הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי תוכנית מסודרת של CROSSFIT

• פותח/ת השרשור lachmi
  • פורסם בתאריך

lachmi

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
אהלן חברה אני חדש פה ובחודשיים האחרונות התמדתי בכמה אימוני קרוספיט וקראתי...
צריך יעוץ בנוגע לאיזה אימונים להתמיד אני רוצה לעבוד על כוח עם דגש על סיבולת ...
ראיתי באתר הראשי של קרוספיט שיש שם המון אימונים כאלה אבל אך אני יודע במה להתמיד וכמה ?
בתודה מראש בר:help:🆘

מה הרקע שלך? איך התאמנת עד עכשיו?

אתה יכול ללכת על CFFootball. או לבחור לעקוב אחרי affiliate שהתוכנית שלו מוצאת חן בעיניך.
אני מחבב את מה שעושים ב
http://www.crossfitoakland.com/

• פותח/ת השרשור
מי זה אבל AFFILIATE?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
בתכלס הרקע שלי בעבר זה שחייה ומכון כושר המון ריצות ספרינטים מתח שכיבות שמחיה מקבילים אני תמיד שמרתי על כושר ... ורק בתקופה האחרונה התחלתי את הקרוספיט של האימוני בנות באתר הראשי (דוגמא: של 5 מתח 10 שכיבות שמיכה 15 סקוואט במשך 20 דק')

affiliate זה קבוצה כאשר affiliate משמעו משתתפים בקבוצה. constantly varied, high-intensity, functional"
movement. זה הסיסמה של קרוספיט וההגדרה שהמייסדים נותנים לו וממשמעותו המהות שלו זה מאימון אינטנסיבי ומשתנה בעיקביות של תנועות פונקציונליות. שגרת אימוני קרוספיט היא הדבר הכי רחוק משגרה. ישנו ספר של קרוספיט שניתן להוריד מהאתר של crossfit.com שניקרא CFJ_Traininguide תיכנס למדור של הג'ורנל שלהם יש המון מידע מקיף על מהו קרוספיט סוגי האימונים תזונה ועוד המון (אנגלית בסיסית) וכמו שנאמר כדאי שתנסה לחפש מועדון שWOD (אימון יומי) שהם נותנים הוא מעניין אותך וניראה לך. ולהתחיל לעשות אותו. אם אתה מתחיל באימוני קרוספיט אני ממליץ לך לנסות ללכת למועדון אחד מהקיימים בארץ כדי ללמוד כמו שצריך את ההרמות האולימפיות ואת התרגילים השונים כי ישנם אימונים יומיים שיש בהם משקל כבד (ניתן לשנות בהתאם לרמה שלך אל תשכח שאין פה אגו) וישנו צורך בצורה נכונה כדי למנוע פציעות (זה חשוב ביותר ביחוד בתרגילי הקרוספיט)

מקווה שעזרתי. 😃 תתאמן חזק.

אתה יכול ללכת על CFFootball. או לבחור לעקוב אחרי affiliate שהתוכנית שלו מוצאת חן בעיניך.
אני מחבב את מה שעושים ב
http://www.crossfitoakland.com/

affiliate זה קבוצה כאשר affiliate משמעו משתתפים בקבוצה. constantly varied, high-intensity, functional"
movement. זה הסיסמה של קרוספיט וההגדרה שהמייסדים נותנים לו וממשמעותו המהות שלו זה מאימון אינטנסיבי ומשתנה בעיקביות של תנועות פונקציונליות. שגרת אימוני קרוספיט היא הדבר הכי רחוק משגרה. ישנו ספר של קרוספיט שניתן להוריד מהאתר של crossfit.com שניקרא CFJ_Traininguide תיכנס למדור של הג'ורנל שלהם יש המון מידע מקיף על מהו קרוספיט סוגי האימונים תזונה ועוד המון (אנגלית בסיסית) וכמו שנאמר כדאי שתנסה לחפש מועדון שWOD (אימון יומי) שהם נותנים הוא מעניין אותך וניראה לך. ולהתחיל לעשות אותו. אם אתה מתחיל באימוני קרוספיט אני ממליץ לך לנסות ללכת למועדון אחד מהקיימים בארץ כדי ללמוד כמו שצריך את ההרמות האולימפיות ואת התרגילים השונים כי ישנם אימונים יומיים שיש בהם משקל כבד (ניתן לשנות בהתאם לרמה שלך אל תשכח שאין פה אגו) וישנו צורך בצורה נכונה כדי למנוע פציעות (זה חשוב ביותר ביחוד בתרגילי הקרוספיט)

מקווה שעזרתי. 😃 תתאמן חזק.

בתכלס הרקע שלי בעבר זה שחייה ומכון כושר המון ריצות ספרינטים מתח שכיבות שמחיה מקבילים אני תמיד שמרתי על כושר ... ורק בתקופה האחרונה התחלתי את הקרוספיט של האימוני בנות באתר הראשי (דוגמא: של 5 מתח 10 שכיבות שמיכה 15 סקוואט במשך 20 דק')

שתי התגובות הראשונות די מסכמות את הנושא, אבל בכל זאת:

לדעתי, הבסיס הוא כוח וטכניקה. אתה יכול לעשות שניים-שלושה אימוני כוח בשבוע ואחריהם לעשות שני מטקונים כדי לשפר את היכולת האירובית שלך.
התחלת האימונים במועדון רשמי יכולה לתת לך בסיס טוב לעבודה עצמאית בהמשך. שים לב שהיום יש דגש חזק מאוד על הרמות אולימפיות, כך שכדאי שתתרגל את הטכניקה הזו במקום מסודר, בין אם במועדון קרוספיט ובין אם במועדון הרמת משקולות.

Back
למעלה תחתית