נק' מוניטין:
24
- 610
- 8
איך התרגיל לגב ? אפשר לשלב ב AB אחרי המתח ? כמובן עולים עד הסוף לא חלקי כמו מי שבסרטון
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך התרגיל לגב ? אפשר לשלב ב AB אחרי המתח ? כמובן עולים עד הסוף לא חלקי כמו מי שבסרטון
ללטיסימוס טווח התנועה מאוד קצר מה גם בסוף זה משקל גוף לבסוף לא תקבל גירוי ואני לא רואה אותך מעמיס על עצמך משקולות פה..טווח התנועה כאן בכתף די קטן.
לא הייתי עושה את התרגיל. אלה אם אתה מתעמל מכשירים ואז אני מניח שלא היית שואל את השאלה בכלל.
אני רק חיזקתי את מה שאתה אמרת לא להפך =)יש תרגילים שטווח התנועה (שגם שם יש פשיטה בכתף) יהיה גדול יותר.
בקשר למשקל אני מסכים. אמרתי, שאני לא בעד התרגיל כל עוד אין סיבה ספציפית לבצע אותו.
אפשר, אבל אני לא רואה בו שום יתרון על פני תרגילי גב מוכרים וטובים כמו דדליפט שחייב להיות ו BOR נאמר..
טווח התנועה כאן בכתף די קטן.
לא הייתי עושה את התרגיל. אלה אם אתה מתעמל מכשירים ואז אני מניח שלא היית שואל את השאלה בכלל.
ללטיסימוס טווח התנועה מאוד קצר מה גם בסוף זה משקל גוף לבסוף לא תקבל גירוי ואני לא רואה אותך מעמיס על עצמך משקולות פה..
יש תרגילים שטווח התנועה (שגם שם יש פשיטה בכתף) יהיה גדול יותר.
בקשר למשקל אני מסכים. אמרתי, שאני לא בעד התרגיל כל עוד אין סיבה ספציפית לבצע אותו.
ואיך התרגיל הזה ? פה הטווח תנועה יותר גדול וזה לא נראה לי פשוט אחרי 3 סטים של מתח עם משקל , וב AB אפשר 6 סטים לשריר גדול ו 3 לקטן ? ובסרטון שהעלתי אפשר לעשות טווח תנועה מלא פשוט זה ממש קשה נראה לי
יש פה טווח תנועה מלא גדול , חתירה/מסור עושה לי כאבים בגב ...עדיין. אני לא מבין למה לסבך את העניינים ולעשות תרגיל כזה.
יש פה טווח תנועה מלא גדול , חתירה/מסור עושה לי כאבים בגב ...
הביצוע נכון זה הבעיה בגב שלי ... , בקיצור התרגיל בסדר ? אני משלב אותו ב AB עם מתח עם משקל וזה העבודה שלי לגבתבדוק למה זה עושה לך כאב בגב, ביצוע נכון לא אמור לגרום לכאבים.