הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
קורן, המשקל גוף עומד על 105~.
תודה וולאד!

12/09/13: עצימות.
סקוואט 150 1x3 לא כבד, צריך לזכור להוריד מרפקים.
בנץ' עם עצירה 120 1x3 PR
דדליפט 155x2, כשל בשלישית, אחרי 15 שניות עוד ניסיון, כשל בנעילה שוב.
מתח 3x5 אוויר.
אירובי 20~ דק'.

הפצעים בידיים לא הפריעו, אולי קצת בבנץ ובדדליפט.

@BreakingBadSuck הבנץ, לבקשתך. אומנם זה לא 110 או יותר לחמישיות, אבל אני מאמין שאתה רואה שאני לא שיקרתי לגבי הבנץ.

בסקוואט הלך טוב מאוד עד שהמדריך החופר בא ואמר לי להחליף למוט העקום, במוט הישר הלך הכי טוב מבחינת האחיזה והמרפקים.
בנץ סבבה, חזרה שלישית קצת איטית, אבל הלג דרייב היה ממש אפסי, לא משהו קריטי.
דדליפט חרא אחושרמוטה, שכחתי את האולסטארס בבית, אז עשיתי עם הנעלי הרמה, לא כאן הייתה הבעיה, היה אפילו שיפור מבחינת הזווית של הגב [ישר פלס], כששמתי חגורה אז העניינים התחילו להסתבך, לא יכלתי לשמור על גב ישר בכלל, והלחץ הפריע לי להתמקם, הגב היה ממש עגול, ולא בגלל המשקל.
זה 10 קילו פחות מהשיא לרביעייה [165x4 וכשל בחמישית]! נראלי אני מעיף את החגורה ומנסה למשוך בלי.

נערך לאחרונה:
לדעתי אתה שיקרת לגבי הבנצ' אבל אתה יכול להגיע עוד איזה חודש +- אז בקטנה

מה שכתבת לגבי הדדליפט , זה מה שקורה לי פחות או יותר

אוי רק1ן תפסיק להיות בל1ט ופרחההההההה
תודה.
ואליק, מאותה סיבה ששמים חגורה בסקוואט או פרס או כל דבר אחר, להגדיל את הלחץ התוך ביטני, לשמור על הגב התחתון ולנסות להוסיף עוד משקל על המוט.
מה שכתבת לגבי הדדליפט , זה מה שקורה לי פחות או יותר
אז מה הפיתרון?
פשוט להמשיך למשוך בלי חגורה?

אני אגיד לך את האמת אין לי מושג מתי שמים חגורה או למה שמים חגורה לא יצא לי לעבוד עם אחת בקושי במשקלים כבדים

אצלי התשובה היא בהחלט כן . אולי כדאי לנסות להבין מה הבעיה דרך הסטים של החימום , ו/או לשחק עם המיקום של החגורה כמו שהצעת בעבר

לגבי מרפקים למטה: מה שאני מציע לך זה להוציא את המוט עם מרפקים למעלה מכווץ טוב בשכמות, ולפני שאתה יורד תסובב אותם למטה חזק ותרגיש את הכיווץ בשכמות כאילו הוא לא השתנה, זה שומר לי על גב עליון קשיח ובלי נפילה קדימה בגלל המרפקים.

אין הבן זונה לא עזב אותי, ורק עכשיו החליפו הנהלה, צריך לשמור על פרופיל שקט לזמן מה, אבל נמצא פיתרון.

קורן, יש לך איזה סירטון של סקוואט שאתה מבצע את מה שהצעת? (אם כן שלח לי לפרטי).
כמה גבוה המרפקים ביציאה עם המוט?
מה הכוונה להוריד חזק למטה?
האם זה רלוונטי אם אני אוחז רחב?
אם אני אמצע פיתרון לבעיה הזאת, יהיה לי הרבה יותר קל.

Lior several things-
1. I ALWAYS with "I'm doing what I want, I'm a competitive lifer" approach, "if you want me to stop, kick me and give me all of my money back". It works, or sheled's approach "I cannot lift 150kg with the bent bar, show me how and I will learn"
2. Your bench is very strong, look in my log I fight a lot with technique and leg drive I try all sorts of variations, the last workout it felt great. I think you are not tight enough, not enough arch and no leg drive, but still very strong, you can get stronger.
3. Why in DL you don't pull with socks? And about the belt, a lot of lifters pulls without, but it doesn't mean it's better. Film it next time.

המלצפ אין לי אפשרות לקחת את הכסף ולהסתלק כי אין לי מכון אחר באיזור עם כלוב, וה"איום" הזה לא רלוונטי כי זה באמת מה שהמנהל הקודם [חגי] רצה לעשות, להחזיר לנו את הכסף ולשלוח אותנו לדרכנו, נוח לנו להגיע למכון הזה מבחינה גיאוגרפית, ולי לפחות אין אפשרות לעבור למקום אחר.

קיבלתי את ההערות, אני מסכים בהחלט, היום לא הייתי מכווץ מספיק והלג דרייב היה כמעט אפסי, זאת הסיבה שהוא עלה כל כך לאט היום .בדרך כלל זהו אינו המצב. בכל מקרה, ניסיתי כמה טכניקות שונות, בכולן היו בעיות, בין עם התחת היה מתרומם לבין כיווץ\לג דרייב כל כך חזק שנתפס לי השריר ברגל.

וצילמתי, אבל זה לא ראוי להעלאה, ניתן בבירור לראות שבסטים של החימום אני נכנס לסטאפ כמו שצריך והגב ישר פלס, מהחימום האחרון שמבוצע עם חגורה ניתן לראות שלא מתאפשר לי להיכנס כלל לסטאפ הרצוי, והגב עגול לחלוטין עוד לפני משיכה\ניתוק של המוט.
סתם לצורך השוואה שתראה כמה זה גרוע וכמה ההבדל נוראי כשאני שם חגורה: *זה המצב לפני המשיכה, בזמן הסטאפ*
זה לא שאני לא מנסה להוציא אגן ולכווץ את הגב, זאת פשוט לא "מתאפשר" לי עם חגורה, היא כאילו חוסמת את החופשיות של האגן.
מימין - חימום עם 120 קילו ללא חגורה משמאל - חימום עם 140 עם חגורה
זווית גב השוואה - בלי חגורה vs עם חגורה.png

אסור אצלנו לעבוד עם גרביים, ונראלי שאני אמשיך למשוך עם הנעלי הרמה, היה לי מאוד נוח איתם והרגשתי מצויין בכיווץ, נראה שבוע הבא איך הולך הדדליפט ושם נחליט כבר מה לעשות\איך להמשיך.

Some shoes are ok but 99% of the lifters use FLAT shoes for DL, you tried Osher's DL slippers?

About the bench its good idea film every set just to see what works.

לגביי הדדליפט, אני בעיקרון עובד כרגע בלי חגורה אבל בכלל אני לא מסוגל לדדלפט עם חגורה זה מפריע לי להתכופף למוט ולהכנס לסטאפ כמו שצריך (כמו שאצלך) אין לי מושג כמה חגורה מוסיפה לך בדדליפט אבל אני מאמין שאתה יכול להתקדם לפחות עד 200 בלי חגורה (בהתחשב בזה שאני על 78 קילו הRM1 שלי בלי חגורה היה 170, היום אולי יותר)

גם לי זה די חדש, אבל אני שולח לך לינק בפייסבוק בנוגע לחגורה, תשאל את סניור איפה הוא שם אותה. אני לא מבין בזה, אבל זה הוסיף לו המון משקל, וגם לי בהבדל בין 220 בלי ל220 עם הרגיש אחרת לגמרי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית