עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המבורגרים, קבבים, נקניקיות.זה לא הגיוני מה אתה אוכל ?
בטח הרבה שמנים מהצומח
אגיד לך את האמת.. כבר נמאס לי מתוספים XD אני גם ככה מתגייס בזמן הקרוב.אבץ אולי יעזור
וזה בדיוק מה שאעשה 😃 לפחות אפשר להתקרב שוב לפחמימות.. :hoelדיאטה רגילה עם גירעון
יכול להיות שאני אבוא בתור צ1פהבכל מקרה אבץ זה גרושים, אם תגיע לתחרות אני יכול להביא לך איזה כמות.
אתה כל כך צודק אבל הבעיה היא שאפילו חביתה אני לא יודע איך להכין ואמא שלי ממש לא תכין לי את הדברים האלו.. הגיע הזמן ללמוד לבשל.תנסה להחליף את החלבון שאתה צורך בחלבון איכותי, אני לא אומר לחיות על חזה עוף וטונה ולסבול, אבל עדיף לקנות בשר טחון ולעשות המבורגר ביתי נניח על פני המבורגר/קבב קנוי. עדיף לקנות קילו אנטריקוט ולעשות סנדוויץ רצועות אנטריקוט מאשר נקניקיות. יש הרבה דגים שאפשר לאפות בתנור שיוצאים טעימים. רולדה של בקר מס' 6 זול מאוד ואתה יכול לעשות מזה אחלה גולש תבשיל בתנור וכו' וכו'
כל האוכל המעובד הזה מכיל בסוף רק זבל, שאריות, חומרים משמרים ושומן טראנס, תתחיל לאכול יותר אוכל טרי, יותר ירקות, פחות ג'אנק
אבל יש בזה היגיון.. פצעים נובעים בעיקר ממאכלים עתירי שומן ויש גם קשר ישיר להורמונים אז הכל מתחבר..מעניין שבדיאטת דלת פחמימה דווקא יוצאים לך הפצעים , אצלי למשל בדיאטה דלת פחמימה או דיאטה רגילה אבל דל פחמימה בעיקר הכל פשוט יורד לי , ואז במאסה מתמלא מחדש חח.
שהייתי אצל רופא עור (פרטי) לא חרייאת, הוא אמר לי שזה מיתוס שזה נובע משומן אלא זה נובע מכמות הפחמימות בתפריט , גם emz תמך בטענה הזו.אבל יש בזה היגיון.. פצעים נובעים בעיקר ממאכלים עתירי שומן ויש גם קשר ישיר להורמונים אז הכל מתחבר..
אז איך זה שדווקא שלא נגעתי אפילו בגרם פחמימה אחד התחילו לצאת לי פצעים לבנים בכל הפנים ולפני זה שהייתי במסה לא היה לי כלום? XDשהייתי אצל רופא עור (פרטי) לא חרייאת, הוא אמר לי שזה מיתוס שזה נובע משומן אלא זה נובע מכמות הפחמימות בתפריט , גם emz תמך בטענה הזו.