הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
תודה רבה שלד, אנסה.

אדבר עם סניור אחרי כיפור.
צום קל וגמר חתימה טובה.

I actually met a guy that holds 13mm belt for sq and 10mm belt for dl...
a lot of guys pulls without a belt its not "wrong" but i think you should be more erected even without belt, if we talk about senior look at his back before the list, very arched, this is what you need to hope for. for me it helped a lot.

I actually met a guy that holds 13mm belt for sq and 10mm belt for dl...
a lot of guys pulls without a belt its not "wrong" but i think you should be more erected even without belt, if we talk about senior look at his back before the list, very arched, this is what you need to hope for. for me it helped a lot.

צריך פשוט לשחק עם המנחים בדדליפט מבחינת רוחב עמידה, כיוון האצבעות, רוחב אחיזה - עד שמתקבלת התוצאה שממנה אתה מרגיש הכי בנוח להכנס מכווץ.

בשביל להתחזק אני עדיין חושב שהכי כדאי לעשות דדליפט קלאסי אורגינל, אבל בהכנה לתחרות תמשוך מהנקודה שאתה הכי חזק ומרגיש נוח להכנס אליה.

אין לי זמן ממש לשנות דברים, תחרות ראשונה לפחות אתחרה בקלאסי, אחר כך אבדוק סוגים שונים.
האמת שניסית סומו רחב וזה לא בשבילי, אבל צריך לנסות חצי סומו ולראות איך הולך.

המפצל, לא הבנתי, לדעתך הגב שלי לא ישר מספיק בלי חגורה?
ואין לי אפשרות לנסות חגורת 10ממ בקרוב, כי גם האקונומי של הע1נס היא 13ממ לפי מה שהוא מדד.
אבל נראה, למונלייט יש את הrdx צריך מתישהו לנסות.
מחר אדבר עם סניור, נשאל לדעתו בנושא.

צריך פשוט לשחק עם המנחים בדדליפט מבחינת רוחב עמידה, כיוון האצבעות, רוחב אחיזה - עד שמתקבלת התוצאה שממנה אתה מרגיש הכי בנוח להכנס מכווץ.

ליאור, תקשיב טוב לטיפ הזה, אני שנה שלמה לא הצלחתי למשוך עם גב מכווץ עד שיצאתי מהמסגרת של אינדקס פינגר על הסימונים ורגליים בזווית ככה וככה. תשחק עם המשתנים עד שיהיה לך נוח, זה הטיפ הטוב ביותר שתקבל.

ליאור, תקשיב טוב לטיפ הזה, אני שנה שלמה לא הצלחתי למשוך עם גב מכווץ עד שיצאתי מהמסגרת של אינדקס פינגר על הסימונים ורגליים בזווית ככה וככה. תשחק עם המשתנים עד שיהיה לך נוח, זה הטיפ הטוב ביותר שתקבל.
אתה מתאמן פאקינג שנה ועוד לא עברת 100 קילו דדליפט?!
😵
@the Raccoon

חחח שקרן... שקרן?

200px-Liar_Liar_poster.jpg
?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית