הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סמל די1קס - החלש צובר פלטות

• פותח/ת השרשור Psycho
  • פורסם בתאריך
מה אתה רואה אותו בכלל, אתה הssניק המוצלח ביותר באתר, אתה צריך ללכת עם חזה מורם ולנופף עם הכלי לכל עבר.
הוא עשה SS הוא בטח לא ראה את הכלי כבר הרבה מאוד זמן

שבוע 3 בטקסס
22/09/13: נפח, יומיים אחרי אימון עצימות.
סקוואט 135 5x5
בנץ עם עצירה 105 5x5
מתח על 3 מגבות [כי אחת הייתה נקרעת] 3x5
קרוס 25 דק', קצב 7~.

אז לא התאוששתי כראוי והגעתי תפוס בזוקפים בעיקר, הנפח סקוואט הרגיש לי חרא, כי העניין של המרקפים לא מסתדר וגורם לי לGM חלקי.
הנפח בכלל מעייף ומתיש ברמות, העיקר ששבוע הבא כבר מקצצים ל4x5 [אני צודק?].
הבנץ הלך מצויין, שיניתי את הכיווץ, והרגיש ממש טוב, העצירות גם היו מעולות, וסוף סוף סגרתי את ה5x5 על המשקל הזה.

24/09/13: התאוששות
סקוואט 110 1x3
100 2x3
פרס 60 2x5
מתח רחב 3x5
קרוס 20 דק'

לא אימון מי יודע מה, לא ישנתי טוב בלילה ובקושי אכלתי לפני אימון, ובלי קפאין אז בכלל..
חמישי התאבדויות וזה מה שחשוב.

לא.

המלצפ שלחתי לך הודעה בפייסבוק.

בספר השני של ג'סטין מ-70sbig על טקסס הוא אפילו הוריד את הנפח ל3x5 אחרי תקופת הסתגלות קצרה עם 5x5, זה מה שאני מתכנן לעשות בסקוואט בפעם הבאה שאני אעשה טקסס (בבנץ' נפח גבוה לא מפריע לי).

אני אצטט את ג'סטין: use as little volume as possible to get stronger. לאף אחד לא איכפת מה המשקלים בVD.

הנה עוד ציטוט נחמד:
When a lifter reduces their relative volume, they essentially apply as little stress as possible to get
stronger (by increasing the weekly ID). This means the lifter increases his sensitivity to volume. A lifter
that is insensitive to volume – the “volume warrior” – can perform an exemplary amount of tonnage yet
doesn’t get much stronger because the dose of stress is far too high. A lifter that establishes his
sensitivity to volume can subtly tweak it up and down to elicit strength increases.

למה לא עובדים פרס כבד בטקסס? יש בכלל אפשרות לעבוד פרס כבד באיזה רוטציה או שלא?

בטקסס יש המון שינויים ובתכלס כל אחד יכול לעשות מה שבא לו, זאת מתכונת טקסס בסיסית, אין פרס כבד.
אבל זה מצויין בשבילי, בדיוק הכנה לתחרות.

27/09/13: Keshel Friday חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז אני חולה, משלשל, אבל עדיין הלכתי לאימון.

סקוואט 160XF [טכניקת מלאצייב, סתם כי המלצפ הציע והחלטתי לנסות, אבל נפלתי קדימה עם המשקל]
160X1F טכניקה רגילה, עלתה אחת, השנייה כשל.

בנץ בספה החרא שלנו כי הכלוב היה תפוס עם איזה 7 אנשים 127.5XF

דדליפט 160XF [כבר לא היה טעם להמשיך להעלות]
ניסיתי עם נעלי אולסטארס, כנראה שזה לא בשבילי.

לא נורא, בקטנה, נחזור על השבוע הזה ונמשיך להתקדם.
תירוצים זה למוצצים!!!

עם אגודל, רצועות ולשבור מפרקים לאחור.
פשוט לא עלה, כנראה שהאולסטארס לא בשבילי.

אגב, לפני שיגידו "חלב, חלב", לא שתיתי חלב כבר איזה 3 ימים.

27/09/13: Keshel Friday חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז אני חולה, משלשל, אבל עדיין הלכתי לאימון.

סקוואט 160XF [טכניקת מלאצייב, סתם כי המלצפ הציע והחלטתי לנסות, אבל נפלתי קדימה עם המשקל]
160X1F טכניקה רגילה, עלתה אחת, השנייה כשל.

בנץ בספה החרא שלנו כי הכלוב היה תפוס עם איזה 7 אנשים 127.5XF

דדליפט 160XF [כבר לא היה טעם להמשיך להעלות]
ניסיתי עם נעלי אולסטארס, כנראה שזה לא בשבילי.

לא נורא, בקטנה, נחזור על השבוע הזה ונמשיך להתקדם.
תירוצים זה למוצצים!!!

סתם וויתרת(חייב לך 😃 )

אגב, יצאתי בל1ט.
הייתי אמור לתת בכלל 125 בנץ, לא 127..

שישי מזעזע, תחלים מהר ותמשיך לתת בראש!
הלחיצה שלך מרשימה מאוד!

30/09/13:
התחלתי אימון הגעתי לקראת סוף החימום של הסקוואט פיתאום באה לי איזה אחת מההנהלה מבקשת ממני לבוא לשיחה עם המנהלת, אמרתי סבבה שיהיה.
אני מדבר עם המנהלת וזה, אמרה ככה וככה שלא לעשות רעש וזה [אין לי בעיה, נמצא כבר פיתרון] ובאה אומרת לי שהיא לא מוכנה לשלם את הכסף על החלפת המראה [פאקינג 1800 שקל!] ואומרת לי שאני אשלם או שמבטלים לי את המנוי.
קיצר, אם הולכים באמת לבטל לי את המנוי או שיעשו בעיות.... שיתכוננו להרבה רעש ובלאגן ותביעה שתגיע אליהם.

למה נראה להם שאני אמור לשלם? יש להם ביטוח שיסתדרו, חוץ מזה שזה באמת היה בטעות וכולה סדק חצי מטרXחצי מטר, אם זה 300 שקל הייתי עוד מוכן לשלם רק שיסתמו תפה [למרות שאני לא צריך], ומה זאת החוצפה להשפיל אותי?! חוץ מזה שעל דברים אחרים ששבורים או נשברו בעבר [אותה המראה גם נשברה לפני כשנה וחצי] ואף אחד לא נדרש לשלם כסף עבור התיקון\ההחלפה, מה זאת האפליה הזאת?!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית