הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוספי מזון מומלצים למי שעוסק באומנויות לחימה ואירובי (ריצות)

KeserYeser

משתמש מתחיל
158
0
נק' מוניטין:
10
158
0
היי, רציתי לדעת אם יש תוספי מזון שיכולים לעזור לי בהתאוששות מהאימונים ולהפחית כאבי שרירים.
אני רוצה לקחת את האימונים שלי ברצינות ולהתחיל להתאמן ממש חזק.
הבנתי שמגנזיום מומלץ אבל יש לכם עוד רעיונות?
וקריאטין זה רק למי שעוסק באימונים אנאירוביים?
נ.ב
אני לא זקוק לקפאין או לממריצים, אין לי בעיה של עייפות. יש לי מלא אנרגיה, אני פשוט צריך התאוששות יותר מהירה.

בטא לאנין אכן יכול לעזור יותר בתחום של הסיבולת והשריפה של השרירים (כתפיים בעיקר) בזמן הקרב. שווה לבדוק

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז אני עושה הזמנה של אומגה 3 ומגנזיום. אני חושב על להזמין גם קריאטין, כדאי? או שיש משהו שיכול לעזור לי יותר?
ואם במידה ואחליט לקחת קריאטין, איך אני לוקח אותו בשביל אימונים אירוביים? לשתות הרבה אני יודע שצריך.
כמו שציינתי, המטרה שלי היא להתאושש יותר מהר ולהפחית שרירים תפוסים. כלומר, שאני אוכל להתאמן יותר.
בטא אלאנין אני לא קונה כי זה יקר.

נערך לאחרונה:
לא יודע אם כדאי או לא. בתור אחד שגם מתאמן באמנויות לחימה בזמנו לקחתי ולא הרגשתי שום דבר.
על כל אחד זה משפיע אחרת.

• פותח/ת השרשור
איך לוקחים קריאטין למי שמתאמן באירובי? ניסיתי לחפש על זה מידע אבל לא מצאתי.
באומגה 3 שאני מתכוון לקנות, יש 180 EPA / 120 DHA
בכל כמוסה יש 300 מ"ג, אם אני אקח 4 קפסולות ביום יהיה בזה תועלת או שאני חייב לקחת 6?

נערך לאחרונה:
איך לוקחים קריאטין למי שמתאמן באירובי? ניסיתי לחפש על זה מידע אבל לא מצאתי.
באומגה 3 שאני מתכוון לקנות, יש 180 EPA / 120 DHA
בכל כמוסה יש 300 מ"ג, אם אני אקח 4 קפסולות ביום יהיה בזה תועלת או שאני חייב לקחת 6?
במחקרים הראו תוצאות מ1.8-3 אם אני לא טועה
אני לא יודע למה לקחת קריאטין למי שמתאמן באירובי אבל הפוסט נפתח גם למי שמתאמן באומנויות לחימה-ששם קריאטין יכול לעזור

• פותח/ת השרשור
במחקרים הראו תוצאות מ1.8-3 אם אני לא טועה
אני לא יודע למה לקחת קריאטין למי שמתאמן באירובי אבל הפוסט נפתח גם למי שמתאמן באומנויות לחימה-ששם קריאטין יכול לעזור
תודה, עזרת לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית