הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון "נקיונות" לפסח - לביקורת המשקולנים.

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
השיא המעודכן שלי בקלין נכון לעכשיו הוא 87.5 ק"ג. בסרטון יש גם כישלון עם 90 - הוא עלה מספיק גבוה, וזה משקל שגם אין לי בעיה לקום איתו (השיא המעודכן שלי נכון לעכשיו בפרונט סקוואט הוא 105 ק"ג), אבל התפקשש לי משהו בתפיסה של המוט. יש גם קצת פאוור סנאצ'ים בסוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אומנם לא עושה קלינים בשגרה(מדי פעם ביום התאוששות) אבל פאוורקלין כן:
דבר קריטי מאוד אצלך שאתה חייב לתקן זה שהמסלול של המוט הוא לא קו ישר, אתה במקום למשוך למעלה מרחיק את המוט מהגוף אחרי הקפיצה ויוצר M.A
אפשר לראות את זה גם ב80 קילו אם אתה יודע מה לחפש, אבל הכי מובהק אפשרי לראות בקלות ב1:00 עד 1:02, תריץ את זה ותעצור, שים לב לאן המוט הולך אחרי הקפיצה

תעבוד על קפיצה בextension מלא, אם צריך תשען טיפה אחורה בהגזמה אפילו ותשתמש בפחות מכה מהירך עד שהמוט ינוע בקו ישר

אתה דופק את המוט החוצה, צריך להיות יותר סבלני עם המשיכה השנייה. אתה הרבה מעבר למוט כשזה קורה, בעוד שאתה רוצה להיות עם גוף כמעט ניצב לפני כשזה קורה.
ב80 זה הרבה הרבה יותר טוב. ב90 אתה תולש את המוט וכתוצאה מכך מאבד את הפוזיציות הנכונות.

ההנפה די טובה.
בהנפה יש מצב שהאחיזה מעט רחבה. יש קצת לופ, זה צריך לעוף לך לכיוון הסנטר, מרפקים עולים גבוה. ולתפוס עם טרפזים חזקים.

א.בקלין אתה לא מסיים את המשיכה וכל המשיכה נראה כאילו היא מקוטעת לחלקים, צריכה להיות תנועה אחת חלקה.
ב. בסנאץ' אתה מחזיק רחב מידי, רואים את זה כי כשאתה עומד ישר המוט גבוהה מידי. תתפוס צר יותר.

חוץ מזה, כל הכבוד תמשיך להתמיד! 😃

• פותח/ת השרשור
א.בקלין אתה לא מסיים את המשיכה וכל המשיכה נראה כאילו היא מקוטעת לחלקים, צריכה להיות תנועה אחת חלקה.
ב. בסנאץ' אתה מחזיק רחב מידי, רואים את זה כי כשאתה עומד ישר המוט גבוהה מידי. תתפוס צר יותר.

חוץ מזה, כל הכבוד תמשיך להתמיד! 😃

למה אתה מתכוון ב"לא מסיים את המשיכה"? אני אניח כמובן שאתה מתכוון לכשל, כי אם לא הייתי מסיים את המשיכה עם "החימומים" הם מן הסתם לא היו מגיעים לאן שהם צריכים להגיע. 😃

למה אתה מתכוון ב"לא מסיים את המשיכה"? אני אניח כמובן שאתה מתכוון לכשל, כי אם לא הייתי מסיים את המשיכה עם "החימומים" הם מן הסתם לא היו מגיעים לאן שהם צריכים להגיע. 😃

אתה לא נותן הפיצוץ בסוף התנועה, התנועה נראת די אדישה. "הפיצוץ" זה מבחינתי לסיים את התנועה 😃.

הנה סרטון של מיכאל עושה 110 קלין PR, הטכניקה שלו מאד טובה בקלין. נראה אחלה סרטון ללמוד ממנו 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית