הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימונים יחודיים למורידי ידיים

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
ראיתי מן תופעה כזאת שמורידי ידיים מקצועיים (תחרותיים) מתאמנים קצת שונה,
למשל הם עושים כפיפת מרפק יד אחת בחצי טווח תנועה (בכוונה) עם מקסימום משקל (יכול להגיע ל 50-80 קילו יד אחת)
ועוד כל מיני תרגילים מוזרים כאלה....
מישהו יודע להסביר את התופעה? ליצני לא ליצני?
ממה שהבנתי המטרה היא שהיד תתרגל לכמה שיותר מעמס.

מה אתם חושבים על אימונים מהסוג הזה?

כמו שלואי סימנס אמר באחד הסרטונים שלו
שאם רוצים להיות משהו צריכים להיות הכי טובים בדבר אחד ולא ממוצעים בעשר דברים
שזורק כדור ברזל צריך להתאמן על זריקת כדורי ברזל
תרגום חופשי מאנגלית מ-2 בלילה אז...

ככה גם הם..

אני חושב שמעט האנשים כאן, אם בכלל קיימים שיש להם מספיק ידע על התחום (ואני מדבר על ידע, כי זה נחשב כספורט לכל דבר למשל ברוסיה, ולא על הבילדר השכונתי שהלך לנסות את מזלו כי יש לו יד 50)

בסופו של דבר יש להם מטרה מסויימת ואם אימון מסוג כלשהוא מקדם אותם לשם אז זה לא משנה. המטרה שלהם לא לעבוד בטווחי תנועה בהכרח מלאים, אלה לחזק נקודות מסויימות בתהליך ההורדה. כמו שאתה רואה פאוור ליפטר מתאמן רק על נעילות בלחיצת חזה או משיכות מגובה מסויים כדי לחזק נקודות ספציפיות.

אני חושב שמעט האנשים כאן, אם בכלל קיימים שיש להם מספיק ידע על התחום (ואני מדבר על ידע, כי זה נחשב כספורט לכל דבר למשל ברוסיה, ולא על הבילדר השכונתי שהלך לנסות את מזלו כי יש לו יד 50)

בסופו של דבר יש להם מטרה מסויימת ואם אימון מסוג כלשהוא מקדם אותם לשם אז זה לא משנה. המטרה שלהם לא לעבוד בטווחי תנועה בהכרח מלאים, אלה לחזק נקודות מסויימות בתהליך ההורדה. כמו שאתה רואה פאוור ליפטר מתאמן רק על נעילות בלחיצת חזה או משיכות מגובה מסויים כדי לחזק נקודות ספציפיות.
דווקא היה פה לפני איזה חודש-חודשיים איזה בחור שפירסם את היד שלו ואמר שהוא מתאמן בהורדת ידיים ומתחרה.
הוא גם פירסם פה פוסטר של איזשהי תחרות הורדת ידיים. תחפש אותו בפורום תמונות הגולשים, הוא נראה כמו אחד שמבין בזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית