ייעוץ חגורה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
לפי דעתי לך על השנייה כי עם הראשונה אם תגדל או תקטן תצטרך לשנות את זה כל פעם מחדש וזה דיי סיוט
ותיקח SINGLE PRONG לא דאבל אם אתה לוקח את השנייה

לגבי הlever belt - הבעיה העיקרית שלי איתה זה שצריך לקבוע את המידה שלה בבית עם שני ברגים ולקבע, יש הרבה אנשים (ביניהם אני) שמעדיפים היקף ולחץ שונה עבור תרגילים שונים (דדליפט, סקוואט, פרס) ואפילו בין אימון נפח של חמישה סטים לאימון עצימות של סט אחד - אני לא רואה את עצמי מגיע לחד"כ עם מברג ומתחיל לפרק את הסוגר של החגורה.
כמובן שאם בחגורה הנוכחית שלך אתה תמיד על אותו חור אז אין איתה שום בעיה.

לגבי הtwo prong - אל תעשה את זה לעצמך, מספיק קשה לסגור ולפתוח את החגורה כשיש לה one prong.

אני כבר כמעט שנתיים עם ה10mm one prong forever belt שלי, מאוד מרוצה ממנה.

• פותח/ת השרשור
לפי דעתי לך על השנייה כי עם הראשונה אם תגדל או תקטן תצטרך לשנות את זה כל פעם מחדש וזה דיי סיוט
ותיקח SINGLE PRONG לא דאבל אם אתה לוקח את השנייה

לגבי הlever belt - הבעיה העיקרית שלי איתה זה שצריך לקבוע את המידה שלה בבית עם שני ברגים ולקבע, יש הרבה אנשים (ביניהם אני) שמעדיפים היקף ולחץ שונה עבור תרגילים שונים (דדליפט, סקוואט, פרס) ואפילו בין אימון נפח של חמישה סטים לאימון עצימות של סט אחד - אני לא רואה את עצמי מגיע לחד"כ עם מברג ומתחיל לפרק את הסוגר של החגורה.
כמובן שאם בחגורה הנוכחית שלך אתה תמיד על אותו חור אז אין איתה שום בעיה.

לגבי הtwo prong - אל תעשה את זה לעצמך, מספיק קשה לסגור ולפתוח את החגורה כשיש לה one prong.

אני כבר כמעט שנתיים עם ה10mm one prong forever belt שלי, מאוד מרוצה ממנה.
אין הבדל בלחץ עם 2 או אחד?

ובכללי,אני רואה את כל שיאי עולם בבנצ' משתמשים חגורות שיש בהם סוגר..
אולי זה עדיף?

אני הייתי הולך על השנייה גם בגלל מה ש-incin אמר וגם בגלל שאני חושב שזה הרבה יותר פרקטי לאנשים שעושים עם החגורה יותר מתרגיל אחד ושיש לבטן שלהם נטייה לשנות היקף במאסה/חיטוב (נדמה לי שאתה אחד כזה). אבל למה 13 ולא 10? אם מבנה הגוף שלך לא גדול (מבחינת גובה ורוחב, לא היקף בטן), אתה יכול לסבול לא מעט עם 13 מילמטר.

• פותח/ת השרשור
למה 13 ולא 10? אם מבנה הגוף שלך לא גדול (מבחינת גובה ורוחב, לא היקף בטן), אתה יכול לסבול לא מעט עם 13 מילמטר.
זה עד כדי כך משמעותי? אני דיי רחב ואני רוצה להשקיע בחגורה שתהיה לי להרבה זמן
תוכל להסביר לי מה עניין המילמטרים?

אני גם רוצה לקנות חגורה, אולי נוציא הזמנה קבוצתית?
ולמה באמת לא דאבל פרונג? זה לא יותר טוב?

• פותח/ת השרשור
אני גם רוצה לקנות חגורה, אולי נוציא הזמנה קבוצתית?
ולמה באמת לא דאבל פרונג? זה לא יותר טוב?
אפשרי מאוד

עדכון
דיברתי עכשיו עם מישהו שיכל לייעץ לי טוב מאוד על חגורות
והוא אמר שמכיוון שאני מעוניין בחגורה לבנצ' אין טעם להשקיע ולקנות חגורה עבה מכיוון שזה יכול להפריע בהקשתת הגב..
מה גם הוא אמר שאין טעם לחגורת קאליפר
אקשיב לבחור וברצוני לקנות את החגורה הזו- http://www.inzernet.com/detail_belt.asp?PRODUCT_ID=FOREVER_BB_TAPER_BUCKLE
מה אתם אומרים?

אין הבדל בלחץ עם 2 או אחד?

ובכללי,אני רואה את כל שיאי עולם בבנצ' משתמשים חגורות שיש בהם סוגר..
אולי זה עדיף?

פרונג אחד יתן לך את כל הלחץ שאתה צריך, מה שכן חשוב לא לשים את החגורה עם יותר מדי רייג' (לפני שנה וחצי בערך עשיתי צילום רנטגן כי הרגשתי שסדקתי צלע, בסוף הסתבר שאני סתם ילדה קטנה).

כשחיפשתי חגורה גם אני חשבתי לקנות את הlever belt ובסוף החלטתי שלא ללכת על זה מהסיבות שפירטתי למעלה. אם הייתי צריך לקנות היום חגורה הייתי קונה בדיוק את החגורה שיש לי (עובי 10מ"מ, פרונג אחד, אינזר).

• פותח/ת השרשור
פרונג אחד יתן לך את כל הלחץ שאתה צריך, מה שכן חשוב לא לשים את החגורה עם יותר מדי רייג' (לפני שנה וחצי בערך עשיתי צילום רנטגן כי הרגשתי שסדקתי צלע, בסוף הסתבר שאני סתם ילדה קטנה).

כשחיפשתי חגורה גם אני חשבתי לקנות את הlever belt ובסוף החלטתי שלא ללכת על זה מהסיבות שפירטתי למעלה. אם הייתי צריך לקנות היום חגורה הייתי קונה בדיוק את החגורה שיש לי (עובי 10מ"מ, פרונג אחד, אינזר).
אוקיי
האם ה10 מ"מ וה13 הם אותו רוחב?

תקנה את השנייה שאמרת SINGLE PRONG ותאמין לי אתה תהיה מרוצה
אין הבדל בלחץ בין הדאבל לסינגל פשוט להכניס אחד זה קשה אז למה שתיים אני אישית עם דאבל האמת לא מפריע לי כל כך אבל הייתי מעדיף סינגל

• פותח/ת השרשור
תקנה את השנייה שאמרת SINGLE PRONG ותאמין לי אתה תהיה מרוצה
אין הבדל בלחץ בין הדאבל לסינגל פשוט להכניס אחד זה קשה אז למה שתיים אני אישית עם דאבל האמת לא מפריע לי כל כך אבל הייתי מעדיף סינגל
אוקיי ומה דעתך על מה שאמר לי הPL?

אני עם אינזר 4" רוחב, 10 מ"מ עובי וסוגר Lever. מאוד מאוד מרוצה. זה לא בלאגן להגדיל ולהקטין. אתה יכול לשים מברג קטנצ'יק בתיק או אפילו מטבע של 10 אגורות אם אתה קצת יצירתי בשביל לשנות את הגודל וזה לוקח כמה רגעים...
הגודל לא משתנה כמעט, רק למשל עכשיו כשנכנסתי למאזן קלורי שלילי לפני כמה שבועות, הקטנתי חור אחד וזהו. בפועל גם אם אתה בחיטוב עד העצם או במאסה מטורפת עדיין מדובר על חור פעם בשבועיים

אני נראלי ילך על 13 מ"מ, פרונג 1, שונא את הlever ואת החגורת בילדרים הזאת.
גם לא ראיתי אצל אף אחד בעיה ללחוץ עם הרגילה.

• פותח/ת השרשור
כן אבל הדיבור פה מה עדיף גם לי
אני שונה ממך
אתה FULL MEET
ואני בנצ' אונלי,רואו...
אני אנסה לברר למי יש את ה10 מ"מ ואני אנסה ללחוץ איתה מתישהו ונראה איך זה

אני חושב שה10מ"מ תהיה לך יותר טובה, ה13מ"מ כנראה תתקע לך בצלעות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית