הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית FBW בחדר כושר

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
יהיו לי עכשיו חודשיים מפוצצים מבחנים אז אני לא יילך לאגרוף תאילנדי (מרגיש גם שמיציתי את זה), למזלי יש לי חדר כושר 5 שניות מהבית.
אני על בערך14 אחוז שומן ואני רוצה לעשות מסה נקייה(הכי נקייה שאפשר), חשוב לי שהעור העודף ימתח.
אני רוצה לעשות FBW וראיתי את התכנית הזו בפורטל:
רגליים
3​
6​
חזה
3​
8​
גב
3​
6​
כתפיים
2​
8​
2​
10​
יד אחורית

31
10
יד קידמית
1​
12​
בטן
כפיפת גו במכונה ייעודית​
1​
12
בבטן אני יעשה סט אחד של מקסימום בטן סטטית.
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/
זו תכנית בלי סקוואט ודדליפט שאני לא רוצה לעשות אותם, מכוון שהם תרגילים מאוד מורכבים וזו בעיה בשבילי שאף אחד לא יהיה לידי ויסתכל איך אני עושה..
אני על 75 ק"ג ו1.77-1.78 ס"מ.
תמונות:
* רצוי לציין שנשאר לי עור עודף..
i50.tinypic.com/2q0oeph.jpg
i50.tinypic.com/u8t2v.jpg
i49.tinypic.com/2a8qckm.jpg
i50.tinypic.com/2niofbs.jpg
יש לי כמה שאלות:
1. התכנית טובה?
2. אפשר להחליף את התרגיל לגב במתח בנות? וכשאני יגיע ל10 חזרות אני יוסיף משקל.
3. זה שאני לא יעשה דדליפט או סקוואט יפגע בעלייה במסה?
4. זה יפגע בסיבולת שלי?

1. כן.
2. כן.
3. כן, עדיף לעשות סקוואט ודדליפט. רוב המשתמשים כאן למדו לעשות את התרגילים האלה בעצמם ע"י צפייה בסרטונים, קריאת מאמרים והעלאת סרטונים לביקורת.
4. לא, אם תעבוד עליה בנוסף. אם לא תתאמן על סיבולת, זה מרכיב כושר שהולך לאיבוד יחסית מהר.

• פותח/ת השרשור
1. כן.
2. כן.
3. כן, עדיף לעשות סקוואט ודדליפט. רוב המשתמשים כאן למדו לעשות את התרגילים האלה בעצמם ע"י צפייה בסרטונים, קריאת מאמרים והעלאת סרטונים לביקורת.
4. לא, אם תעבוד עליה בנוסף. אם לא תתאמן על סיבולת, זה מרכיב כושר שהולך לאיבוד יחסית מהר.
העניין הוא שיש לי רק חודשיים וייקח לי חודש+ רק ללמוד את הטכניקה טוב.

• פותח/ת השרשור
1. כן.
2. כן.

אם אני יעשה ככה זה יהיה בסדר?:
לג פרס 3x12 / סומו דדליפט 2x5 (כול יום שלישי)
מתח בנות עם משקל 3x5
חתירה 4x8 T-BAR
לחיצת חזה 4x8
לחיצת כתפיים 3x8 (אפשר עם משקולות יד בישיבה)
מקבילים 3x5 (אפשר משקל)

נערך לאחרונה:
זה יותר מדי לחיצות כל אימון. לגב אתה יכול להסתפק במתח בנות, ותעשה איזושהי רוטציה בין החזה לכתפיים.

• פותח/ת השרשור
זה יותר מדי לחיצות כל אימון. לגב אתה יכול להסתפק במתח בנות, ותעשה איזושהי רוטציה בין החזה לכתפיים.

כאילו פעם אחת בשבוע לעבוד על הכתפיים ושאר הימים לעבוד על החזה?

לא. קרא את המאמר בפורטל על חימום ומתיחות.

• פותח/ת השרשור
לא. קרא את המאמר בפורטל על חימום ומתיחות.

אחרי כל אימון לעשות ריצה של 15 דק יפגע בהתאוששות?
אז מה לעשות את הראשון או השני?
הראשונה היא בעיקר להיפרטרופיה לא? אם זה כן, אז אני יבחר את הראשונה.

נערך לאחרונה:
15 דקות כנראה לא יזיקו, רק תדאג להגיע לערכים הקלוריים בסוף היום.
כל אחת מהן בסדר.

• פותח/ת השרשור
15 דקות כנראה לא יזיקו, רק תדאג להגיע לערכים הקלוריים בסוף היום.
כל אחת מהן בסדר.

אוקיי, חח מצטער שאני חופר רק שאלה אחרונה, בראשונה יש תרגיל מבודד ליד, אז שם היא תגדל יוצר לא?
תודה רבה על כל העזרה

אם זה מה שמפריע לך - אתה יכול להוסיף תרגיל מבודד גם לשנייה. זה לא מה שהופך תכנית אחת ליותר טובה מהשנייה, בוודאי לא ברמה שלך.

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שמפריע לך - אתה יכול להוסיף תרגיל מבודד גם לשנייה. זה לא מה שהופך תכנית אחת ליותר טובה מהשנייה, בוודאי לא ברמה שלך.

אז לא משנה כל כך מה אני יעשה?
בשניהם אני יראה אותן תוצאות?

זה לא כזה משנה מה תעשה כי אתה מתחיל, ואתה תגדל מכל תכנית, בקונטקסט של תזונה ומנוחה מתאימות. מבין שתי התכניות, אני באופן אישי יותר אוהב את השנייה (יש בה לפחות סומו דדליפט).

• פותח/ת השרשור
זה לא כזה משנה מה תעשה כי אתה מתחיל, ואתה תגדל מכל תכנית, בקונטקסט של תזונה ומנוחה מתאימות. מבין שתי התכניות, אני באופן אישי יותר אוהב את השנייה (יש בה לפחות סומו דדליפט).
אוקי..
אני עכשיו חודשיים יעשה את התכנית הזו ואז כשאני יהיה בפנימייה הצבאית לפיקוד (אם אני יתקבל) אז אני יעשה AB עם מורכבים.
תודה רבה על העזרה!

Back
למעלה תחתית