עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
סקופ או שניים זה חשוב כי זה מגיע בכמויות קטנות אז שאני אדע מה המינון ולגבי הבטא אלנין יש מצב שאתה יודע כמה זה יוצא לי בגרמים כמה גרם כפול 4 צריך ליום והאם משנה החישוביות של התזמון מתי לפני אימון בוקר ערב1.אין צורך להעמיס קריאטין מונו
2.לגבי C4 - קח סקופ (אולי 2) חצי שעה לפני האימון - אני מאמין שזה יעשה את העבודה
3.לגבי בטא אלנין - 4 פעמים ביום בכמויות של 400-800 מ"ג בכל פעם (1.6-3.2 בסופו של דבר)
סקופ או שניים זה חשוב כי זה מגיע בכמויות קטנות אז שאני אדע מה המינון ולגבי הבטא אלנין יש מצב שאתה יודע כמה זה יוצא לי בגרמים כמה גרם כפול 4 צריך ליום והאם משנה החישוביות של התזמון מתי לפני אימון בוקר ערב
תודה..😃
תעשה סימני שאלה ופיסוק לא כ"כ הבנתי.סקופ או שניים זה חשוב כי זה מגיע בכמויות קטנות אז שאני אדע מה המינון ולגבי הבטא אלנין יש מצב שאתה יודע כמה זה יוצא לי בגרמים כמה גרם כפול 4 צריך ליום והאם משנה החישוביות של התזמון מתי לפני אימון בוקר ערב
תודה..😃
אני בספק אם הבטא אלנין נמצא בסי4 בכמות המצוינת למעלהאני לוקח C4 חבל שקניתה תבטא אלניין כבר מרגישים את זה בC4
אני בספק אם הבטא אלנין נמצא בסי4 בכמות המצוינת למעלהאני לוקח C4 חבל שקניתה תבטא אלניין כבר מרגישים את זה בC4
אני בספק אם הבטא אלנין נמצא בסי4 בכמות המצוינת למעלה
זו אפילו לא הכמות המינימלית שהומלצה - מה גם שזה לא מחולק למנותיש 1500 מג בסקופ ומרגישים את זה דיי טוב
השאלה שלי היא אם לקחת סקופ 1 או שניים של הc4 ומתי,תעשה סימני שאלה ופיסוק לא כ"כ הבנתי.
אני בספק אם הבטא אלנין נמצא בסי4 בכמות המצוינת למעלה
זה כבר תלוי בך..תראה איך אתה מרגיש אחרי אחד (סביר להנח שמתי שהוא זה יפסיק להשפיע-אז תעבור ל1 וחצי).השאלה שלי היא אם לקחת סקופ 1 או שניים של הc4 ומתי,
והאם לקחת בנוסף לזה קראטין מונו? תודה
עדיין לא הבנתי..זה כבר תלוי בך..תראה איך אתה מרגיש אחרי אחד (סביר להנח שמתי שהוא זה יפסיק להשפיע-אז תעבור ל1 וחצי).
קריאטין מונו זה לא משהו שאתה תרגיש מיד אחרי שאתה לוקח..אבל בוא נגיד,שאני מוציא את הכסף שלי הרבה הרבה (הרבה) לפני על קריאטין מאשר על C4
קריאטין - פעם אחת ביום 5 גרםעדיין לא הבנתי..
קראטין מונו אני לוקח ברגע זה 3 פעמים ביום
עכשיו הגיע לי בטא אלנין 1.5 קילו
וc4 35 מנות
יש מצב שאתה תוכל לעזור לי ולהגיד לי כמה לקחת מכל התוספים האלו ומתי.. בבקשה זה ממש יעזור לי
קראטין ביחד עם הc4?קריאטין - פעם אחת ביום 5 גרם
סי4- בימים של אימון חצי שעה\רבע שעה לפני האימון
לא חובה לקחת ביחדקראטין ביחד עם הc4?
ולגבי הבטא אלנין כמה לקחת לפי גרמים אתה יודע?
אחי אתה אומר לי שצריך לקחת את הבטא בין 400-800 מ״ג כפול 4 בכל יום1.אין צורך להעמיס קריאטין מונו
2.לגבי C4 - קח סקופ (אולי 2) חצי שעה לפני האימון - אני מאמין שזה יעשה את העבודה
3.לגבי בטא אלנין - 4 פעמים ביום בכמויות של 400-800 מ"ג בכל פעם (1.6-3.2 בסופו של דבר)
4*800 זה 3200אחי אתה אומר לי שצריך לקחת את הבטא בין 400-800 מ״ג כפול 4 בכל יום
שסך הכל זה יוצא בכרך3.5 גרם.. עד לפה הבנתי..
עכשיו סקופ אחד של האבקה שלי היא 3.5 גרם.. אז לחלק את הסקופ הזה ל4 מנות קטנות?
4*800 זה 3200
אם האבקת בטא לאאנין שלך היא 3.5 אז כן - תחלק אותה ל4
כמה שתרצהאבקה של אופטימום 75 מנות הגשה
עכשיו בטעמים איך אני אמור לשתות את זה ערבוב עם מים? כצה מים נגיד על רבע סקופ?