הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הגיינר הזה ?

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
http://www.bteva.org/Product.asp?ID=77

ומה עדיף לנסות לאכול את הקלוריות/חלבון/שומן/פחמימות בלי הגיינר
או שעדיף להשתמש בגיינר
גיינר משביע ? (סתם בשביל לדעת כי בחיים לא צרכתי בגיינר )

(אין בעיה מבחינת כסף )

בכללי אני חושב שגיינר זה אולי יעיל כי זה מזון נוזלי, אבל קח בחשבון שזה נגמר מהר ותמיד יש את "הסיכון" שהוא יהיה לך טעים ואתה תשתה אותו גם בימים ללא אימון ואז הוא יגמר לך תוך שבוע\שבועיים.

• פותח/ת השרשור
בכללי אני חושב שגיינר זה אולי יעיל כי זה מזון נוזלי, אבל קח בחשבון שזה נגמר מהר ותמיד יש את "הסיכון" שהוא יהיה לך טעים ואתה תשתה אותו גם בימים ללא אימון ואז הוא יגמר לך תוך שבוע\שבועיים.
אחי מנת הגשה זה 300 גרם
22.7=6810:300 זאת אומרת שאם אני יצרוך אותו כל יום הוא יגמר לי תוך 22.7 ימים
אבל אתה יכול לראות את זה מהצד הזה 1225 קלוריות לצריכה באוכל רגיל במשך 22.7 יום הרבה יותר יקר מ 400 שקל.

אבל איך הגיינר הזה טוב ?
כי אני רוצה גיינר כשר

אחלה גיינר! בהתחלה לא ממש התלהבתי לקנות אותו בכל זאת יצור ישראלי בקטע של כשרות, תמיד כל אבקה שקשורה לישראל היה לה טעם מגעיל בטירוף, קניתי את הגיינר הזה כי הציעו לי אותו באחלה מחיר ולהפתעתי הרבה הגיינר הזה ממש אבל ממש טעים.
השתמשתי במשך השנים בכל מיני גיינרים, מבחינת הטעם הוא בין הפייבוריטים שלי (לקחתי טעם שוקו)

• פותח/ת השרשור
אחלה גיינר! בהתחלה לא ממש התלהבתי לקנות אותו בכל זאת יצור ישראלי בקטע של כשרות, תמיד כל אבקה שקשורה לישראל היה לה טעם מגעיל בטירוף, קניתי את הגיינר הזה כי הציעו לי אותו באחלה מחיר ולהפתעתי הרבה הגיינר הזה ממש אבל ממש טעים.
השתמשתי במשך השנים בכל מיני גיינרים, מבחינת הטעם הוא בין הפייבוריטים שלי (לקחתי טעם שוקו)
יש שם באתר את הטעמים
וניל
שוקולד
בננה
עוגיות

איפה יש שוקו ?
אולי שוקולד ?

אם כבר לחשוב על השלמה קלורית עם אבקות אז לא קונים גיינר.
קונים אבקת חלבון ואז מוסיפים חלב, אגוזים ועוד דברים מסביב, זה יוצא יותר זול ואבקת חלבון
מספיקה להרבה יותר זמן.
תעשה את השיקולים שלך אבל לדעתי לשים 400 שקל על 3 שבועות זה מוגזם, מתאמן לא נמדד
בכמות התוספים שהוא קונה. 1200 קלוריות בכלל לא קשה לאכול, בסך הכל מדובר על 2 ארוחות "סטנדרטיות".

• פותח/ת השרשור
אם כבר לחשוב על השלמה קלורית עם אבקות אז לא קונים גיינר.
קונים אבקת חלבון ואז מוסיפים חלב, אגוזים ועוד דברים מסביב, זה יוצא יותר זול ואבקת חלבון
מספיקה להרבה יותר זמן.
תעשה את השיקולים שלך אבל לדעתי לשים 400 שקל על 3 שבועות זה מוגזם, מתאמן לא נמדד
בכמות התוספים שהוא קונה. 1200 קלוריות בכלל לא קשה לאכול, בסך הכל מדובר על 2 ארוחות "סטנדרטיות".
אם אני יצרוך אותו כל יום הוא יגמר לי תוך 22.7 ימים
אבל אתה יכול לראות את זה מהצד הזה 1225 קלוריות לצריכה באוכל רגיל במשך 22.7 יום הרבה יותר יקר מ 400 שקל.

נו ומה זה 22 יום? 3 שבועות...
ואל תנסה למכור לי את הסיפור שאתה קונה את זה כי זה זול יותר, אתה קונה את זה כי זה "תוסף למתאמנים".
חוץ מזה, אתה אמרת שאין לך בעיה של כסף.
בנוסף, לא חושב ש-1200 קלוריות ביום למשך 3 שבועות יעלו יותר מ-400 ש"ח וגם אם כן, עדיף להוסיף עוד 100 שקל
ולהנות מהאוכל מאשר לקנות גיינר, זו דעתי.

אתה שאלת מה אנחנו חושבים על זה- ענינו לך.
אם אתה כל כך סגור על זה, אני לא מבין למה שאלת מההתחלה...

נערך לאחרונה:
ממש ממש ממש לא

• פותח/ת השרשור
ממש ממש ממש לא
אתה יכול למצוא לי ארוחה של 1225 קלוריות עם כל הערכים האלו ב 17.62 שקל ? ( 17.62=400:22.7)

זה באמת לא כזה קשור לכסף
פשוט את הגיינר נראלי יותר קל לאכול ומקל יותר על התפריט

אתה יכול למצוא לי ארוחה של 1225 קלוריות עם כל הערכים האלו ב 17.62 שקל ? ( 17.62=400:22.7)

זה באמת לא כזה קשור לכסף
פשוט את הגיינר נראלי יותר קל לאכול ומקל יותר על התפריט
חמאת בוטנים

תפסיקו לבלבל את המח לגיינר יש את הנוחות שלו, ללכת לעבודה/לימודים/צבא לשים מים ונגמר הסיפור,זה מקל בצורה רצינית.
גיינר טוב למרות שאוהבם לרדת עליו ועל חברות ישראליותץ

תפסיקו לבלבל את המח לגיינר יש את הנוחות שלו, ללכת לעבודה/לימודים/צבא לשים מים ונגמר הסיפור,זה מקל בצורה רצינית.
חמאת בוטנים וכפית חוסכים יותר מקום.

מה הקשר?
פשוט חושבים שזה מיותר זה הכל
וזה נועד לעצלנים או לאנשים שיש להם יותר מידי כסף (ומילא הגיינר היה עוזר,גם אחרי שהם לוקחים אותו הם לא עולים במשקל)

• פותח/ת השרשור
חמאת בוטנים

אני צריך לצרוך 200 גרם חמאת בוטנים בשביל שיהיה ערך דומה בקלוריות ובחלבון ורוב הקלוריות שם בא משומן (97 גרם שומן ) וגיינר יותר טעים והקלוריות באות מהפחמימות.
אני צריך בשביל לעולות במשקל 2650 קלוריות (+500) ואם אני אצרוך בגיינר אני צריך בסך הכל 1425 (400 קלוריות מחלבון,585 משומן והשאר פחמימות ) מאוכל רגיל וזה מקל מאוד ( מסה קודמת עשיתי תפריט 3000-3300 קלוריות ) 1000 מעל הנטרלי או יותר בטיפה ) ועליתי גם הרבה בשומן בגלל הפלוס הגבוהה ובזבזתי מלא כסף בשביל האוכל .

אני צריך לצרוך 200 גרם חמאת בוטנים בשביל שיהיה ערך דומה בקלוריות ובחלבון ורוב הקלוריות שם בא משומן (97 גרם שומן ) וגיינר יותר טעים והקלוריות באות מהפחמימות.
אני צריך בשביל לעולות במשקל 2650 קלוריות (+500) ואם אני אצרוך בגיינר אני צריך בסך הכל 1425 (400 קלוריות מחלבון,585 משומן והשאר פחמימות ) מאוכל רגיל וזה מקל מאוד ( מסה קודמת עשיתי תפריט 3000-3300 קלוריות ) 1000 מעל הנטרלי או יותר בטיפה ) ועליתי גם הרבה בשומן בגלל הפלוס הגבוהה ובזבזתי מלא כסף בשביל האוכל .
שאלת אותי מה יותר זול - עניתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית