תמונה הערכת א.ש (בחיטוב ביינתים)

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס
חחח החיטוב שלי כבר מתמשך יחסית הרבה זמן (3-4 חודשים, אני לא משקיע ממש כי אני בי''א אז גם ככה כשאני אחזור למסה, אני לא יכול להשקיע ממש הרבה בגלל השינה, הלימודים וכו', אז אני עושה את זה די לאט ולפעמים סוטה מהתפריט).
אז הנה שני תמונות רפויות לגמרי ביום ללא אימון, וזה יומיים בערך אחרי העמסה:
Screenshot_2013-03-26-21-18-48.png Screenshot_2013-03-26-21-18-06.png
רואים שאני מתאמן בכלל?
החלטתי לפי הא.ש לחשב יותר מדוייק את הRMR, לבנות תפריט שיותר מתאים לRMR שעכשיו, ולקחת את החיטוב יותר רציני (לא שממש זיזלתי עד עכשיו...).

נערך לאחרונה:
15 א.ש.

לא רואים שאתה מתאמן.

• פותח/ת השרשור
15 א.ש.

לא רואים שאתה מתאמן.
אז מה אתה אומר לסיים את החיטוב להתחיל מסה? כי אולי חבל עוד לחטב?
מבאס אני מתאמן כבר איזה שנתיים קמעט, פשוט עשיתי ממש הרבה שטויות שלקחו לי יותר מידי זמן (כמו לאכול הרבה מידי בלי עלייה ממש גדולה במשקלים ואז להפוך לפח זבל, ואז חיטוב ארוך כי לא עשיתי אותו ממש נכון, אחרי זה SS נורמאלי אבל גם עם יותר אוכל ממה שצריך כי עבדתי לפי השיטה של "תתקע במשקל, תאכל יותר" וזאת לדעתי לא שיטה טובה ממש). :( גם יש לי גנטיקה חרא, או שזה בגלל שאני מתחיל את גיל ההתבגרות מאוחר מהרגיל (אפשר לאות את זה לפי המשקלים שהגעתי אליהם בSS, למראת שעשיתי הכל נכון)...
חח ותודה על היושר ועל זה שאתה מגיב בכלל 😃
אה ושכחתי (אם זה חשוב בכלל):
גיל 16
גובה 178
משקל 78

וכבר אין ממש כח ומוטיבציה לחיטוב כי בהתחלה זה הלך לאט (לא עשיתי הכל נכון), אז בגלל שאני עושה את זה כבר הרבה זמן אז אין ממש הרבה מוטיבציה, בגלל זה אני גם סוטה מהתפריט לפעמים.

נערך לאחרונה:
תחטב עוד חודש ומשם תתחיל מאסה עם זה המצב..
נ.ב אתה עושה העמסות ? הפסקות אולי כדי שתעשה הפסקה ותחזור אחר''כ לחיטוב

• פותח/ת השרשור
15 א.ש.

לא רואים שאתה מתאמן.

אז מה אתה אומר?

תחטב עוד חודש ומשם תתחיל מאסה עם זה המצב..
נ.ב אתה עושה העמסות ? הפסקות אולי כדי שתעשה הפסקה ותחזור אחר''כ לחיטוב

אתה לא חושב כבר עדיף לעבור ללינארית עם מאזן חיובי יחסית קטן? אולי אפילו יצא לי לא לעלות בא.ש ואולי אפילו לרדת קצת אם לשמור על + קלורי קטן יחסית.
כי נמאס לי כבר מהחיטוב :( אין לי ממש מטיבציה להמשיך, בא לי לעלות משקלים ולהתאמן כמו בן אדם, להתאמן ולהרים משקלים כבדים זה התחביב שלי, לחזור למסה זה כאילו לחזור לעשות את התחביב שלי...
זה מעצבן יש הרבה לייצנים שמתאמנים הרבה יותר גרוע ממני, פחות זמן ממני, ונראים הרבה יותר טוב ממני (אני מדבר על מסת שריר).

• פותח/ת השרשור
תתחיל מסה ומהר, תחטב לקראת הקיץ.
אז מה אתה אומר, לינארית?
אך אני מתכוון גם לעשות כמה שינויים:
להחליף את החתירה במתח עם משקל, בנץ' בשיפוע בפרס, להוסיף פאוור קלין 3 סטים של 3 חזרות באימון הראשון והשלישי.
להוסיף קצת עבודה על הבטן (2 סטים של 10 חזרות באימון השני בשבוע של הדדליפט), ובאימון הראשון והשלישי בשבוע להוסיף איזה 2 סטים של 10 חזרות ליד אחורית וקדמית.
סבבה?

ד''א ככה נראיתי פעם (לפני כשנתים):
207620_1668405426006_1812604_n.jpg 314869_2025400310655_1710159486_n.jpg

וככה היום:

486451_4720829374697_464700447_n.jpg 735614_4317117042141_959176826_o.jpg

נערך לאחרונה:
למה לא להתחיל SS?
ואל תוסיף פאוור קלין בנוסף למשהו, צריך להחליף.
ידיים רק באימון אחרון של סופ"ש.

• פותח/ת השרשור
למה לא להתחיל SS?
ואל תוסיף פאוור קלין בנוסף למשהו, צריך להחליף.
ידיים רק באימון אחרון של סופ"ש.
כי עשיתי SS הכלל נכון, ואין מה לעשות נתקעתי במשקלים:
סקווט 110 (ירדתי ל107.5 בחיטוב)
דדליפט 120 (יכולתי למשוך עוד קצת בSS)
פרס 50
בנץ' פרס 75 (ירדתי ל72.5)
פאוור קלין התחלתי יחסית בסוף, עכשיו אני על 63.
אני מזכיר, אכלתי מלא (התחלתי להתקע, חשבתי אם אוכל יותר אז אעלה עוד משקלים ובגלל זה עליתי בא.ש יותר ממה שצריך), ישנתי טוב (זה היה בחופש הגדול) ולא עשיתי שום דבר חוץ מאימונים, הטכניקה הייתה טובה.
יש שתי סיבות שאני יכול לחשוב עליהם למה נתקעתי במשקלים כ''כ נמוכים:
1.גנטיקה מאוד חרא או 2.מתבגר לאט.
אז אין מה לעשות, עשיתי לינארית בחיטוב ואפילו ירדתי בקטנה במשקלים, ועכשיו אני לא רואה משהו יותר טוב מהלינארית, אני טועה? (SS אני 100% לא אצליח למשוך עוד קצת, חבל על הזמן והריסטים).
פאוור קלין אני לא יכול לוותר, אז מה לא לעשות מתח? (זה בסדר שאין משהו כמו חתירה\מתח לגב?)
וסבבה את התרגילי עזר לידיים אני אעשה רק באימון אחרון בשבוע.

נערך לאחרונה:
הגנטיקה שלך לא חרא סה"כ התקדמת ממה שהצגת. התוכנית אימונים לא דבר מאוד קריטי, תוכל לבחור מהפורטל AB\FBW\ליניארית וכדומה.

כדאי להתחיל מסה מבוקרת כדי שתעלה מעט שומן. 200-300 קלוריות מעל לתחזוקה לא מעבר.

טעות נפוצה היא לאכול הרבה כי יהיה טוב והקלוריות זה הפתרון לתקיעה במשקל - זו הנחה שגויה שמשלמים עליה אחר כך.

שנייה לפני שאתה בא לתקוע תצ'יט, תשאל את עצמך למה אתה עושה חיטוב בכלל
תמשיך להרים כבד ולאכול גמבה יהיה טוב אחשלי, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
הגנטיקה שלך לא חרא סה"כ התקדמת ממה שהצגת. התוכנית אימונים לא דבר מאוד קריטי, תוכל לבחור מהפורטל AB\FBW\ליניארית וכדומה.

כדאי להתחיל מסה מבוקרת כדי שתעלה מעט שומן. 200-300 קלוריות מעל לתחזוקה לא מעבר.

טעות נפוצה היא לאכול הרבה כי יהיה טוב והקלוריות זה הפתרון לתקיעה במשקל - זו הנחה שגויה שמשלמים עליה אחר כך.

כדאי קודם לעבור לנייטראלי לשבועיים? או ישר לעבור ל+ 200-300?
ותודה רבה לכולם

אתה יכול להתחיל ישר. נסה להישאר עם אצבע על ההדק - כלומר אם אתה רואה עלייה גדולה מדי בשומן (איזורים כמו הבטן והמותניים) תתקן את המאזן שלך שוב.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להתחיל ישר. נסה להישאר עם אצבע על ההדק - כלומר אם אתה רואה עלייה גדולה מדי בשומן (איזורים כמו הבטן והמותניים) תתקן את המאזן שלך שוב.
אוקיי, תגיד יש לך מושג לגבי איך לשלב פאוור קלין ללינארית? וכדאי לשים איזה 2 סטים של 10 חזרות לבטן באימון של הדדליפט?
אה ובאיזה שבוע של הלינארית אתה מציע להתחיל?

נערך לאחרונה:
יש תרגילי עזר בליניארית. ולגבי פאוור קלין אולי ניתן להחליף במקום החתירה.

גם בסקוואט מרגישים את הגב. בכל מקרה זו התוכנית. אם היא לא מתאימה בחר תוכנית אחרת לא ככ משנה לדעתי - גם AB וFBW טובות.

• פותח/ת השרשור
גם בסקוואט מרגישים את הגב. בכל מקרה זו התוכנית. אם היא לא מתאימה בחר תוכנית אחרת לא ככ משנה לדעתי - גם AB וFBW טובות.

ווב תודה אחי, אני אמשיך עם הלינארית כי אני מאוד אוהב אצ התוכנית, מעריך את זה שאתה תמיד מגיב ועוזר לי.

איך אתה דומה לבנצי מאסקימו לימון אין דברים כאלה(בתמונה שאתה רזה)🚬🤪🚬

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית