הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון בין אימונים

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
הטכניקה שלי בסקוואט לא טובה ,
אם אני מחר אלך למכון למשך 2-4 שעות ורק אעשה סקוואטים קלים (40-50) כדאי לעבוד על טכניקה זה ישפיע איכשהו על האימון בראשון?, כי זה בלתי אפשרי ליישם טיפים על מוט ריק ואין לי בעיה ללכת כי כל מה שאני צריך זה להקים את התחת שלי מהספה וללכת...
ד"א יש למישהו סרטוני טכניקה של עצמו שהם מבוצעים בטכניקה מושלמת? שאני אקח דוגמא כי הסרטונים שמלמדים טכניקה טימטמו אותי כבר..
ראיתי את כולם, כל סרטון כזה שתביאו לפה אני יכול להגיד שכבר ראיתי...
ואותה שאלה לגבי ספרינטים מחר (טכנית היום 😛) אם יש לי אימון רק בראשון.
תודה מראש.

הטכניקה שלי בסקוואט לא טובה ,
אם אני מחר אלך למכון למשך 2-4 שעות ורק אעשה סקוואטים קלים (40-50) כדאי לעבוד על טכניקה זה ישפיע איכשהו על האימון בראשון?, כי זה בלתי אפשרי ליישם טיפים על מוט ריק ואין לי בעיה ללכת כי כל מה שאני צריך זה להקים את התחת שלי מהספה וללכת...
ד"א יש למישהו סרטוני טכניקה של עצמו שהם מבוצעים בטכניקה מושלמת? שאני אקח דוגמא כי הסרטונים שמלמדים טכניקה טימטמו אותי כבר..
ראיתי את כולם, כל סרטון כזה שתביאו לפה אני יכול להגיד שכבר ראיתי...
ואותה שאלה לגבי ספרינטים מחר (טכנית היום 😛) אם יש לי אימון רק בראשון.
תודה מראש.

הספרינטים יכולים להשפיע, הסקוואטים לא. אני בספק אם תצליח לעבוד על הטכניקה של הסקוואט במשך 4 שעות.

תמצא מישהו בחדר כושר שיראה לך פעם אחד וזהו לא צריך להתאמן שעות
סקוואט לא תרגיל שמחייב אימונים רבים על הטכניקה אלא עם אתה ממש מוגבל

• פותח/ת השרשור
תמצא מישהו בחדר כושר שיראה לך פעם אחד וזהו לא צריך להתאמן שעות
סקוואט לא תרגיל שמחייב אימונים רבים על הטכניקה אלא עם אתה ממש מוגבל

העניין זה שאין...
יש רק 1 שיודע מה זה סקוואט מלא ויש 3 חוץ ממני שיודעים מה זה דדליפט בכלל...
כל השאר חושבים שאני המצאתי תרגיל ושמחים לחפור לי עד כמה שזה פוגי בברכיים ויהפוך אותי לעקר (WTF?)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית