סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
15/09/13: נפח
סקוואט 130 5x5
בנץ עם עצירה 105 4x5, 1x5F
מתח 3x5
אירובי 15~ דק'.

המנוחות הקצרות בסקוואט ובבנץ' הורגות אותי, אבל הלך יחסית טוב, הייתי אמור היום לתרגל את העניין עם המרפקים ששלד הציע, אבל שכחתי, חבל.
בבנץ' יצאתי בל1ט הלילה, אבל לא נורא, מה שחשוב זה העצימות.
לא יודע מה יש לי, באירובי אחרי 9~ דק' השוק הימנית שלי מתפוצצת, כרגע זה פחות התאומים, אלא יותר הבשר שעל העצם מקדימה, זה הורס לי את האירובי כי אני מסוגל ליותר זמן, אבל הכאב הזה מחרפן אותי.
חייב למצוא פיתרון, כי האירובי עוזר לי מאוד, ומורגש הבדל, חייב לחזור לעשות אירובי כל אימון.

סקוואט 130 5x5
מתח 3x5
אירובי 15~ דק'.

המנוחות הקצרות בסקוואט ובבנץ' הורגות אותי, אבל הלך יחסית טוב, הייתי אמור היום לתרגל את העניין עם המרפקים ששלד הציע, אבל שכחתי, חבל.
לא יודע מה יש לי, באירובי אחרי 9~ דק' השוק הימנית שלי מתפוצצת, כרגע זה פחות התאומים, אלא יותר הבשר שעל העצם מקדימה, זה הורס לי את האירובי כי אני מסוגל ליותר זמן, אבל הכאב הזה מחרפן אותי.
חייב למצוא פיתרון, כי האירובי עוזר לי מאוד, ומורגש הבדל, חייב לחזור לעשות אירובי כל אימון.
כדאי שתבדוק את העניין עם השוק. קשה לי להאמין שזה שבר מאמץ/שין ספלינט כי אתה לא רץ כמעט (אם בכלל?)
ומה שיכול להיות שזה זה תסמונת הלשכה הקדמית , וצריך עם זה להזהר מאוד כי זה יכול להוביל לשיתוק, למרות שאם אתה לא עובר את ה-15 דק והעצימות לא גבוהה, אז לא אמורה להיות בעיה..

אני בטוח שזה לא זה, זה משהו בשריר שם, לא בעצם.
סה"כ מנסה להגיע ל25~ דק, 3 פעמים בשבוע.

אתה נדרש להעניק מוניטין ל-5 משתמשים לפני שתוכל להעניק מוניטין למשתמש זה.
מעניק וחוזר אליך

איפה בדיוק הכאב בשוק?
קשה לי בדיוק להגיד, זה השרירים שמסביב לעצם בחלק הקידמי, משהו כזה
שוק2.jpg

זה שורף כאילו אין לי שם מספיק סיבולת, אבל זה מוזר כי זה רק ברגל ימין.

זה לא שין ספלינטס הבנאדם לא עושה כלום שקשור בIMPACT לאזור.

פשוט כואב לך הטיביאליס, שהוא שריר שלרוב עובד חזק עם כל השוק בפעילות אירובית, אם אתה עושה הליכון תעבור לאליפטי, אם אתה עושה אליפטי תקטין מהירות ותעלה רמת התנגדות(העיקר שהדופק שאתה רוצה יישאר)

באקליפטי זה באמת לא קורה..
תודה!

ואברהם, זה סיגנון הפרס שלי, לי אין עם זה בעיה, אבל לאור מה שאמרו לרק1ן רציתי לחסוך את זיוני המוח.
כרגע שוקל ~105.

סקוואט 130 5x5
מתח 3x5
אירובי 15~ דק'.

אם זה כואב רק אחרי שאתה מתחיל ללכת, מתגבר תוך כדי ומפסיק כשאתה מסיים לעבוד זה יכול להיות דלקת

באקליפטי זה באמת לא קורה..
תודה!

ואברהם, זה סיגנון הפרס שלי, לי אין עם זה בעיה, אבל לאור מה שאמרו לרק1ן רציתי לחסוך את זיוני המוח.
כרגע שוקל ~105.
כמה זמן אתה עושה אירובי אחרי האימון? אתה מרגיש ממש שיפור בהתאוששות בזכות זה?

זאת לא דלקת.
כמה זמן אתה עושה אירובי אחרי האימון? אתה מרגיש ממש שיפור בהתאוששות בזכות זה?
אני עושה לרוב 15~ דק', כי לא מתאפשר לי יותר בגלל הכאבים ברגל.
בעיקרון אני מנסה לתת 25~ דק', השיפור בהתאוששות הוא עצום לעומת ללא אירובי כלל. אינסין תודה על הכוכב!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית