הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל חיטוב.. עזרה עם התוכנית

• פותח/ת השרשור orel_v
  • פורסם בתאריך

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
אפשר להגיד שלא מיציתי את המסה אבל קיץ וזה.. נחזור למסה אחרי הקיץ. אני לא עושה סקוואטים ודדליפט כי הטכניקה מורכבת מידי בשבילי, מעדיף להתקדם לאט ובטוח.
התוכנית מהפורטל:
אימון A
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
חזה
3​
6​
2​
8​
כתפיים
2​
10​
1​
8​
יד אחורית
2​
12​
בטן
בשכיבה כפיפת גו במכונה ייעודית​
2​
12​
.
אימון B
שריר
תרגיל
מספר סטים
טווח חזרות
רגליים
3​
6​
גב
2​
8​
2​
6​
יד קידמית
2​
10​

במקום הסקוואט אפשר לעשות לג פרס? ואיזה תרגיל אפשר לעשות במקום הרחקת כתפיים? יש לי צד אחד יותר חזק אז זה קצת בעייתי, והכפיפות גו אפשר להחליף בכפיפות בטן? או במכשיר הזה שצריך להביא את המרפקים לרגליים בישיבה?
את הלחיצה צרפתית אפשר להחליף? המוט W תמיד תפוס בחדר כושר.
ולגבי ריצות ואינטרוולים, כמה אימונים כאלה בשבוע? אחרי\לפני אימון? ביום מנוחה? צריך בכלל אינטרוולים אם יש לי בערך 16-17 אחוז שומן או שמספיק קצת אירובי בשביל לשמור על כושר?

אפשר, לא מומלץ. אפשר לוותר על הרחקת כתפיים. אפשר. אפשר ורצוי להחליף את הלחיצה הצרפתית - כל תרגיל לטרייספס יהיה בסדר. פעם-פעמיים בשבוע אחרי אימון הכוח. אירובי הוא לא חובה, אבל הוא בהחלט יכול לעזור.

• פותח/ת השרשור
לא מומלץ להחליף ללג פרס? אני בעייתי עם הטכניקה.. אם צריך להוסיף עוד תרגיל עזר או משהו גם אפשרי.
אפשרי מקבילים ליד אחורית עם אותם חזרות?
ואת האינטרוולים להתחיל לדחוף לקראת 10-12 א"ש או שזה לא קשור?

לא מומלץ. זה שאתה לא יודע את הטכניקה אומר שאתה צריך ללמוד את הטכניקה, לא לוותר על תרגיל.
אפשרי.
לא קשור.

• פותח/ת השרשור
אוקי.. אם אני לא מצליח לעשות 8 מתח עם משקל לעשות 8 בלי משקל או לעשות מקסימום חזרות עם משקל עד שנגיע ל8 חזרות? (אני מצליח לעשות 5 חזרות - 3 סטים עם 8 קילו)

תישאר על אותו משקל עד שתסגור 8 חזרות.

Back
למעלה תחתית