הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני רגליים מחוץ למחזור

JustLift

משתמש מתחיל
196
0
נק' מוניטין:
139
196
0
שלום לכולם !
אני מתאמן בבית עושה AB פעמיים בשבוע ABXABX
יש לי חדר כושר בבית ספר ויש לי גישה אליו בערך פעמיים בשבוע יש לי שמה הכל לרגליים (זה לאתלטיקה קלה החדר כושר)
יש סקוואט פשיטות כפיפות אפשרות לדדליפט וכו וכו השאלה שלי היא אם אני יכול להוסיף 2 אימונים בשבוע שמה בלי לפגוע באימונים בבית
הדגשה- הAB בבית לא כולל רגליים עקב פציעה לא היה לי זמן לארגן לי סטנד/כלוב לבית אז כרגע לא עושה רגליים
כן יש בתוכנית רגליים אני יוסיף את זה לבית מאוחר יותר
מי שתוהה מה ההבדל בין הבית למכון שמה...פשוט יש לי שמה יותר מתקנים ואפשרויות לרגליים בגלל זה אני מעדיף לשקם את עצמי שמה ולא בבית כרגע.
כמובן המשקלים שלי מתחילים מ-0..שברי מאמץ
מה אתם אומרים ?

אמרת שאתה מתחיל מ משקלים נמוכים/ בלי משקל בכלל, אז מה זה משנה לך איפה אתה עושה?
אין לך מוט אולמפי בבית שאתה יכול לתרגל טכניקה בבית? ככה תוכל לשפר טכניקה, קורדינציה וכו וכו וכו, אחרי זה כבר תתחיל לעלות משקלים בהדרגה תעשה קפיצות של חמש קילו מאימון לאימון שתגיע לחמישים קילו תתחיל לעלות בשתיים וחצי(הכל באופן תאורתי אתה אמור לעלות לפי איך שאתה מרגיש עם המשקל עליך)

• פותח/ת השרשור
אמרת שאתה מתחיל מ משקלים נמוכים/ בלי משקל בכלל, אז מה זה משנה לך איפה אתה עושה?
אין לך מוט אולמפי בבית שאתה יכול לתרגל טכניקה בבית? ככה תוכל לשפר טכניקה, קורדינציה וכו וכו וכו, אחרי זה כבר תתחיל לעלות משקלים בהדרגה תעשה קפיצות של חמש קילו מאימון לאימון שתגיע לחמישים קילו תתחיל לעלות בשתיים וחצי(הכל באופן תאורתי אתה אמור לעלות לפי איך שאתה מרגיש עם המשקל עליך)
יש לי אוליימפי
הבעיה כשאני יעלה במשקלים כבר אין לי סטנד עדיין אתה מבין ?

אם יש לך זמן אז תעשה אימון רגליים בבית הספר תבוא הביתה תאכל תנוח ותעשה אימון בבית(תראה שיהיה הבדל של שש שעות בין אימון לאימון)

• פותח/ת השרשור
אם יש לך זמן אז תעשה אימון רגליים בבית הספר תבוא הביתה תאכל תנוח ותעשה אימון בבית(תראה שיהיה הבדל של שש שעות בין אימון לאימון)
ואי ןשום בעיה אם זה ? צריך לאכול יותר ביום של 2 אימונים ?

במידה והחלמת- אתה לא צריך מכון בשביל לעבוד על רגליים. תעשה דדליפט בבית (אני ממליץ לרדת עם התחת נמוך בשביל לעבוד על הארבע ראשי) רק על תתנתק מהמוט, אלא תעלה בחזרה. ותוסיף אחרי זה וסקאוט בולגרי לכל רגל בנפרד. זה אמור להספיק. באשר לתזונה, אם אתה שורף יותר קלוריות מן הסתם שאתה צריך להכניס יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית