הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלואוריד במי השתיה

• פותח/ת השרשור Nikita
  • פורסם בתאריך

Nikita

משתמש פעיל
769
80
נק' מוניטין:
183
769
80
מדלג
בזמן האחרון התעסקתי קצת בנושא המים ורציתי עזרה בזה.
נתקלתי בכמה דברים באינטרנט שקצת הדאיגו אותי בנוגע למי השתיה, עד היום תמיד שתיתי מבקבוקי מים מינרילים, גיליתי שזה לא הכי בריא בגלל הכימיקלים שבקבוקי הפלסטיק משחררים למים אז החלטתי לבדוק פתרונות שתיה אחרים. הגעתי להחלטה להזמין מסנן של מי רווה משום שהם עומדים בתקנים הכי גבוהים מכל החברות בארץ, מצד שני ישנה בעיה אחרת של פלואוריד במי השתיה שהמתקנים שלהם לא מנקים, ישנה גם שיטה נוספת של אוסמוזה הפוכה שלגמרי מנקה את המים מהכל כולל פלואוריד ומינרלים. כאן מתעוררת בעיה אחרת משום שאני צריך את המנרלים במים, זה המקור העיקרי ממנו אני מקבל את הסידן ושאר המינרלים בתזונה היומית.
אני מפרסם פה את הפוסט כדי להתייעץ בנושא וחשוב מזה לאמת את הדברים הבאים:
1-עד כמה באמת פלואוריד במים מזיק לנו? זה מוכח מדעית?
2-עד כמה מזיקים לנו הכימיקלים שמשתחררים מבקבוקי הפלסטיק? מצאתי באינטרנט שישנו כימיקל שגורם לעליית האסטרוגן בגוף, האם כל זה נכון? האם יש לזה איזשהי הוכחה מחקרית גם כן?
ההעדפה שלי בכל מיקרה לקנות מתקן טיהור כי זה גם הרבה יותר נוח, אבל דבר ראשון ברצוני לבדוק את הפאן הבריאותי..
תודה

אני לא יודע לגבי פלוריד. שמעתי על זה מן הסתם, אבל לא ממש בדקתי לעומק.

אבל לפעמים לא בא לי לחכות שיוכיחו משהו כמוכח מדעית. לא בא לי לקחת את הסיכון שבגיל 70 לגלות שיש לי האלציימר רק כי עדיין לא הוכיחו שכספית גורמת לזה.

• פותח/ת השרשור
זו גם עמדתי בנושא. אז מה הפתרון שלך למים? במה אתה משתמש? אני לא יודע מה יותר גרוע הפלואוריד או הכימיקלים של הבקבוקים..
אולי בסופו של דבר הכי טוב אוסמוזה הפוכה ותיסוף מינרלים בכדורים

• פותח/ת השרשור
מים אני שותה כרגיל מהתמי 4.
עשיתי איזה חקר בעצמי על הנושא וראיתי שהסננים שלהם לא הכי טובים, לא יודע אם מספיק טובים... התקשרתי למי רווה, התברר לי שהמכשיר שלהם מנקה הכל חוץ מפלואוריד משום שזה מינרל בנפני עצמו והם לא מנקים מינרלים, כנראה זה או לשתות מים מזוקקים חסרי כל (אוסמוזה) או לשתות מים עם מינרלים ושאר זבלים... אני מניח שזה עדיף על כימיקלים של פלסטיק...

מים מזוקקים לא מיועדים לשתיה, במים מינרלים יש הרבה חומרים שהגוף צריך.
בלי קשר, אני מציע לך להפסיק להיות כזה פרנואיד.
מה שהבקבוקי פלסטיק משחררים אם אני לא טועה משתחרר בטמפרטורות גבוהות (לדוגמא להשאיר בקבוק מים ברכב בחמסין)
והקטע של ההפלרה במים, יש על זה מיליון ואחת קונספירציות- אחת מהן זה דילול אוכלוסין (פרנואידים כבר אמרתי?)
יש מיליון ואחת דרכים למות ולחלות ובקבוק הפלסטיק של המים זה מה שמדאיג אותך?

הדבר היחיד שמזיק בפלואוריד במינונים נורמליים זה שהוא יכול להכהות את השיניים...

• פותח/ת השרשור
הדבר היחיד שמזיק בפלואוריד במינונים נורמליים זה שהוא יכול להכהות את השיניים...
אז אתה בעצם אומר שמה שאומרים לא באמת מוכח?

- - - עידכון הודעה - - -

מצאתי מחקר שמקשר בין צריכת פלואוריד בשתיה ללחץ דם גבוה:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23246666

אז אתה בעצם אומר שמה שאומרים לא באמת מוכח?

- - - עידכון הודעה - - -

מצאתי מחקר שמקשר בין צריכת פלואוריד בשתיה ללחץ דם גבוה:
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23246666
אז אל תשתה מים מהברז או מהפילטרים facepalm
שמע, הכימיקלים שיוצאים מהבקבוק ממה שאני יודע משתחררים בטמפ' גבוהה ככה שזו לא בעיה.
בנוסף לזה יש כל מיני חברות (NOVA אחת מהן) מיצרים בקבוקים שהם ECO FRIENDLY אז כנראה
שהם פחות רעילים. ועצה קטנה- תפסיק להיות פרנואיד, יש מיליון ואחד דברים שאפשר למות ו\או לחלות מהם,
הבקבוק של המים צריך להיות האחרון שידאיג אותך.

• פותח/ת השרשור
אז אל תשתה מים מהברז או מהפילטרים facepalm
שמע, הכימיקלים שיוצאים מהבקבוק ממה שאני יודע משתחררים בטמפ' גבוהה ככה שזו לא בעיה.
בנוסף לזה יש כל מיני חברות (NOVA אחת מהן) מיצרים בקבוקים שהם ECO FRIENDLY אז כנראה
שהם פחות רעילים. ועצה קטנה- תפסיק להיות פרנואיד, יש מיליון ואחד דברים שאפשר למות ו\או לחלות מהם,
הבקבוק של המים צריך להיות האחרון שידאיג אותך.
מה אני יגיד לך, זה מצטבר בגוף ואני שותה הרבה מים, זה לא מוצא חן בעיני. ודרך אגב נובה ועוד חברות גם כן מכניסות פלואוריד למים.

אחרי שקראתי באותם אתרים שהסכנה בפלואוריד היא "כיבוי" החלקיק האלוהי שמפרישה בלוטת האיצטרובל במח, או בולשיט כזה. הבנתי שכנראה לא מדובר על חבר'ה בעלי יכולת הסקת מסקנות גבוהה במיוחד.

באשר לכימיקל שמשתחרר מהפלסטיק, ככל הידוע לי, מדובר בביספנול איי ואם אני לא טועה זה מתרחש כאשר הפלסטיק מתחמם.
בכל אופן, זה די לשחק בקקי.

שחבל על הכסף. מים מהברז.

• פותח/ת השרשור
מה אומרים?
מיליון ואחת דברים שכבר לא היה לי כוח לקרוא ולזכור, במקום זה פניתי אליכם ובנוסף חיפשתי מחקרים, מצאתי אחד בנתיים.. זה ששמתי פה
הדבר שהכי זכור לי זה הקשר בין IQ נמוך לבין מים מופלרים אצל ילדים, אבל זה ילדים זה שונה ממבוגרים..

לא קראתי מה שרשום לפני כן. לנו בבית יש אוסמוזה הפוכה ,5-6 פילטרים , אחד מהם זה תירכובת של "אבנים" מה שנותן למים את המינרלים החיונים לגוף . ככה שאתה יכול לשתות בשקט.

• פותח/ת השרשור
לא קראתי מה שרשום לפני כן. לנו בבית יש אוסמוזה הפוכה ,5-6 פילטרים , אחד מהם זה תירכובת של "אבנים" מה שנותן למים את המינרלים החיונים לגוף . ככה שאתה יכול לשתות בשקט.

על זה עדיין לא שמעתי, על התרכובת אבנים, זה באמת עובד? מקבלים את כל המינרלים? שלח לי לינק איפה אני רוכש את זה, תודה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית