הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכיר את הגישה שאומרת...לא שמנה מתי לכך חלבון רק תעמוד בערכים היומיים שלך

• פותח/ת השרשור adam13
  • פורסם בתאריך

adam13

משתמש מתחיל
213
7
נק' מוניטין:
14
213
7
בכל זאת, יש מן הרגשה כזאת של לפנק את הגוף בשייק אחרי האימון... וחוץ מזה... אז מה זה משנה אם זה חלבון איזולייט או קזאין לפי מה שהגישה אומרת פשוט תאכל כל 3-4 שעות 30 גר חלבון..
סתם בשביל העניין - מה הגישה שלכם? באמת מסוגלים אחרי האימון לא לאכול חלבון רק כי אתם ממילא עומדים בערכים?

הגישה היא שאם אני רעב, אני אוכל אחרי אימון. אם אני לא רעב, אני לא אהיה כמו המצחיקים האלה שעם הריח של המלתחות וכל השמנים העירומים והשעירים שמסתובבים מורידים פחיות טונה.

אני שותה אחרי אימון כי בדרך כלל אני מתאמן 3 שעות אחרי הארוחה האחרונה שלי + שעה וחצי אימון, כך שאני די רעב אחרי אימון השייק ואיזה פרי ממלאים קצת עד הארוחה הבאה

• פותח/ת השרשור
יש מישהו שבאמת מסוגל לא לשתות שייק/לאכול אחרי אימון?
נראה לי אומרים״לא נורא אם זה קורה ואתה עומד בערכים״ אבל כל אחד שואף שכן מיד לאחר האימון

אחי יש הרבה גישות,קראתי מחקרים על בעד ונגד "חלון ההזדמנויות",בתכלס לי לא מפריע לשתות שייק אחרי אימון,לא מטריח אותי,וזה תאמת רק מקל עליי..

• פותח/ת השרשור
ברור אחי, דיון מעניין פשוט...לשמוע מכל אחד איך הוא מתכנן את החלבון שלו..
אני גם אחרי אימון

אני בקושי משתמש באבקת חלבון לאחרונה, פשוט אוכל 400 גרם חזה עוף צלוי/פרגיות בארוחות ערב (~90 גרם חלבון).
לא ממש חסכוני, אבל הרבה יותר טעים 😃

• פותח/ת השרשור
גם אם אומרים שזה סבבה , לי קשה להאמין שאפשר לאכול במכה 90 גר חלבון וזה נקלט בצורה טובה בגוף כ90 גרם חלבון ... נוטה להאמין לגישה הישנה של 30 חלבון ועוד 60 כקלוריות רגילות

נערך לאחרונה:
אני לפעמים מתאמן ונכנס מיד אחר כך לעבודה(מאמן באותו מכון) ואוכל רק בהפסקה אחרי 3-4 שעות.
בסוף היום אני מגיע לערכים שלי.
זה לא פוגע לי בהתקדמות במשקלים ולא פוגע בעליה במסה.

Back
למעלה תחתית