הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי מזון מומלצים למי שעוסק באומנויות לחימה ואירובי (ריצות)

KeserYeser

משתמש מתחיל
158
0
נק' מוניטין:
10
158
0
היי, רציתי לדעת אם יש תוספי מזון שיכולים לעזור לי בהתאוששות מהאימונים ולהפחית כאבי שרירים.
אני רוצה לקחת את האימונים שלי ברצינות ולהתחיל להתאמן ממש חזק.
הבנתי שמגנזיום מומלץ אבל יש לכם עוד רעיונות?
וקריאטין זה רק למי שעוסק באימונים אנאירוביים?
נ.ב
אני לא זקוק לקפאין או לממריצים, אין לי בעיה של עייפות. יש לי מלא אנרגיה, אני פשוט צריך התאוששות יותר מהירה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, תודה על העצה. אני אנסה לישון יותר ולאכול יותר טוב.
למרות שאני אשמח לשמוע עוד תגובות של אנשים בנוגע לשאלה שלי.

אם חסר לך חלבון-קנה אבקת חלבון... זה הדבר הראשון שהייתי ממליץ
מניח שגם ויטמינים למניהם לא יכולים להזיק

• פותח/ת השרשור
כן חשבתי על לקחת מגנזיום ואומגה 3.
יש עוד הצעות?
נ.ב
קריאטין מתאים למי שמתעסק באימונים אירוביים?

לפני אבקת חלבון הייתי ממליץ לך לקחת מולטי ויטמין ואומגה 3. אני מניח שמסת שריר לא כל כך מעניינת אותך אז קריאטין גם כן מיותר..

• פותח/ת השרשור
אני לא צריך אבקת חלבון. אני רוצה משהו שיעזור לי באירובי, בהתאוששות.
אומגה 3 ומגנזיום אני אקנה בקרוב.
וכמה מינון של אומגה 3 צריך לקחת ביום?

קריאטין אולי יכול לעזור בספרינטים או לסירוגין-פעילות אנאירובית במהלך קרב (כמו רצף של בעיטות נגיד)
אבל מצד שני גם יעלה אותך קצת במשקל גוף מה שפוגע מאוד אצלכם
שיקול שלך

בכל מקרה זה לא הדבר הראשון שהייתי לקוח

אה יכול לפרט יותר על שגרת האימונים שלך? מתי אתה מתאמן? כמה פעמים ביום? מה משך האימונים שלך? עצימות האימונים שלך? באיזה אומנות לחימה אתה עוסק? וכל נתון שיכול לעזור לנו. אתה מבצע בדיקות דם לבדיקת ויטמינים ומינרלים באופן סדיר? אם לא אז הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה עדכנית כדי לבדוק מה מצבך מבחינה זו אם ישנם בעיות מסוימות אז ניתן לתסף. את המקומות האלה. ממליץ לך לתסף בקריאטין הוא יכול לעזור לך מאחר ואומנויות לחימה הוא בייסודו כוח אנאירובי וכוח סטטי. זה גם יעזור לך בהתאוששות.

• פותח/ת השרשור
אה יכול לפרט יותר על שגרת האימונים שלך? מתי אתה מתאמן? כמה פעמים ביום? מה משך האימונים שלך? עצימות האימונים שלך? באיזה אומנות לחימה אתה עוסק? וכל נתון שיכול לעזור לנו. אתה מבצע בדיקות דם לבדיקת ויטמינים ומינרלים באופן סדיר? אם לא אז הייתי ממליץ לך לעשות בדיקה עדכנית כדי לבדוק מה מצבך מבחינה זו אם ישנם בעיות מסוימות אז ניתן לתסף. את המקומות האלה. ממליץ לך לתסף בקריאטין הוא יכול לעזור לך מאחר ואומנויות לחימה הוא בייסודו כוח אנאירובי וכוח סטטי. זה גם יעזור לך בהתאוששות.
האמת שזה לא ממש הומוגני (אחיד). בעיקרון עכשיו אני מתאמן ממש באובססיות, בשבועיים האחרונים התאמנתי 3 אימוני קראטה קיוקושין (כל אימון שעה וחצי), ו2 אימוני ריצה.
השבוע יש לי בחמישי (עד שבת) מחנה אימונים שזה יוצא 7 אימונים (אם אני זוכר נכון) + מבחן.

אימוני הריצה נמשכים מעבר לשעה? באיזה עצימות אימוני הריצה מבחינת אחוזי דופק (אתה לא חייב מד דופק פשוט מבחינת דיבור אתה יכול לנהל שיחה, לומר משפטים בודדים או יכול להגיד מילים בודדים.) ? אם אימוני הריצה הם רמה נמוכה עד בינונית ולא יותר משעה אני לא ממליץ להוסיף דברים נוספים תיצמד לבסיס של תוספי ויטמינים, אומגה שלוש, מינרלים כגון מגנזיום אבץ וסידן אתה יכול ואני ממליץ להוסיף קריאטין (שבועיים לפני תחרות להפסיק כדי שהנוזלים ירדו ותישאר באותה קטגורית משקל). אם חסר בתזונה שלך אז חלבון אחרי אימון. אגב גם את הקריאטין הייתי ממליץ לך להוסיף אחרי אימון.

לצרוך יותר חלבון לישון יותר טוב
XTEND יכול לעזור לפני ותוך כדי האימון
קריאטין מונו

קריאטין אולי יכול לעזור בספרינטים או לסירוגין-פעילות אנאירובית במהלך קרב (כמו רצף של בעיטות נגיד)
אבל מצד שני גם יעלה אותך קצת במשקל גוף מה שפוגע מאוד אצלכם
שיקול שלך

בכל מקרה זה לא הדבר הראשון שהייתי לקוח
קריאטין יעלה במסת שריר גם בלי אימוני כוח?

לא. וקריאטין לא מעלה במסת שריר. הוא פשוט גורם לך להיות יותר חזק ואולי לעלות יותר במסת שריר כי אתה מתאמן עצים יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית