הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התרגיל הזה לגב ?

Harl3mShake

משתמש פעיל
610
8
נק' מוניטין:
24
610
8
איך התרגיל לגב ? אפשר לשלב ב AB אחרי המתח ? כמובן עולים עד הסוף לא חלקי כמו מי שבסרטון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איך התרגיל לגב ? אפשר לשלב ב AB אחרי המתח ? כמובן עולים עד הסוף לא חלקי כמו מי שבסרטון

אפשר, אבל אני לא רואה בו שום יתרון על פני תרגילי גב מוכרים וטובים כמו דדליפט שחייב להיות ו BOR נאמר..

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
טווח התנועה כאן בכתף די קטן.

לא הייתי עושה את התרגיל. אלה אם אתה מתעמל מכשירים ואז אני מניח שלא היית שואל את השאלה בכלל.

לא הייתי עושה את התרגיל. אלה אם אתה מתעמל מכשירים ואז אני מניח שלא היית שואל את השאלה בכלל.
ללטיסימוס טווח התנועה מאוד קצר מה גם בסוף זה משקל גוף לבסוף לא תקבל גירוי ואני לא רואה אותך מעמיס על עצמך משקולות פה..

יש תרגילים שטווח התנועה (שגם שם יש פשיטה בכתף) יהיה גדול יותר.

בקשר למשקל אני מסכים. אמרתי, שאני לא בעד התרגיל כל עוד אין סיבה ספציפית לבצע אותו.

בקשר למשקל אני מסכים. אמרתי, שאני לא בעד התרגיל כל עוד אין סיבה ספציפית לבצע אותו.
אני רק חיזקתי את מה שאתה אמרת לא להפך =)

• פותח/ת השרשור
אפשר, אבל אני לא רואה בו שום יתרון על פני תרגילי גב מוכרים וטובים כמו דדליפט שחייב להיות ו BOR נאמר..

ללטיסימוס טווח התנועה מאוד קצר מה גם בסוף זה משקל גוף לבסוף לא תקבל גירוי ואני לא רואה אותך מעמיס על עצמך משקולות פה..

ואיך התרגיל הזה ? פה הטווח תנועה יותר גדול וזה לא נראה לי פשוט אחרי 3 סטים של מתח עם משקל , וב AB אפשר 6 סטים לשריר גדול ו 3 לקטן ? ובסרטון שהעלתי אפשר לעשות טווח תנועה מלא פשוט זה ממש קשה נראה לי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ואיך התרגיל הזה ? פה הטווח תנועה יותר גדול וזה לא נראה לי פשוט אחרי 3 סטים של מתח עם משקל , וב AB אפשר 6 סטים לשריר גדול ו 3 לקטן ? ובסרטון שהעלתי אפשר לעשות טווח תנועה מלא פשוט זה ממש קשה נראה לי

כל תרגיל הוא תרגיל טוב כל עוד הוא מאפשר לך תווך תנועה מלא גדול ואני לא רואה פסול בלשנות את התרגילים הרגילים שכולם תמיד עושים אנשים פה שחכו מזה MUSCLECONFUSION זה דבר מאוד חשוב לשנות לשריר תרגילים מספר סטים חזרות זמני מנוחה ועוד

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
תבדוק למה זה עושה לך כאב בגב, ביצוע נכון לא אמור לגרום לכאבים.
הביצוע נכון זה הבעיה בגב שלי ... , בקיצור התרגיל בסדר ? אני משלב אותו ב AB עם מתח עם משקל וזה העבודה שלי לגב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית