הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פצעים בפנים בעקבות דל פחמימה

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
התפריט כולל הרבה שומן מין הסתם ואני כבר שבוע בדיאטה הזאת ויצאו לי מלא פצעים, בקטע שכבר אנשים שמים לב ושואלים אותי איך יצאו לי כל כך הרבה פצעים בשבוע אחד..
יש אלטרנטיבות לדיאטה הזאת שיהיו גם כן יעילות? תודה

• פותח/ת השרשור
זה לא הגיוני מה אתה אוכל ?
בטח הרבה שמנים מהצומח
המבורגרים, קבבים, נקניקיות.

אבץ אולי יעזור
אגיד לך את האמת.. כבר נמאס לי מתוספים XD אני גם ככה מתגייס בזמן הקרוב.

דיאטה רגילה עם גירעון
וזה בדיוק מה שאעשה 😃 לפחות אפשר להתקרב שוב לפחמימות.. :hoel

תנסה להחליף את החלבון שאתה צורך בחלבון איכותי, אני לא אומר לחיות על חזה עוף וטונה ולסבול, אבל עדיף לקנות בשר טחון ולעשות המבורגר ביתי נניח על פני המבורגר/קבב קנוי. עדיף לקנות קילו אנטריקוט ולעשות סנדוויץ רצועות אנטריקוט מאשר נקניקיות. יש הרבה דגים שאפשר לאפות בתנור שיוצאים טעימים. רולדה של בקר מס' 6 זול מאוד ואתה יכול לעשות מזה אחלה גולש תבשיל בתנור וכו' וכו'

כל האוכל המעובד הזה מכיל בסוף רק זבל, שאריות, חומרים משמרים ושומן טראנס, תתחיל לאכול יותר אוכל טרי, יותר ירקות, פחות ג'אנק

אבץ נמצא בכמות גדולה בקטניות ובבשר מן החי (מקור) תבדוק אם יש לך פסים לבנים על הציפורניים שזה באמת תוצאה של מחסור באבץ (מקור).
חבל לזנוח דיאטה מוצלחת יכול להיות שזה סתם פצעים שיעברו.

• פותח/ת השרשור
בכל מקרה אבץ זה גרושים, אם תגיע לתחרות אני יכול להביא לך איזה כמות.
יכול להיות שאני אבוא בתור צ1פה

תנסה להחליף את החלבון שאתה צורך בחלבון איכותי, אני לא אומר לחיות על חזה עוף וטונה ולסבול, אבל עדיף לקנות בשר טחון ולעשות המבורגר ביתי נניח על פני המבורגר/קבב קנוי. עדיף לקנות קילו אנטריקוט ולעשות סנדוויץ רצועות אנטריקוט מאשר נקניקיות. יש הרבה דגים שאפשר לאפות בתנור שיוצאים טעימים. רולדה של בקר מס' 6 זול מאוד ואתה יכול לעשות מזה אחלה גולש תבשיל בתנור וכו' וכו'

כל האוכל המעובד הזה מכיל בסוף רק זבל, שאריות, חומרים משמרים ושומן טראנס, תתחיל לאכול יותר אוכל טרי, יותר ירקות, פחות ג'אנק
אתה כל כך צודק אבל הבעיה היא שאפילו חביתה אני לא יודע איך להכין ואמא שלי ממש לא תכין לי את הדברים האלו.. הגיע הזמן ללמוד לבשל.

אבץ נמצא בכמות גדולה בקטניות ובבשר מן החי (מקור) תבדוק אם יש לך פסים לבנים על הציפורניים שזה באמת תוצאה של מחסור באבץ (מקור).
חבל לזנוח דיאטה מוצלחת יכול להיות שזה סתם פצעים שיעברו.

האמת שחידשת לי כי דווקא יש לי סימנים לבנים על הציפורניים והייתי בטוח שזה נובע מחוסר סידן.. למרותש אני אוכל המון בשר זה מוזר לי.

מעניין שבדיאטת דלת פחמימה דווקא יוצאים לך הפצעים , אצלי למשל בדיאטה דלת פחמימה או דיאטה רגילה אבל דל פחמימה בעיקר הכל פשוט יורד לי , ואז במאסה מתמלא מחדש חח.

• פותח/ת השרשור
מעניין שבדיאטת דלת פחמימה דווקא יוצאים לך הפצעים , אצלי למשל בדיאטה דלת פחמימה או דיאטה רגילה אבל דל פחמימה בעיקר הכל פשוט יורד לי , ואז במאסה מתמלא מחדש חח.
אבל יש בזה היגיון.. פצעים נובעים בעיקר ממאכלים עתירי שומן ויש גם קשר ישיר להורמונים אז הכל מתחבר..

אבל יש בזה היגיון.. פצעים נובעים בעיקר ממאכלים עתירי שומן ויש גם קשר ישיר להורמונים אז הכל מתחבר..
שהייתי אצל רופא עור (פרטי) לא חרייאת, הוא אמר לי שזה מיתוס שזה נובע משומן אלא זה נובע מכמות הפחמימות בתפריט , גם emz תמך בטענה הזו.

• פותח/ת השרשור
שהייתי אצל רופא עור (פרטי) לא חרייאת, הוא אמר לי שזה מיתוס שזה נובע משומן אלא זה נובע מכמות הפחמימות בתפריט , גם emz תמך בטענה הזו.
אז איך זה שדווקא שלא נגעתי אפילו בגרם פחמימה אחד התחילו לצאת לי פצעים לבנים בכל הפנים ולפני זה שהייתי במסה לא היה לי כלום? XD

חלאס לזיין ת'מוח . מזה לא אוכל פחמימות .... אפילו באטקינס אוכלים פחמימות.

עכשיו תקשיב , בתור אחד שהיו לו פצעונים והיה גם אצל רופא עור מהבכירים בארץ . עיניין השומנים זה הנפצה ב 100 קמ"ש .
כל החיבור שלו למציאות לדעתי זה שבשומן צמחי ובגרעיני חמנייה יש המון אומגה 6 . וזה פשוט מוציא את הגוף מאיזון בין אומגה 3 ל 6 ומעלה את רמת הדלקתיות בגוף . שעשוי מאוד לגרום לעור בעייתי בפנים .

בקיצעור מה שאני אומר זה . קודם כל למה לעזאזל אתה אוכל נקניקיות . אני לא חושב שיש הרבה אנשים בארץ שמספיק טיפשים להמשיך לאכול את החרא הזה .

כל עוד הלב שלך עדיין דופק אתה לא אוכל את זה .

תקנה שומן איכותי . תפטר מכל השמנים התעשייתיים .סוכרים ואוכל תעשייתי וזול וחולה.

אם אתה רוצה להשקיע קנה אומגה 3 . אפשר להוסיף גם אבץ יכול להיות נחמד . אבל בכללי נישמע שאומגה 3 מרוכזת יכולה לעזור .

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית