הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
27/06/13:
סקוואט 115 3x5
בנץ 87.5 3x5
דדליפט 140 1x5 עד עכשיו עשיתי עם הנעלי הרמה שלי [BAF], צריך לחכות לנעלי בלרינה של הע1נס.

בסדר, מבלבל קצת מבחינת הטכניקה והמוט קצת בורח קדימה בדדליפט, נחזור למה שהיה, יותר טוב.
אין לי מושג מה המשקל גוף האמת, יום ראשון אני אבדוק.
צריך לבדוק לאיזה קטג' עדיף לי להיכנס, עד 100 או עד 90..

בסדר, מבלבל קצת מבחינת הטכניקה והמוט קצת בורח קדימה בדדליפט, נחזור למה שהיה, יותר טוב.
אין לי מושג מה המשקל גוף האמת, יום ראשון אני אבדוק.
צריך לבדוק לאיזה קטג' עדיף לי להיכנס, עד 100 או עד 90..

עלה והפצץ 👏
אם אני לא אפצע/אמות אני גם אבוא מקווה להיות 92.5 או 90 לפחות (חוזר לSS)
לא אכפת לי מהקטוגריית משקל כי זו תחרות ראשונה 😃

בהצלחה, וגם אם לא תתחרה, תבוא לראות, יהיה כיף.
כל מי שמתלבט אם להגיע או לא, תגיעו, תאמינו לי שזה כיף מאוד, זאת חוויה, והפעם זאת תחרות מיוחדת מאוד!

30/06/13:
סקוואט 120 3x5
פרס 67.5 3x5
מתח מ.ג
פשיטת גו עם 15 קילו 3x15

סקוואט צילמתי רק סט אחרון ושמתי לב שאני גולש, אני לא ממש יותר איך לפתור את הבעיה אבל צריך לעבוד על זה ובדחיפות.
יום חמישי פרס 70 עם חגורה [שיא קודם] ומשם ממשיכים לשבור שיאים, התיכנון בפרס הוא לנסות להגיע ל72/75 לחמישיות ומשם לעבור להתקדם ב3x3.
מ.ג סוף אימון - 101.1 😵

כל הכבוד על הפרס.
לפי דעתי עדיף לך להיכנס בתחרות עד 100, יהיה לך קשה מאוד להגיע לעד 90 בטוטאל שאתה רוצה.

30/06/13:
סקוואט 120 3x5
פרס 67.5 3x5
מתח מ.ג
פשיטת גו עם 15 קילו 3x15

סקוואט צילמתי רק סט אחרון ושמתי לב שאני גולש, אני לא ממש יותר איך לפתור את הבעיה אבל צריך לעבוד על זה ובדחיפות.
יום חמישי פרס 70 עם חגורה [שיא קודם] ומשם ממשיכים לשבור שיאים, התיכנון בפרס הוא לנסות להגיע ל72/75 לחמישיות ומשם לעבור להתקדם ב3x3.
מ.ג סוף אימון - 101.1 😵

אנורקסססס 😲

כרגע יותר מלחיץ אותי לעלות עוד במשקל, עברתי את ה100 ויש עוד 5 חודשים וטקסס לעבור בדרך.

אני חושב שלא שקלתי 70 מכיתה ו' 😣

מסתבר שכן, כל הפסקה או עיכוב גורם לי לעלייה במשקל, גם כשאני לא אוכל אותו הדבר כמו באימונים.
אין לי מושג האמת.

מסתבר שכן, כל הפסקה או עיכוב גורם לי לעלייה במשקל, גם כשאני לא אוכל אותו הדבר כמו באימונים.
אין לי מושג האמת.
זה נירא כאילו אתה פשוט אוכל מה שבא לך בלי יותר מידי חשבון , לפי דעתי כדי לך להוריד לאיזה 3K לזמן מה אתה תרד נוזלים... ומשם תחליט מה הלאה

לרוב אני עוקב אחרי כל דבר שאני מכניס לפה, ככה שזה לא המצב.
אני עדיין על 3-3.5 ליום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית