הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך מאמרים על סקוואט ודדליפט.

itamar8910

משתמש מתחיל
116
6
נק' מוניטין:
19
116
6
אהלן, אני צריך מאמרים שמוכחים שהנחת המוט על הגב בסקוואט LB לא פוגעת בעמוד השדרה,ושהדדליפט לא פוגע בחוליות של הגב התחתון (כמובן כשמבצעים אותו בטכניקה נכונה). המאמנים בחדר כושר שלי פשוט מטומטמים, ואחד כמעט זרק אותי מהמכון כשעשיתי דדליפט
והוא אמר שאני אהיה נכה עוד כמה שנים אם אני אעשה דדליפט 😵.
חיפשתי את המאמרים האלה בקילוגרם, אבל רובם מסבירים בעיקר על ביצוע התרגיל, ולא על הנושאים שאני צריך.
אשמח אם משהו מכם מכיר מאמר שמדבר על הנושאים שציינתי למעלה, כדי שאני אוכל להראות למאמן בחדר כושר כדי שיעזוב אותי בשקט..
תודה לעוזרים 😉

• פותח/ת השרשור
אולי קודם תעלה סרטון של הדדליפט שלך שנראה אם הוא טוב

המדריך כמעט זרק אותי מהמכון כשעשיתי דדליפט, אז אני לא יכול לצלם. אבל קודם כל אני צריך מאמרים להראות לו כדי לשכנע אותו להסכים לי לעשות דדליפט.
והטכניקה בסקוואט שלי טובה, נתתי כבר לכמה אנשים לבדוק.

המדריך כמעט זרק אותי מהמכון כשעשיתי דדליפט, אז אני לא יכול לצלם. אבל קודם כל אני צריך מאמרים להראות לו כדי לשכנע אותו להסכים לי לעשות דדליפט.
והטכניקה בסקוואט שלי טובה, נתתי כבר לכמה אנשים לבדוק.
זה שאנשים אמרו לך לא אומר שהיא באמת טובה, תעלה לכאן ותדע באמת..

בן כמה אתה? נראה לי 14 אם אני זוכר נכון. שמע אני לא חושב שאתה באמת מעניין אותו ככה שגם אם תבוא עם מאמרים זה לא באמת ישנה משהו.

אהלן, אני צריך מאמרים שמוכחים שהנחת המוט על הגב בסקוואט LB לא פוגעת בעמוד השדרה,ושהדדליפט לא פוגע בחוליות של הגב התחתון (כמובן כשמבצעים אותו בטכניקה נכונה)
תחפש את הספר starting strengh באינטרנט ותדפיס את הפרקים הרלווטנים וגם שם יש התייחסות לבעיתיות בסקווט.
ובכל מקרה שיהיה לך ברור שזה לא ישכנע אף אחד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית