הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חגורה

SweetBamba

משתמש כבוד
8,677
1,546
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,850
8,677
1,546
מאיזו סיבה בדיוק?

ה13מ"מ מיועדת לאנשים גבוהים מאוד או לאנשים רחבים מאוד. בגובה 1.77 ה13מ"מ כנראה תפריע לך בבור של הסקוואט (וגם ייקח לך נצח לרכך ולהתאים אותה).
בנוסף, יהיה לך הרבה יותר קשה לסגור אותה כמו שצריך לפני הסט.

אפשרי מאוד

עדכון
דיברתי עכשיו עם מישהו שיכל לייעץ לי טוב מאוד על חגורות
והוא אמר שמכיוון שאני מעוניין בחגורה לבנצ' אין טעם להשקיע ולקנות חגורה עבה מכיוון שזה יכול להפריע בהקשתת הגב..
מה גם הוא אמר שאין טעם לחגורת קאליפר
אקשיב לבחור וברצוני לקנות את החגורה הזו- http://www.inzernet.com/detail_belt.asp?PRODUCT_ID=FOREVER_BB_TAPER_BUCKLE
מה אתם אומרים?

לך על זה, אני מעדיף 2 לשוניות. ה-13 תתקע לך בצלעות ותרגיש לך כמו קרש אלא אם אתה פלוס מינוס 1.90 ושוקל 95+. לי יש אינזר 10 שקנינו לפני מיליון שנה (שנתיים) והיא מצוינת.

לי יש אינזר בלט 13 מ"מ פרונג אחד ובאמת שלא נתקע לי בצלעות ואני לא גדול במיוחד או גבוה במיוחד , לא מבין על מה אתם מדברים .
את האמת תסלחו לי שאני אומר ככה אבל זה נשמע כאילו אתם ממש מתבאסים שלא קניתם את ה 13 משום מה,
אני מטר 70 לא שוקל הרבה בכלל 65 קילו ובנוסף החגורה עוד חדשה קניתי אותה לפני חודש ככה שעדיין לא התגמשה עד הסוף .

נערך לאחרונה:
ה13מ"מ מיועדת לאנשים גבוהים מאוד או לאנשים רחבים מאוד. בגובה 1.77 ה13מ"מ כנראה תפריע לך בבור של הסקוואט (וגם ייקח לך נצח לרכך ולהתאים אותה).
קיבלתי, תודה.
אגב, רק HOP שולחים לארץ?

לי יש אינזר בלט 13 מ"מ פרונג אחד ובאמת שלא נתקע לי בצלעות ואני לא גדול במיוחד או גבוה במיוחד , לא מבין על מה אתם מדברים .
את האמת תסלחו לי שאני אומר ככה אבל זה נשמע כאילו אתם ממש מתבאסים שלא קניתם את ה 13 משום מה,
אני מטר 70 לא שוקל הרבה בכלל 65 קילו ובנוסף החגורה עוד חדשה קניתי אותה לפני חודש ככה שעדיין לא התגמשה עד הסוף .
חבל שלא שאלת כאן בפורום לפני שהזמנת, היינו אומרים לך לקנות את ה10מ"מ. אם הייתי צריך להמר הייתי אומר שאתה עדיין לא שם את החגורה בחור הנכון והיא מאוד loose.
אגב, מי המליץ לך לקנות את ה13 ולא את ה10?

קיבלתי, תודה.
אגב, רק HOP שולחים לארץ?

כשבדקתי בזמנו הם הציעו את המחיר הטוב ביותר כולל משלוח לארץ, אני חושב שנתקלתי בעוד כמה אתרים שמציעים משלוח לארץ אבל רצו מחיר מופקע.
החגורה הבודדת שהזמנתי לא נעצרה במכס ולא שילמתי עליה מע"מ.

אנחנו רחוקים מלהתבאס, coldfire קנה עכשיו חגורה חדשה והזמין שוב את ה-10 אחרי שהוא התייעץ עם לא מעט אנשים וניסה 13 (והוא קצת יותר גדול ממך, ואני מניח שעם קצת יותר שנות אימונים). גם אני מהמר שאתה לא שם את ה-13 הדוק, לנתונים שלך 10 הייתה יותר טובה, אבל אם אתה מסתדר עם ה-13 אחלה.

אנחנו רחוקים מלהתבאס, coldfire קנה עכשיו חגורה חדשה והזמין שוב את ה-10 אחרי שהוא התייעץ עם לא מעט אנשים וניסה 13 (והוא קצת יותר גדול ממך, ואני מניח שעם קצת יותר שנות אימונים). גם אני מהמר שאתה לא שם את ה-13 הדוק, לנתונים שלך 10 הייתה יותר טובה, אבל אם אתה מסתדר עם ה-13 אחלה.
אני שם מאוד הדוק , אני חייב לכווץ תבטן שלי מאוד רק על מנת שהחגורה תשתחרר ממני .

שאלתי בפורום ודני שובבני המליץ לי על ה 13 , נראה לי שגם הוא קנה את ה 13
אתם חושבים שזה עד כדי כך היה טעות? או שאפשר להסתדר למרות זאת ?
כי כל מה שאמרתם על כאבים בצלעות לא קורה לי ובנוסף אני שם מאוד הדוק בקושי מצליח להתשחרר

מצטער על הדאבל

כי כל מה שאמרתם על כאבים בצלעות לא קורה לי ובנוסף אני שם מאוד הדוק בקושי מצליח להתשחרר

מצטער על הדאבל
לא, אם זה עובד אין שום סיבה להחליף.

מצטער על הדאבל

מפתיע אותי שהוא המליץ לך על ה13, שלא תבין לא נכון - זו אחלה של חגורה, אבל ה10מ"מ יותר טובה לרוב האנשים.

כמו שכתבתי קודם, אם הייתי קונה היום חגורה עדיין הייתי הולך על ה10מ"מ (1.96/109), אני מאוד מרוצה ממנה.

עריכה: עכשיו חיפשתי בהיסטורית ההודעות שלך ומצאתי את השרשור שפתחת, הוא משום מה חמק ממני.
אני בדר"כ מגיב אם שואלים על ציוד שכבר יש לי.

נערך לאחרונה:
מפתיע אותי שהוא המליץ לך על ה13, שלא תבין לא נכון - זו אחלה של חגורה, אבל ה10מ"מ יותר טובה לרוב האנשים.

כמו שכתבתי קודם, אם הייתי קונה היום חגורה עדיין הייתי הולך על ה10מ"מ (1.96/109), אני מאוד מרוצה ממנה.

עריכה: עכשיו חיפשתי בהיסטורית ההודעות שלך ומצאתי את השרשור שפתחת, הוא משום מה חמק ממני.
אני בדר"כ מגיב אם שואלים על ציוד שכבר יש לי.

איזה באסה מציק לי עכשיו שקניתי חגורה ב 500 שח שיכלתי לקנות יותר טוב באותו מחיר , אתה מכיר מישהו בארץ שירצה להתחלף ? מידה l

איזה באסה מציק לי עכשיו שקניתי חגורה ב 500 שח שיכלתי לקנות יותר טוב באותו מחיר , אתה מכיר מישהו בארץ שירצה להתחלף ? מידה l

אני בטוח שתהיה מרוצה מהחגורה, אל תתבאס ממנה.

אני בטוח שתהיה מרוצה מהחגורה, אל תתבאס ממנה.
טוב תודה , אם במקרה יצא לך לשמוע על מישהו ששרוצה להחליף דבר איתי ,
דבר שני אם תוכל להסביר לי איך אני יודע ששמתי תחגורה מספיק הדוק אני יודה לך מאוד ,
אני ברמת העיקרון שם את החגורה עד שאני בקושי יכול להעביר את היד בין החגורה לבטן .

• פותח/ת השרשור
לך על זה, אני מעדיף 2 לשוניות. ה-13 תתקע לך בצלעות ותרגיש לך כמו קרש אלא אם אתה פלוס מינוס 1.90 ושוקל 95+. לי יש אינזר 10 שקנינו לפני מיליון שנה (שנתיים) והיא מצוינת.
אוקיי 13 ירדה מהפרק
עכשיו אני צריך לנסות 10 של מישהו כדי לראות מה הולך איתה..
כי קצת מפחיד אותי לקנות את החגורת BB שמציעים בINZER

לא מבין מה אתם כזה נגד ה13 אני איתה ואני סופר מרוצה ממנה אני מהדק אותה ממש חזק , לא מרגיש שום קרש או משהו דומה , אולי רק באימונים הראשונים.

טוב תודה , אם במקרה יצא לך לשמוע על מישהו ששרוצה להחליף דבר איתי ,
דבר שני אם תוכל להסביר לי איך אני יודע ששמתי תחגורה מספיק הדוק אני יודה לך מאוד ,
אני ברמת העיקרון שם את החגורה עד שאני בקושי יכול להעביר את היד בין החגורה לבטן .

לוקח לחגורה זמן להתרכך ולהתאים לגוף שלך, עד שזה יקרה אתה לא תצליח להצמיד אותה לגוף כמו שצריך.
עם הזמן תדע להשתמש בחגורה יותר ויותר טוב, כשאתה עם וולסלבה אתה לא תצליח להכניס אפילו זרת בין החגורה לבטן.

לא מבין מה אתם כזה נגד ה13 אני איתה ואני סופר מרוצה ממנה אני מהדק אותה ממש חזק , לא מרגיש שום קרש או משהו דומה , אולי רק באימונים הראשונים.

ברור שתהיה מרוצה ממנה, היא של אינזר. האם היית מרוצה יותר מה10מ"מ? כנראה. ה13מ"מ מוצלחת מאוד עם ציוד.
למה החלטת לקנות את ה13מ"מ?

• פותח/ת השרשור
כמה עלתה לך?
מאיזה אתר אתה מזמין שעושה משלוחים לארץ ?
האתר הראשון שהעליתי לינקים שלו שולח לארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית