הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלות על מולטי וטמין

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
כמה שאלות בסיסיות שלא מצאתי עליהן תשובה בחיפוש/במאמר בפורטל - לפני שאני מזמין מולטי

1. יש זמן מומלץ לקחת מולטי ביום? (בוקר/לפני אימון/לפני השינה)
2. ראיתי שיש מולטי עם מינונים מומלצים לספורטאים, איזה ערכים צריכים לתת דגש על זה? (אני מניח אבץ,מגנזיום,D,C?)
(אגב שוקל לקנות Twinlab daily one cap על פי ההמלצות של רוב הפורום פה)
3. אני אמנם אוכל הרבה בשר, אבל בעיקר חזה עוף ופחות בשר אדום.. עדיין לקחת את המולטי בלי ברזל?
4. קצת חפירה אולי, על האם בכלל מומלץ לקחת מולטי... סבבה קראתי את המאמרים והכל, למה כדאי הבנתי
אבל - אם אני מתחיל לקחת את המולטי, ואז מפסיק.. יהיו לכך השלכות? הגוף יתרגל לזה ואז זה יגרור תלות?

תודה רבה למי שיענה ברצינות.. חפרתי קצת אבל אני רוצה להבין גם לפני שאני קונה 😃

1. אני לוקח בבוקר או בצהריים, בערב זה מפריע לי להרדם אבל אולי זה פסיכולוגי.
2. תשתדל למצוא משהו שרוב הערכים בו יותר מ100 אחוז, ויטמין B, D, C אפשר גם הרבה יותר מ100 אחוז. מגנזיום תצטרך לקחת בנפרד כי קשה לצרוך מספיק ממנו במזון או במולטי, רק תזכור שיש מצב לשילשולים ממגנזיום - לא משהו חמור.
אני גם שוקל לקנות את הטווינלב אבל הרבה אמרו שיש בחילות ממנו.
3. יש כאלה שימליצו בלי, לקחתי גם מולטי עם 18 מ"ג ברזל בנוסף לכל הבשר והכל סבבה, בדיקות דם תקינות, לא כזה משנה.
4. לא יהיו השלכות אם תפסיק. העיקר אוכל, המולטי לא יעשה פלאים, אבל שיהיה ליתר בטחון:)

יש לאבץ חשיבות מסויימת, כמו למגנזיום לדוגמא?

ובנוגע לשאר השאלות אם לא אכפת לך גם להתייחס 😃
כן,בעיקרון אני בעברי הומלץ לי להשתמש באבץ ואחרי שנה החלטתי לבדוק למה באמת המליצו לי
כנס לפורום מחקרים ותעשה בחיפוש ZINC.מבטיח שתמצא כמה דברים מעניינים

1.אני אוהב לקחת את זה בבוקר עם הארוחה.
2.פשוט רוב הדברים שם במינונים גבוהים יותר,לאוו דווקא הויטמנים שהזכרת אתה תתסף בנפרד כי סביר להניח שלא יהיה מולטי שיכיל כמויות מספיק גבוהות שלהם (אולי חוץ מD לפעמים).
3.תבדוק את רמת הברזל שלך בבדיקת דם ותראה
4.לא יהיה לזה שום השלכות.מולטי ויטמין זה לא ממכר ואני מבטיח לך שלא תרגיש צורך לקחת אותו (ההפך הוא הנכון)

יש לאבץ חשיבות מסויימת, כמו למגנזיום לדוגמא?

ובנוגע לשאר השאלות אם לא אכפת לך גם להתייחס 😃
כן,בעיקרון אני בעברי הומלץ לי להשתמש באבץ ואחרי שנה החלטתי לבדוק למה באמת המליצו לי
כנס לפורום מחקרים ותעשה בחיפוש ZINC.מבטיח שתמצא כמה דברים מעניינים

גם אני לא מצליח להרדם אם אני לוקח את המולטי לפני שינה.. לא חושב שזה פסיכולוגי

ברוב המולטיויטמינים לספורטאים/גברים יש תוספות של כל מיני צמחים שכאילו אמורים לעודד חשק מיני או לתת אמרגיה לחיים או כל מיני בולשיט שכזה, אז יכול להיות שזה איכשהו משפיע על מערכת העצבית ומפריע להירדם בתנאי שאתה רגיש לזה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית