הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט מעצבן

Vosegus

משתמש משקיע
3,382
2,115
נק' מוניטין:
5,837
3,382
2,115
שלום,
עשיתי היום(יותר נכון ניסיתי)דדליפט של 132 לחמש חזרות...עשיתי 2 חזרות ובחזרה השלישית המשקולת פשוט סירבה להתנתק,כף היד שלי פשוט נפתחה ולא הצלחתי לאחוז במוט. מה העניין?!הגיוני שהידיים שלי פשוט חלשות מדי כדי לאחוז במוט?כי אני מרגיש שזה לא הרמה קשה מדי אבל המוט מחליק.
אימון שעבר שעשיתי פה דדליפט עשיתי 127 בלי שום בעייה..זה ממש מוזר לי שההבדל הזה של 5 קילו הוא כזה מטורף
אגב אני עושה Hook Grip.
תודה מראש!

אם אתה יכול תמשיך בהוק גריפ.
שים מגנזיום.

לי המשולבת פשוט לא נוחה, אני מרגיש שהמוט עולה עקום ולא יציב.

אם אתה יכול תמשיך בהוק גריפ.
שים מגנזיום.

לי המשולבת פשוט לא נוחה, אני מרגיש שהמוט עולה עקום ולא יציב.

זה כי אתה צריך למצוא בדיוק איך למקם את היד בסופינציה. האורך האפקטיבי של יד בסופינציה קצת יותר גדול משל יד בפרונציה, לכן היא צריכה להיות קצת יותר רחוקה ממרכז המוט מאשר היד בפרונציה.

אני בד"כ שם את היד בפרונציה הכי קרוב שאפשר למרכז המוט, איפה שהוא מתחיל להיות מחוספס, והיד בסופינציה 2-3 ס"מ יותר רחוק. תעשה עם זה קצת ניסוי וטעייה עד שתרגיש שהמוט "סימטרי" בין שני הצדדים.

אין שום בעיה להתקדם למשקלים גבוהים בHOOK, אני אישית בחימום עד 180 כולל משתמש בHOOK, מעבר לזה משולבת, האגודל תתרגל לעומס כמו כל איבר שמתרגל לעומס של האימונים. אתה חייב מגנזיום כמובן כדי שהיד תהיה יבשה לגמרי

• פותח/ת השרשור
מגנזיום זה לא קצת מוגזם למשקלים לא גבוהים כאלה?
בכל מקרה תודה לכם אני אנסה סופינציה למרות שזה לא כזה נוח לי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית