הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשר לשלב בין כח לניפוח השריר

Snofkin

משתמש מתחיל
33
0
נק' מוניטין:
0
33
0
הכוונה שלי היא נגיד התכנית שלי היא הכל 8 חזרות רגילה כמו כאלה שלא עושים SS אז אני חשבתי פשוט לקחת תרגיל אחד מחזה גב כתף רגליים ופשוט לשנות לו את החזרות ל 5 נגיד

למשל:עם חזה

אז יש בנץ
ואז פרפר
ובנץ חיובי

אז לקחת את הבנץ הרגיל ולעשות אותו 3X5 במקום 3X8

או למשל עם רגליים

נגיד יש סקוואט
דחיקה
והרחקת ירך

אז לעשות בסקוואט
3X5 במקום 3X8

ואותו דבר עם דדליפט ופרס? השאלה עם זה אפשר אני לא יודע עם זה יתן מקסימום כח אבל זה יתן משהו

ניפוח אתה תמצא רק אצל הפאנצ'רמאכער.
אם אתה רוצה תכנית שהבסיס שלה זה כוח ויש בה תרגילי עזר תחפש תכניות כמו 531 או WS4SB או תכניות שמשלבות טווח חזרות נמוך עם תרגילי עזר.

אנשים חייבים להבין שמתאמן טבעי לא צריך את כל הקקה מייקה הזה של מיליון תרגילים, גם ארנולד והמפתחי גוף בתחילת הדרך לפני הפריצה הגדולה של סטרואידים אנאבוליים היו עושים 5X5, הנפות ועוד שניים-שלושה תרגילים לשרירים הקטנים.

המהפכה של הסטרואידים שינתה את התמונה ואפשרה לאנשים לקצר את הדרך ולעבוד בנפח ובגירוי שבצורה טבעית היה מביא לאימון יתר ול0 תוצאות. אם אתה טבעי תכנית של המון תרגילים לא תעזור
תיקח כל בנאדם טבעי שמתאמן בתכנית ABCDEFG שיעשה במקום 5 תרגילים לכל שריר 2 תרגילים ובאמת יעשה אותם טוב, הוא יגדל.

• פותח/ת השרשור
אני מודה לך על התשובה המעמיקה ! עכשיו שאתה יכול לפרט לי על 531 שהסברתה מצאתי רק באנגלית ואני על הפנים אחי
ואם אפשר עוד שאלה לגביי SS אז ככה שעושים SS צריך לאכל והרבה בזה אני לא חושב שאני טועה עכשיו אני לא מסוגל להכניס 5000 אלף קלוריות או 4000 עם אני יאכל לא כמו כל אלה שעושים SS ונהיהם חנזירים וסחטיין עליהם שהם מסוגלים לי אישית אכפת לי מאיך שאני נראה ואני לא רוצה להיות שמן זאת האמת(בלי להעליב פה אנשים בלי כוונה כזאת בכלל !) השאלה עם אני יראה התקדמות אבל יותר איטית מהשאר כי אני אוכל פחות או שאני פשוט יתקע בתוכנית

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית