הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה להתקדם בתוכנית אחרי 3 חודשים

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
קצת נתונים בסיסיים אני מטר 96 שוקל 100 אחרי מאסה של 3 חודשים,העניין שבאמת התנפחתי אבל גם רוב המשקל התיישב לי באיזור הבטן והמותניים
אני מתאמן כבר 3 חודשים AB 4 פעמים בשבוע ותוך כדיי הייתי אוכל המון,עליתי ממשקל 86 למה שאני עכשיו בזמן הזה
עכשיו לקראת הקיץ אני רוצה שינוי בתוכנית
איך אני יכול להמשיך להתאמן ולהוריד את השומן שעלה עליי ובכל זאת לגדול בשריר?
הA שלי זה 3 תרגילי חזה (דחיקת מוט בזוית+משקולות חופשיות+ידיות לצדדים)
3 תרגילי רגליים (סקוואט+2 מכונות)
ו2 תרגילי יד קדמית (חופשית ומוט W)

הB שלי זה 4 תרגילי גב (וינצ' רחב לאחור+דד ליפט לגב אחורי+משיכת משקולת בודדה+משיכת משקולות במתקן)
3 תרגילי כתף (דחיקת משקולות חופשי למעלה+הנפה לצדדים+לטרפז משיכת משקולות כבדות)
ו2 תרגילי יד אחורית(יד אחורית חופשית בידית+דחיקת מוט ללמטה)

בסוף כל אימון אני עושה 3 תרגילי בטן

אני עם התוכנית הזאת כבר 3 חודשים

כודם כל אתה לא יכול להעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן בו זמנית. למה? הסבר קצר הוא שאתה לא יכול להעט ולהגביר מהירות בו זמנית. זה שני תהליכים שנוגדים זה עם זה. הסבר מורחב:http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

כלומר כדי להוריד אחוזי שומן אתה תצטרך כודם כל להוריד את צריכת הקלוריות היומית שלך. למה? כדי לגוף שלך יהיה חסר קלוריות(אנרגיה) ולכן הוא ישתמש במאגרי שומן שלך בתור מקור אנרגיה (הרי הוא יחסן אותו דוקא למטרה זאת). הסבר מורחב: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

מפחינת תוכנית אימון העדפה היא על תכנית אימון עם עצימות גבוהה ונפח אימון (ומשקל הכללי שאתה מרים בכל האימון) נמוך. כי בתוכנית הזאת אתה תוכל לשמור מקסימום מסת שריר. זהי המטרה בחיטוב, לאבד אחוזי שומן תוך כדי שמירה על מסת שריר.

ואין טעם לעשות 3תרגילי בטן בסוף כל אימון
לדעתי זה עושה יותר נק מי תועלת

• פותח/ת השרשור
כודם כל אתה לא יכול להעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן בו זמנית. למה? הסבר קצר הוא שאתה לא יכול להעט ולהגביר מהירות בו זמנית. זה שני תהליכים שנוגדים זה עם זה. הסבר מורחב:http://www.kilogram.co.il/1633/הורדה-בשומן-תוך-כדי-העלאה-במסת-השריר/

כלומר כדי להוריד אחוזי שומן אתה תצטרך כודם כל להוריד את צריכת הקלוריות היומית שלך. למה? כדי לגוף שלך יהיה חסר קלוריות(אנרגיה) ולכן הוא ישתמש במאגרי שומן שלך בתור מקור אנרגיה (הרי הוא יחסן אותו דוקא למטרה זאת). הסבר מורחב: http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/

מפחינת תוכנית אימון העדפה היא על תכנית אימון עם עצימות גבוהה ונפח אימון (ומשקל הכללי שאתה מרים בכל האימון) נמוך. כי בתוכנית הזאת אתה תוכל לשמור מקסימום מסת שריר. זהי המטרה בחיטוב, לאבד אחוזי שומן תוך כדי שמירה על מסת שריר.

ואין טעם לעשות 3תרגילי בטן בסוף כל אימון
לדעתי זה עושה יותר נק מי תועלת

את העובדה שאי אפשר להעלות שריר בלי שומן וההפך אני יודע,העניין זה שאני עולה הרבה וההתנפחות שלי בעיקר באה לידי ביטוי בבטן ובמותניים ולא במקומות יותר הכרחיים כמו גב חזה ידיים למרות שאני מקדיש זמן לכל קבוצת שרירים.

מה בעצם מומלץ לי לעשות קודם כל לשנות תוכנית לחיטוב, לאכול פחות ולהתאמן בצורה של יותר חזרות ופחות משקל?) אם זה מה שהבנתי מהתגובה שלך (

כודם כל אתה לא יכול להעלות במסת שריר ולרדת באחוזי שומן בו זמנית. למה? הסבר קצר הוא שאתה לא יכול להעט ולהגביר מהירות בו זמנית. זה שני תהליכים שנוגדים זה עם זה.

הוא לא יכול לעלות מסת שריר ולא לעלות שומן, אבל הוא כן יכול לעלות מסת שריר ולרדת באחוזי שומן במסה נקייה כי הסה"כ מסת שריר שהוא העלה גדולה על השומן שהוא העלה. לא?

• פותח/ת השרשור
אני ינסה להסביר ביותר פירוט
אני מבין שמתי שאני במאסה אין מצב לעלות רק בשריר בלי שומן,העניין שאני באמת אכלתי המון(לא תמיד שמרתי על המזון אפשר לאמר שעשיתי מאסה מלוכלכת) והרוב שהעלתי,כנראה מהגנטיקה שלי,נתקע במותניים ובבטן....היה שינוי בגודל ובאמת גדלתי במראה אבל עדיין אני רזה ומאמין שאני שוקל עכשיו 100 קילו שמתוכם זה 26% שומן
בדקתי במחשבון שבאינטרנט....מה השלב הבא שאני צריך לעשות בשביל להיפטר מכל זה?

אני ינסה להסביר ביותר פירוט
אני מבין שמתי שאני במאסה אין מצב לעלות רק בשריר בלי שומן,העניין שאני באמת אכלתי המון(לא תמיד שמרתי על המזון אפשר לאמר שעשיתי מאסה מלוכלכת) והרוב שהעלתי,כנראה מהגנטיקה שלי,נתקע במותניים ובבטן....היה שינוי בגודל ובאמת גדלתי במראה אבל עדיין אני רזה ומאמין שאני שוקל עכשיו 100 קילו שמתוכם זה 26% שומן
בדקתי במחשבון שבאינטרנט....מה השלב הבא שאני צריך לעשות בשביל להיפטר מכל זה?

חיטוב,איאפשר להוריד שומן במקום נקדותי, תקרא את המדריך לחיטוב בפורטל

הוא לא יכול לעלות מסת שריר ולא לעלות שומן, אבל הוא כן יכול לעלות מסת שריר ולרדת באחוזי שומן במסה נקייה כי הסה"כ מסת שריר שהוא העלה גדולה על השומן שהוא העלה. לא?

נכון, אבל זה לא מה שיוריד לו מותניים ובטן...
וגם רוב האנשים לא יכולים להעלות במסת שריר בלי להעלות בשומן בכלל, לא משנה כמה מסה שלהם תהיה "נקייה".

את העובדה שאי אפשר להעלות שריר בלי שומן וההפך אני יודע,העניין זה שאני עולה הרבה וההתנפחות שלי בעיקר באה לידי ביטוי בבטן ובמותניים ולא במקומות יותר הכרחיים כמו גב חזה ידיים למרות שאני מקדיש זמן לכל קבוצת שרירים.

מה בעצם מומלץ לי לעשות קודם כל לשנות תוכנית לחיטוב, לאכול פחות ולהתאמן בצורה של יותר חזרות ופחות משקל?) אם זה מה שהבנתי מהתגובה שלך (

תקרא את המדריך לחיטוב (הקישור השני ששלחתי). אם יהיו לך עוד שאלות אחרי זה...צטט את ההודעה הזאת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית