הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל עוד חודשיים SS תעזרו לי

nbalive7

משתמש מתחיל
63
0
נק' מוניטין:
0
63
0
שלום אני בן 16.3 אני כרגע מוריד מהמשקל שלי

אני עכשיו 1.81 על 80 קילו 12 אחוז שומן סקאווט 110 ק''ג

יש לי רגע תוכנית רגילה ועוד חודשיים אני מתחיל SS (הייתי כבר ב130 סקאווט)

במטרה להתחיל SS עם 70 ק''ג משקל, סקאווט 150-160 חזה 60 ק''ג.

יש המלצות לגבי תוספי תזונה , ומזון שעליי לצרוך כדי להגיע להשגים ומשקלים גבוהים?(אני חדש בעסק של פאוררליפטניג,וגם רוצה לקפוץ מאד גבוה י , אין לי בעיה לטחון בSS אוכלים הרבה גם בתוכניות כוח אחרות??

איזה תוספי מזון ? אני צריך לקנות ציוד מיוחד?(יש לי במכון חגורה)

כל עוד אתה מגיע הביתה ויכול לאכול 3 ארוחות גדולות ביום אתה מסודר ולא צריך שום תוסף, בין הארוחות סנדוויצ'ים עם גבינה/פסטרמה וכו' ואם צריך להשלים קלוריות- חלב, אישית גם לא עשיתי את התכנית עם אף תוסף והתקדמתי יפה
ביתרון קלורי כ"כ גבוה הגוף שלך יקבל הכל מהכל במיוחד אם תאכל בריא ולא רק זבל(פירות, ירקות וכו')

להתחלה אני חושב שמולטי ויטמין טוב ואומגה 3 יספיקו לך מבחינת תוספי מזון

• פותח/ת השרשור
כל עוד אתה מגיע הביתה ויכול לאכול 3 ארוחות גדולות ביום אתה מסודר ולא צריך שום תוסף, בין הארוחות סנדוויצ'ים עם גבינה/פסטרמה וכו' ואם צריך להשלים קלוריות- חלב, אישית גם לא עשיתי את התכנית עם אף תוסף והתקדמתי יפה
ביתרון קלורי כ"כ גבוה הגוף שלך יקבל הכל מהכל במיוחד אם תאכל בריא ולא רק זבל(פירות, ירקות וכו')

ומה כבר אני אצטרך בהמשך? לא עדיף להקדים תמאוחר?

הפעם הבאה שתצטרך לשנות את ההרגלי תזונה תהיה רק בחיטוב... עולם אחר
על 4500 קלוריות ומולטיויטמין אתה תהיה בסדר

אתה צריך להחליט מה הנתונים שלך.

זה משלשום:

שלום אני בן 16 וחצי שוקל 79 על גובה 182 , סקאווט 120 , יש לי יחסית שומן ומה להוריד , אם אני מוריד הרבה שומן וקצת שריר ל67 ק''ג ,

אני ישתפר במחינה אתלטית מהירות וזריזות?????

זה מאתמול:

שלום אני בן 16.3 אני כרגע מוריד מהמשקל שלי

אני עכשיו 1.81 על 80 קילו 12 אחוז שומן סקאווט 110 ק''ג

יש לי רגע תוכנית רגילה ועוד חודשיים אני מתחיל SS (הייתי כבר ב130 סקאווט)

במטרה להתחיל SS עם 70 ק''ג משקל, סקאווט 150-160 חזה 60 ק''ג.

יש המלצות לגבי תוספי תזונה , ומזון שעליי לצרוך כדי להגיע להשגים ומשקלים גבוהים?(אני חדש בעסק של פאוררליפטניג,וגם רוצה לקפוץ מאד גבוה י , אין לי בעיה לטחון בSS אוכלים הרבה גם בתוכניות כוח אחרות??

איזה תוספי מזון ? אני צריך לקנות ציוד מיוחד?(יש לי במכון חגורה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית