הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון אשכול טכניקה מרוכז

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
יש לי הרבה טעיות טכניקה
ראיתי הרבה מאוד סרטוני טכניקה
קראתי את SS קראתי את 5/3/1 וגם את הגרסא לפאוורליפטינג, ראיתי גם את ה-DVD של ריפטו ועברתי על כל סרטון אפשרי גם EliteFTS ואפילו של STRONGLIFTS 5X5 עכשיו אני חושב אפילו ללכת למאמן אישי (לא יודע מי אבל לדעתי שווה את הכסף לא?)

אז רציתי לתת צ'אנס לפה, הייתי היום באימון 92.5 קילו סקוואט, יורד ל-60 מתחיל מחדש הכל אבל היום צילמתי הכל מ-60 ועד 92.5

אני יודע שיש GM ובאט ווינק ועוד אבל אני לא יודע אם זה טכני או בגלל המשקל ואם זה משהו בשליטתי או ריסטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לא ראיתי את כל החזרות בכל הסרטונים, אבל זה לא שהטכניקה שלך נוראית. יש מה לשפר, אבל זו לא קטסטרופה.
1. אם קראת את כל מה שאתה טוען שקראת, אתה אמור לדעת שאתה צריך להסתכל למטה. לפני שאתה מסתכל למטה ומבצע את התרגיל אנחנו לא יודעים בוודאות מה תהיה הבעייה, כי אתה פשוט לא מבצע את התרגיל נכון. מבט קדימה לא מעיד על טכניקה לקויה, אלא על חוסר ידע באיך לבצע את התרגיל. תקן את זה, ויהיה עם מה לעבוד.
2. בגדול - אתה יורד נמוך מידי ומאבד כיווץ בתחתית. יש לך GM. אני מנחש שאם תלמד לשלוט בזוקפים שלך בצורה מלאה (תראה את הסרטון של ריפ על זה) + לא תאבד כיווץ בתחתית + תסתכל למטה, הGM יפתר. אבל קודם תעשה את כל אלה ואז נראה אם ומה הבעייה.
3. אתה משתולל עם המוט על הגב ומשחק איתו. אי אפשר לראות מהזווית הזו, אבל ככל הנראה אתה עושה את זה כי המוט לא ממוקם נכון. תראה את הסרטון של ריפ על מיקום המוט.
4. הברכיים גולשות קדימה בתחתית, אבל זו הבעייה המאוד אחרונה, שאולי תפתר לבד אם תבצע את שאר הסעיפים.

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי את כל החזרות בכל הסרטונים, אבל זה לא שהטכניקה שלך נוראית. יש מה לשפר, אבל זו לא קטסטרופה.
1. אם קראת את כל מה שאתה טוען שקראת, אתה אמור לדעת שאתה צריך להסתכל למטה. לפני שאתה מסתכל למטה ומבצע את התרגיל אנחנו לא יודעים בוודאות מה תהיה הבעייה, כי אתה פשוט לא מבצע את התרגיל נכון. מבט קדימה לא מעיד על טכניקה לקויה, אלא על חוסר ידע באיך לבצע את התרגיל. תקן את זה, ויהיה עם מה לעבוד.
2. בגדול - אתה יורד נמוך מידי ומאבד כיווץ בתחתית. יש לך GM. אני מנחש שאם תלמד לשלוט בזוקפים שלך בצורה מלאה (תראה את הסרטון של ריפ על זה) + לא תאבד כיווץ בתחתית + תסתכל למטה, הGM יפתר. אבל קודם תעשה את כל אלה ואז נראה אם ומה הבעייה.
3. אתה משתולל עם המוט על הגב ומשחק איתו. אי אפשר לראות מהזווית הזו, אבל ככל הנראה אתה עושה את זה כי המוט לא ממוקם נכון. תראה את הסרטון של ריפ על מיקום המוט.
4. הברכיים גולשות קדימה בתחתית, אבל זו הבעייה המאוד אחרונה, שאולי תפתר לבד אם תבצע את שאר הסעיפים.

1. למעלה זה לפי EliteFTS זה עזר לי מאוד, אני אנסה
2.אני אנסה לתקן.
3.זה בעיה אבל לא נראה לי זה המיקום אלה שאני מאבד כיווץ והמוט מתגלגל קצת למטה.
4. תודה
אני ביום ראשון מעלה סרטון חדש אתה ממליץ לי לנסות 60 או 70?

1. למעלה זה לפי EliteFTS זה עזר לי מאוד, אני אנסה
2.אני אנסה לתקן.
3.זה בעיה אבל לא נראה לי זה המיקום אלה שאני מאבד כיווץ והמוט מתגלגל קצת למטה.
4. תודה
אני ביום ראשון מעלה סרטון חדש אתה ממליץ לי לנסות 60 או 70?
1. אז אם אתה עושה LB סקוואט, בלי חליפה או ציוד כלשהו, או רצון להוסיף משקל לצורך תחרות PL, אלא רוצה להשיג הסתגלות של כוח כללי - תסתכל למטה.
2. מתנה: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_lower_back_position_control
3. מתנה #2: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_the_squat_bar_position

קודם כל תראה את הסרטונים ותיישם. תראה את הסרטון של השליטה בזוקפים, תעבוד על זה בבית. תראה את הסרטון של מיקום המוט ותרשום לך את הנקודות החשובות שאתה לא יודע (כולל מה שרשמתי). תגיע לחדר כושר עם הדף של הדגשים, תיישם אותם עם 20-30 קילו. תעשה 3-5 סטים של חימום עם כל הדגשים. אחר כך תעשה 60 קילו ל3X5, כאשר לפני כל סט אתה קורא את דף הדגשים ומתרכז בלעשות שניים מהם באותו סט.
שני דגשים שחייבים להיות לך בדף:
להוציא ברכיים חזק החוצה.
לעלות מהתחתית מיד כשאתה מרגיש את המתיחה.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
1. אז אם אתה עושה LB סקוואט, בלי חליפה או ציוד כלשהו, או רצון להוסיף משקל לצורך תחרות PL, אלא רוצה להשיג הסתגלות של כוח כללי - תסתכל למטה.
2. מתנה: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_lower_back_position_control
3. מתנה #2: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_the_squat_bar_position

קודם כל תראה את הסרטונים ותיישם. תראה את הסרטון של השליטה בזוקפים, תעבוד על זה בבית. תראה את הסרטון של מיקום המוט ותרשום לך את הנקודות החשובות שאתה לא יודע (כולל מה שרשמתי). תגיע לחדר כושר עם הדף של הדגשים, תיישם אותם עם 20-30 קילו. תעשה 3-5 סטים של חימום עם כל הדגשים. אחר כך תעשה 60 קילו ל3X5, כאשר לפני כל סט אתה קורא את דף הדגשים ומתרכז בלעשות שניים מהם באותו סט.
שני דגשים שחייבים להיות לך בדף:
להוציא ברכיים חזק החוצה.
לעלות מהתחתית מיד כשאתה מרגיש את המתיחה.

בהצלחה

תודה
ואני כן משתתף בפתח תקווה אבל זה יותר לצבירת ניסיון ובגלל הדדליפט לרוב (142.5 לחמישייה ביום ראשון)
אז אני כן אקשיב לך.
תודה אני אכין דף עם דגשים בשבת ובראשון אעלה עוד סרטונים

זה אומנם לא דיון שלי אבל אני חייב להדחף לשאלה.
אני ממש לא מבין לאן להסתכל בסקוואט-ריפטו אומר להסתכל למטה,הרבה הרבה הרבה מתאמנים ומאמנים אומרים להסתכל למטה ובתכלס הכי טבעי לי זה להתסכל קדימה.
למי להקשיב?!

זה אומנם לא דיון שלי אבל אני חייב להדחף לשאלה.
אני ממש לא מבין לאן להסתכל בסקוואט-ריפטו אומר להסתכל למטה,הרבה הרבה הרבה מתאמנים ומאמנים אומרים להסתכל למטה ובתכלס הכי טבעי לי זה להתסכל קדימה.
למי להקשיב?!
לריפטו ולכל אלה שאומרים את מה שהוא אומר

א. תוריד משקל.
ב. אל תרד עמוק מדי, אתה מגיע לעומק מיותר עם משקל מיותר.
ג. כרגע תחשוב מתחילת הירידה עד היציאה מהבור על בטן חזקה ועל זווית גב לא משתנה. אל תתן לזווית גב להשתנות. אתה צריך לכווץ את הבטן חזק בשביל זה.
ד. חזק ומכווץ.

• פותח/ת השרשור
רשמתי
דגשים:
כפות רגליים פונות החוצה.
לכווץ חזק גב עליון ולהוציא חזה.
להסתכל למטה.
בזמן הירידה להחזיק כל הזמן גב תחתון.
לדחוף ברכיים חזק החוצה.
להרגיש מתיחה ולעלות(לשבור מקביל אבל לא להגזים)
חזק ומכווץ (תעשה מה שעשית בדדליפט)

לגבי האחיזה אני הסכלתי בסרטון ונראה לי שאני מחזיק בסדר רק אני משחרר את הגב העליון בכל מקרה אני אצלם סרטון אחד מאחורה וסרטון אחד מהצד (לא מלמטה כמו שעשיתי)
ואעלה לפה מחר.
אני אעלה לפה גם את הדדליפט שיש לי שם בעיה שהמשקל עובר אצלי קדימה ניסיתי שתי סט-אפים שדי עוזרים בקטע הזה אבל מקשים עליי להחזיק גב.

א. תוריד משקל.
ב. אל תרד עמוק מדי, אתה מגיע לעומק מיותר עם משקל מיותר.
ג. כרגע תחשוב מתחילת הירידה עד היציאה מהבור על בטן חזקה ועל זווית גב לא משתנה. אל תתן לזווית גב להשתנות. אתה צריך לכווץ את הבטן חזק בשביל זה.
ד. חזק ומכווץ.
ג. לא מסכים איתך, הוא עושה LB, זווית הגב משתנה. טעות מאוד נפוצה של אנשים היא לחשוב שהגב צריך להיות מאונך לריצפה במהלך התרגיל, וזה נכון רק לפרונט סקוואט. ריפטו מדבר על זה הרבה, ובסרטון של הפרונט סקוואט מראה את ההבדל: http://startingstrength.com/index.php/site/video/platform_the_front_squat

• פותח/ת השרשור

לא רואה שיפור
במשקלים קלים אני נוטה להיות לא מכווץ בכלל וגם באימון הזה קלטתי די טוב את המיקום אחרי הסט הזה.
עדיין הטכניקה גרועה ביותר.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

שוב טכניקה גרועה מאוד,
בדדליפט המשקל קל יחסית הטכניקה לא טובה, הסט אפ לא טוב...
ד"א סליחה שלא צילמתי מאחורה לא היה לי אפשרות אני מתאמן עם חבר והפעם זה היה אימון בוקר

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המוט עדיין ממוקם נמוך מידי. העדות לכך היא שאתה משחק איתו על הגב וצריך לגלגל אותו למעלה כל כמה חזרות. ברגע שזה יתוקן זה יראה יותר טוב, ויהיה עם מה לעבוד ומה לתקן.

• פותח/ת השרשור
המוט עדיין ממוקם נמוך מידי. העדות לכך היא שאתה משחק איתו על הגב וצריך לגלגל אותו למעלה כל כמה חזרות. ברגע שזה יתוקן זה יראה יותר טוב, ויהיה עם מה לעבוד ומה לתקן.

הנה סרטון שמצולם מאחורה

המיקום עדיין לא טוב?
יש לי עוד סרטונים אבל עם המיקום לא טוב אז הם לא רלוונטיים

גם ניסיתי לחפש מקום יותר גבוה שיש בו "מדף" והגעתי רק למצב של HB

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה נמוך מידי, תרים מרפקים.

- - - עידכון הודעה - - -

יש לי איך לתקן לך את זה, כניסה מסויימת מתחת למוט.
אימון הבא, יום רביעי, אני אצלם בשבילך.

• פותח/ת השרשור
זה נמוך מידי, תרים מרפקים.

- - - עידכון הודעה - - -

יש לי איך לתקן לך את זה, כניסה מסויימת מתחת למוט.
אימון הבא, יום רביעי, אני אצלם בשבילך.

יוצא טוב כי האימון שלי בחמישי
תודה ;susss

- - - עידכון הודעה - - -

בעצם פאק לא הוא בשלישי מקסימום נעשה HB

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית