ייעוץ יש משמעות לזמן שעושים עם משקל מסויים?

• פותח/ת השרשור TBHD
  • פורסם בתאריך

TBHD

משתמש מתחיל
109
0
נק' מוניטין:
0
109
0
היום עשיתי אימון יד קדמית והצלחתי לעשות לשם שינוי 2 סטים של 12.5 ולא 1 בלחץ..
אני עושה על מדף, יד יד עם דאמבלס 6 חזרות ל 3 סטים ולפני זה עוד תרגיל- כפיפת מרפקים בעמידה עם מוט ישר, גם 3 סטים 6 חזרות.

בקיצור התחלתי את התרגיל השני שלי ליד קדמית ישר עם 12.5 והצלחתי לסיים סט, עברתי אחרי זה ל 10 קילו מפחד שאני לא אצליח לשרוד 3 סטים והרי זה פלא- היה לי קל מאוד סט שני, וסט שלישי שוב עשיתי עם 12.5 ( היה קשה אבל זה מה שכיף באימונים לא? http://www.***/images/smilies2/smile.gif).
בקיצור השאלה שלי היא- אם זה משמעותי שעשיתי ככה 2 סטים של 12.5 או שאם הייתי עושה אותם בסדר אחר ( קודם 2 סטים של 12.5 ואז 10 או קודם סט של 10 ואז 2 של 12.5)?????
ואני מתכוון משמעותי מבחינת תוצאות אח"כ ולא בכך שהשריר פשוט לא התעייף מספיק עד לחזרה הראשונה של התרגיל השני.. ( הרי ברור שבסט השלישי של התרגיל הזה השריר כבר גמור)

תעשה עם המשקל שהכי קשה לך לאותו טווח חזרות, אם אתה מרגיש שאתה יכול עוד אז תעלה עוד עד שלא תצליח יותר.

לא כזה משנה..
מקסימום הייתה נשאר על אותו משקל ועושה פחות חזרות אם היה לך קשה.
תקבע לדוגמה משקל שאתה יכול לעשות איתו 6-8 3Xחזרות ותשאר איתו, אם הצלחה לעשות 3X8 תעלה משקל.
ד.א איזה חלוקה\ תוכנית אתה עובד?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
הנה התוכנית
ולא חושב שהבנתם את השאלה שלי אני אנסה לפשט את זה טיפה- תהיה אותה תוצאה אם אני עושה סט ראשון עם X משקל שהוא כבר יותר, סט שני עם Y שהוא קל יותר ובסט השלישי שוב עם X, כמו שהייתי עושה עם 2 סטים ראשונים/אחרונים עם X ואז Y? כי בפועל זה יוצא שהריר עשה אותו משקל... עזבו את זה אם להעלות או לא.. כי להעלות אני מעלה מתי שאני מרגיש מוכן..
ועוד משהו- אם אני מעלה עוד משקל ומוריד חזרות- זה יוצא שאני אעשה 4 חזרות קילו עם 15 קילו...לא לרדת מה 6?

נערך לאחרונה:
זה לא משנה שפעם ( גם באופן חד פעמי)עשית סט אחד עם 12 וסט שני עם 10 ושלישי שוב עם 12.
פעם הבאה תשאר פשוט עם אותו משקל ואם קשה לך אז בסט הבא תעשה פחות חזרות.
לדוג' 8,8,6,6
דבר שני כמו שאמרנו לך בשירשור ההוא - התוכנית שלך לא מאוזנת..
החזה מקבל את אותה כמות סטים של יד אחורית\ קדמית.. זה נראה לך הגיוני?

• פותח/ת השרשור
אבל יש לי 6 חזרות לעשות..ז"א שאם אני יורד מ 6 זה 4....הגיוני בכלל?
ולגבי חוסר האיזון- טוב אין כבר מה לעשות אני מחליף שבוע הבא יום שישי ואני אשים את זה פה... אבל אין מצב שאני אקבל 1-2 סטים לשריר קטן....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית