הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב לנשים שלא מתאמנות

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך

orell20

משתמש פעיל
492
1
נק' מוניטין:
160
492
1
אחותי רוצה שאני אכין לה תפריט דיאטה היא שוקלת 70 גובה 1.70 היא בת 22 התפריט שלה אמור להיות כמו גברים ? (2 גרם חלבון על כל קילו,1 גרם שומן על כל קילו ופחמימות השאר)
היא אמא צעירה ואין לה זמן וכוח להליכות אבל זה בסדר כי הליכות זה מומלץ זה לא חובה אפשר לרדת גם בלי הליכות על ידי מאזן קלורי שלילי , כמה מאזן קלורי שלילי לעשות לה חשבתי על 500
בקשר לשומן , אפשר להחליף במקום שומן פחמימות כי זה יותר משביע כי 630 קלוריות מהתפריט הולכים על טחינה וזה באסה בשביל נשים שלא מתאמנות

אשמח לתשובות

נערך לאחרונה:
אני לא חושב שהיא צריכה 2 גרם, כי אם עושים רק הליכות אז אין טעם לכל כך הרבה חלבון לא?
תקנו אותי אם טועה, אני לא בטוח בזה..

למישהו שלא מתאמן אן חשיבות כל כך לפי כמה, הכל עניין של להיות במאזן קלורי שלילי, עדיף מן הסתם לצרוך יותר חלבונים כי זה משביע יותר והערך הקלורי שלו יותר נמוך מהשומן אבל אתה צריך תפריט שלא דינאמי,עשיר בסיבים, ירקות.
בסופו של יום זה הגרעון היומי קובע ולא משנה אם אכלת עוגה וככה סיימת את סך הקל' היומי או פיצלת לכמה ארוחות עשירות יותר עם הרבה יותר מבחר, מקווה שהבנת.

• פותח/ת השרשור
למישהו שלא מתאמן אן חשיבות כל כך לפי כמה, הכל עניין של להיות במאזן קלורי שלילי, עדיף מן הסתם לצרוך יותר חלבונים כי זה משביע יותר והערך הקלורי שלו יותר נמוך מהשומן אבל אתה צריך תפריט שלא דינאמי,עשיר בסיבים, ירקות.
בסופו של יום זה הגרעון היומי קובע ולא משנה אם אכלת עוגה וככה סיימת את סך הקל' היומי או פיצלת לכמה ארוחות עשירות יותר עם הרבה יותר מבחר, מקווה שהבנת.
אוקיי

אז לעשות לה תפריט רק לפי קלוריות
לא משנה כמה חלבון שומן פחמימות יצא ?

אם ככה אני אעשה לה תפריט שישביע אותו עם הרבה פחמימות

• פותח/ת השרשור
שמעו הבאתי לה את התפריט הזה מהפורטל

ארוחה 1
• 2 פרוסות לחם קל\ 3 פרכיות אורז\ חטיף ניטצ'ר וואלי (90 קלורית)\ חצי כוס קורנפלקס\ 2 כפות גרנולה\ 2 בסקוטיים\ 2 פתית \20 יח' מקלות מלוחים דקים
יוגורט 0%\ כוס חלב1% \ 2 כפות גדושות (100 גרם) קוטג' 3% \ 2 פרוסות גבינה צהובה 9%\ חצי טונה במים + 2 כפיות טחינה גולמית
• 14 שקדים\ 4 אגוזי מלך \ כף שמן זית\ 4 כפיות חמאת בוטנים
ירקות

ארוחה 2
פרי\ 2 ביסקוויט \ 20 יח' מקלות מלוחים דקים
ארוחה 3
• 4 פרוסות לחם קל\ 2 פרוסות לחם אחיד\ תפוח אדמה אפוי
טבעול לייט\ 100 גרם חזה עוף או חזה הודו צלוי
כף מיונז\ כף טחינה גולמית\ 2 כפות חומוס\ 2 כפיות שמן זית
סלט ירקות

אחרי אימון

כף דבש\ כף ריבה \ 2 כפות גרנולה\3 פרכיות אורז
• 2 יוגורט 0% \ חצי גביע קוטג' 3%

ארוחה 4
• 2 פרוסות לחם קל\ 3 פרכיות אורז \תפוח אדמה אפוי
טבעול לייט \ חצי גביע קוטג' 3% \ 2 פרוסות גבינה צהובה 9%\ יוגורט 1.5%
כף שמן זית\ 4 כפיות טחינה
סלט ירקות

ערכים:
קלוריות: 1200
חלבון: 78 גרם
פחמימה:
128 גרם
שומן:
40 גרם
• הירקות לא חושבו בתפריט

היא תשתמש בו אבל היא לא תעשה הליכות

הבאתי גם להאחות השנייה ששוקלת 60 וגובה 1.70 שבת 15.5

ולאמא שלי חח ששוקלת 75 גובה 1.69 בת 44

לכולם את אותו תפריט חח

זה נראה לי סבבה לנשים שלא מתאמנות ורוצות רק להרזות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית