבינות ללא לקטוז זה פתרון טוב, בהנחה שיש לך רגישות ללקטוז (מה שסביר להניח).
בכל מקרה, תחליפים טובים זה פשוט לאכול חלבונים מבשר ומביצים.
בשביל סידן תאכל כף טחינה ביום וגם בתפוזים יש סידן
אתה יכול להכניס סידן ממקור אחר ופשוט במקום חלב כמקור חלבון,לאכול מקורות חלבון אחרים (ביצים דגים בשר)..לא חייב שזה יבוא ביחד
משום מה זה רץ לאחרונה ואני לא יודע מדוע זה נאמר..לדעתי זה בלי ביסוס לחלוטין ואני אשמח אם מישהו יפנה אותי למחקר שמכבד את עצמו שמוכיח אחרתרגע, לפי מה שאני זוכר ספיגת הסידן ממוצרים חלביים היא נמוכה עד אפסית, לא כך?
כי אם כן אז זה בכלל לא מהווה שיקול.
טחינה \סרדיניםאיזה מאכלים עם הרבה סידן יש?
דניאל, אני גם מפסיק לשתות החלב, בגלל הפן הבריאותי.
עזבו אתכם מטחינה וקליפות ביצים, מישהו בדק לאחרונה כמה סידן יש בבקבוק של אקווה נובה? בקבוק אחד של שני ליטר מכיל 1600 מ"ג סידן. ראו את הערכים על הבקבוק..
פשוט תקנה טחינה מהסופר ותאכל. אם אתה יכול לקנות טחינה מונבטת אז עוד יותר טוב.אני לא יודע להכין טחינה, אז המתועש זה מספיק?
אסם*אני אישית לא שותה בכלל חלב , רק מוצרי חלב, לא בגלל בעיה מסויימת אלה בגלל שלא מוצא בחלב שום דבר בריא (כן יש מחקרים במבה של אוסם 😃 ).
כבר הציעו לך מה לצרוך במקום , אל תרגיש רע עם זה, עדיף בלי חלב בכלל , רק תרוויח מזה בטווח הרחוק.
אני לא אומר שזה נכון אבל הטענה היא שבגלל החומציות שבחלב הגוף משתמש במינרלים בעיקר בסידן מהעצמות כדי לסתור את החומציות בקבה אין לי מוסג אם זה נכון זה מה ששמעתי ועוד מטבעונים אז בכלל אין לי חשש שזה נכוןמשום מה זה רץ לאחרונה ואני לא יודע מדוע זה נאמר..לדעתי זה בלי ביסוס לחלוטין ואני אשמח אם מישהו יפנה אותי למחקר שמכבד את עצמו שמוכיח אחרת
טחינה \סרדינים
זה קשקוש המופץ ע"י טבעונים. חלב תורם לבריאות העצם, ראה את המחקר הבא: http://link.springer.com/article/10.1007/s00198-012-1895-zאני לא אומר שזה נכון אבל הטענה היא שבגלל החומציות שבחלב הגוף משתמש במינרלים בעיקר בסידן מהעצמות כדי לסתור את החומציות בקבה אין לי מוסג אם זה נכון זה מה ששמעתי ועוד מטבעונים אז בכלל אין לי חשש שזה נכון