הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לשים ביחד עם שתי משקולות במפרים 20KG סט פלטות ברזל רגילות ?

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
בינתיים יש לי בבית

מוט אולימפי 2.2 +2 צלחות של 20KG מצופות בגומי. ו2 מזרוני פאזל

תמונה :

http://sizmedia.com/my.php?i=nz1t1kuy5qmj.jpg

עכשיו הבעיה שכל פעם שאני עוזב את המוט . זה מזעזע החושילינג את הריצפה . למרות שיש מזרון גומי ולמרות שהפלטה מצופה בגומי גם ולמרות שזה רק 60 קילו!

אז חשבתי להזמין עוד שתי צלחות 20 קילו אבל הפעם במפריות .ולקנות ביחד פלטות של 15,10,5,2.5 מברזל

השאלה אם יהיה 2 משקולות במפרים ואיתם יהיה עוד 120 קילו רגיל .

זה לא ישבור את המשקולות גומי ?

נערך לאחרונה:
אם לא מפילים את המוט אז אין בעיה.
אם מפילים את המוט אז זה יפגע בשרוול של המוט.

• פותח/ת השרשור
כן.
אל תפיל משם עם ברזלים.

אני לא ירדתי לסוף דעתך אחי .

המשקולות ברזל יותר קטנות מהמשקולת 20 קילו מגומי. ככה שהם לא יגעו בריצפה ואז זה לא ישנה אם זה גומי או ברזל . כי בשורה תחתונה הם לא נוגעים בריצפה ...

אתה מבין למה אני מתכוון ?

ציטוט ההודעה בתגובה
המשקולות ברזל יותר קטנות מהמשקולת 20 קילו מגומי. ככה שהם לא יגעו בריצפה ואז זה לא ישנה אם זה גומי או ברזל . כי בשורה תחתונה הם לא נוגעים בריצפה ...

פשוט לא מפילים...לזה הוא התכוון וגם אני לא רואה סיבה להפיל...

פלטות ברזל שנופלות על השרוול יפגעו בו. על אחת כמה וכמה כאשר הןלא נוגעות ברצפה וכל מה שעוצר אותן הוא השרוול.

• פותח/ת השרשור
פשוט לא מפילים...לזה הוא התכוון וגם אני לא רואה סיבה להפיל...
כדי לוותר על השלב האקצנטרי בדדליפט ,
וגם זה קורה המון שבחזרה האחרונה של הסט האחרון אי אפשר להחזיק את המוט והוא פשוט נופל מהיד לבד

פלטות ברזל שנופלות על השרוול יפגעו בו. על אחת כמה וכמה כאשר הןלא נוגעות ברצפה וכל מה שעוצר אותן הוא השרוול.

אוקי הבנתי , הפלטות שעכשיו קניתי נחשב פלטות ברזל ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית