הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חייב להתחיל לעבוד על עצמי

הדרך הכי נכונה תהיה לשלב בתוכנית אימונים גם אימוני כח עצימים וגם פה ושם חזרות גבוהות.
מציע לך להתחיל לקרוא קצת מאמרים בפורטל בשביל שלא תהיה מבולבל ממה שכולם אומרים.
שתדע שהשינוי מתחיל במטבח, קח את זה לתדומת לבך אז לפני שאתה מתחיל להתאמן תדאג שיהיה לך תפריט חיטוב טוב ומאוזן שיהיה לך איך להתחיל.
שיהיה בהצלחה חבר.

שאלה קטנה אליכם , למה כולם מתנגדים למה שהמאמנים בחדרי כושר מציעים ? הבניית תוכניות שלהם ? כאילו אני לא מבין מה הבעיה התרגילים לא טובים או מה יכול להיות לא טוב ?? יכול להיות שזה נכון אבל סתם אני רוצה לדעת ...
וזה אפשריי לעשות תוכנית של מסה , כשאתה בחיטוב ? זה יותר יעיל ? מה הייתרון ? ולמה כולם תומכים פה בתרגילים מורכבים ולא בתוכניות שהמאמן בחדר כושר נותן כמו כל התרגילים ליד אחורית קידמית וכל שריר בניפרד , עדיף לעשות תרגיל מורכב כי הוא עובד כמעט על כל הגוף (כמו דדליפט) למשל ?
וגם לגבי המספר חזרות בכל סט לעשות רק 8 ולא 12 כמו שהמאמני כושר אומרים לעשות בתקופת חיטוב ? ואיזה תוכניות עדיפות AB , ABC , או FBW הכי טוב לחיטוב ?? או שבכלל הכי טוב לעשות SS בחיטוב (אם זה אפשרי בכלל) ??

כי רוב המדריכים חיים במיתוסים ולא יודעים לבנות תכנית אימונים כמו שצריך. תקרא את המאמרים בפורטל על תכנון אימונים, המדריך לחיטוב וכל נושא שיש לך שאלות לגביו, ותעבור על זה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542 ועל זה: http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=7173

גם המדריכים חיים בסרט וגם פה באתר חיים בסרט ,
אם רק אימוני כוח זה מה שיעזור לי לפתח את הגוף היפה שתמיד חשקתי בו איך זה שכל אחד שנראה טיפ טיפה טוב אתם אומרים שהוא על חומרים ?
איך זה שכל אחד שמעלה תמונות לפורום אפשר לזהות אם הגוף שלו על הפנים הוא עושה כוח אם יש לו גוף טוב עושה פיצולים ?
קיצר כולם חיים בסרט העיקר פה באתר עוד לא ראיתי בן אדם אחד שמתאמן כוח ונראה איך שהוא טוב , אולי רק האלה שנראים כמו "בית "במסה ואז אחרי החיטוב איך שהוא נשאר משהו .

גם המדריכים חיים בסרט וגם פה באתר חיים בסרט ,
אם רק אימוני כוח זה מה שיעזור לי לפתח את הגוף היפה שתמיד חשקתי בו איך זה שכל אחד שנראה טיפ טיפה טוב אתם אומרים שהוא על חומרים ?
איך זה שכל אחד שמעלה תמונות לפורום אפשר לזהות אם הגוף שלו על הפנים הוא עושה כוח אם יש לו גוף טוב עושה פיצולים ?
קיצר כולם חיים בסרט העיקר פה באתר עוד לא ראיתי בן אדם אחד שמתאמן כוח ונראה איך שהוא טוב , אולי רק האלה שנראים כמו "בית "במסה ואז אחרי החיטוב איך שהוא נשאר משהו .

בצורה שאתה מציג את הטענות שלך, מספיקה דוגמה נגדית אחת כדי להפריך אותן. תסתכל על תמונות moonlight, sweetbamba ועוד רבים מהפורום שעובדים כוח. אם אתה חושב שבילדרים במסה לא שמנים ומנגד, שאין אנשים שעובדים כוח וחטובים, אתה חי בסרט. אני באופן אישי מכיר שני בילדרים מקצועיים שעובדים לפי תכניות PL - אחד אפילו צילמתי כמה פעמים והעליתי לכאן עם מעל 270 ק"ג דדליפט, והשני עושה HB 220 לשלישייה.

נערך לאחרונה:
בצורה שאתה מציג את הטענות שלך, מספיקה דוגמה נגדית אחת כדי להפריך אותן. תסתכל על תמונות moonlight, sweetbamba ועוד רבים מהפורום שעובדים כוח. אם אתה חושב שבילדרים במסה לא שמנים ומנגד, שאין אנשים שעובדים כוח וחטובים, אתה חי בסרט. אני באופן אישי מכיר שני בילדרים מקצועיים שעובדים לפי תכניות PL - אחד אפילו צילמתי כמה פעמים והעליתי לכאן עם מעל 270 ק"ג דדליפט, והשני עושה HB 220 לשלישייה.
דבר ראשון moonlight עשה לא פעם ולא פעמיים תכניות עם נפח גבוה כמו hst ועוד ,
לגבי sweetbamba זה היחיד ! ולבן אדם ממוצע יקח לפחות 3 שנים להגיע למשקלים האלה שבנתיים הוא יכול להתאמן בפיצולים (עם תרגילים מורכבים) ולגדול הרבה יותר ,
בכל מקרה אני לא מבין למה אתה מתעקש להיות שונה ולהגיד שכוח זה למסה חחחח הרי כל העולם כל האתרים בחול כל האתרים שקיימים חוץ מהאתר הזה תומך בפיצולים למסה וגוף יפה אז למה להפריע לסדר ? וזאת האמת גם , ונגיד ורק נגיד שאתה צודק וכוח בונה מסה למה להציע לבן אדם שכולה צריך לעשות קצת אימוני hit משולבים ואחרי חודשיים להראות כמו בן אדם לעשות אימוני כוח שאיתם יקח לו מאה שנה להרזות

דבר ראשון moonlight עשה לא פעם ולא פעמיים תכניות עם נפח גבוה כמו hst ועוד ,
לגבי sweetbamba זה היחיד ! ולבן אדם ממוצע יקח לפחות 3 שנים להגיע למשקלים האלה שבנתיים הוא יכול להתאמן בפיצולים (עם תרגילים מורכבים) ולגדול הרבה יותר ,
בכל מקרה אני לא מבין למה אתה מתעקש להיות שונה ולהגיד שכוח זה למסה חחחח הרי כל העולם כל האתרים בחול כל האתרים שקיימים חוץ מהאתר הזה תומך בפיצולים למסה וגוף יפה אז למה להפריע לסדר ? וזאת האמת גם , ונגיד ורק נגיד שאתה צודק וכוח בונה מסה למה להציע לבן אדם שכולה צריך לעשות קצת אימוני hit משולבים ואחרי חודשיים להראות כמו בן אדם לעשות אימוני כוח שאיתם יקח לו מאה שנה להרזות

קודם כל, זה לא מעניין אותי מה "כל העולם" אומר - תגגל ad populum. התוצאות מדברות בעד עצמן. עובדתית אנשים ב-SS בד"כ עולים יותר גם במסה מאשר בתכניות פיצולים למיניהם. מונלייט מתמקד בתכניות כוח, הוא עשה פעם HST שהוא התאכזב ממנה, ופעם עשה ABC שחיים בנה לו.
hit זה מונח פסאודו מדעי שצריך לזרוק לפח. דיברנו על זה כאן:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17455&highlight=%F4%E9%E2%E5%F8+%F9%EB%EC%E9.
ועכשיו בוא תסביר לי איך אימוני כוח גורמים לבנאדם שיקח לו מאה שנה לרזות. אם תשתה גלון חלב ביום (פיגור בפני עצמו) גם אם אתה בתכנית בילדינג ייקח לך "מאה שנה" לרזות.
והדוגמאות שהבאתי הן ממש לא יחידות - נתנו לך דוגמאות גם של shum klum ושל עוד שני בילדרים שמתאמנים איתי. יודע מה, תחפש תמונה גם של הגב שלי שהעליתי לפני כמעט שנתיים, עוד כשהדדליפט שלי היה 130 ק"ג (היום הוא הרבה יותר).

קודם כל, זה לא מעניין אותי מה "כל העולם" אומר - תגגל ad populum. התוצאות מדברות בעד עצמן. עובדתית אנשים ב-SS בד"כ עולים יותר גם במסה מאשר בתכניות פיצולים למיניהם. מונלייט מתמקד בתכניות כוח, הוא עשה פעם HST שהוא התאכזב ממנה, ופעם עשה ABC שחיים בנה לו.
hit זה מונח פסאודו מדעי שצריך לזרוק לפח. דיברנו על זה כאן:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=17455&highlight=%F4%E9%E2%E5%F8+%F9%EB%EC%E9.
ועכשיו בוא תסביר לי איך אימוני כוח גורמים לבנאדם שיקח לו מאה שנה לרזות. אם תשתה גלון חלב ביום (פיגור בפני עצמו) גם אם אתה בתכנית בילדינג ייקח לך "מאה שנה" לרזות.
והדוגמאות שהבאתי הן ממש לא יחידות - נתנו לך דוגמאות גם של shum klum ושל עוד שני בילדרים שמתאמנים איתי. יודע מה, תחפש תמונה גם של הגב שלי שהעליתי לפני כמעט שנתיים, עוד כשהדדליפט שלי היה 130 ק"ג (היום הוא הרבה יותר).
ss תכנית מעולה ! אחריה צריך לעבור לפיצולים shum klum במסה שלו גם היה בגודל של הרמון לגבי השני בילדרים שמתאמנים איתך לא מכיר ,
בכל מקרה עזוב בו לא נכנס ונתחפר יותר מידי בעניין פשוט לא צריך להיות רובוטים וכל בן אדם שנכנב לפורום להגיד לו ישר "כוח" למשל בדוגמא הזאת זאת טעות

זו לא טעות, הליניארית של ביל סטאר למשל ו-5/3/1 הניבו תוצאות מצוינות לרבים מחברי הפורום בחיטוב (אפילו הצליחו להתחזק לא מעט תוך כדי). מה שטעות זה להשתמש במונח פסאודו מדעי כמו HIT (רמז: לממציאי הקונספט הזה אין אפילו מושג מה משמעות האות I בתכנית שלהם).
אני בעצמי, כמו שאמרתי לא פעם ולא פעמיים, לא מחובבי ריפטו. אבל מצד שני הרבה מהחכמה המקובלת בתחום פשוט לא עומדת במבחן המציאות. דוגמה - עובדתית למרימי משקולות אולימפיים, פאוור ליפטרים וגם למתאמני כוח שגרתיים יש מסה מכובדת. למרימי משקולות אולימפיים אפילו יש ידיים ענקיות למרות שהדבר הכי קרוב שהם עושים לעבודת ידיים זה כשיש פרס אאוט בג'רק ובסנאץ'.

זו לא טעות, הליניארית של ביל סטאר למשל ו-5/3/1 הניבו תוצאות מצוינות לרבים מחברי הפורום בחיטוב (אפילו הצליחו להתחזק לא מעט תוך כדי). מה שטעות זה להשתמש במונח פסאודו מדעי כמו HIT (רמז: לממציאי הקונספט הזה אין אפילו מושג מה משמעות האות I בתכנית שלהם).
אני בעצמי, כמו שאמרתי לא פעם ולא פעמיים, לא מחובבי ריפטו. אבל מצד שני הרבה מהחכמה המקובלת בתחום פשוט לא עומדת במבחן המציאות. דוגמה - עובדתית למרימי משקולות אולימפיים, פאוור ליפטרים וגם למתאמני כוח שגרתיים יש מסה מכובדת. למרימי משקולות אולימפיים אפילו יש ידיים ענקיות למרות שהדבר הכי קרוב שהם עושים לעבודת ידיים זה כשיש פרס אאוט בג'רק ובסנאץ'.
פאורליפטרים לוקחים גם חומרים במיוחד ברמה הגבוה , זה כמו שאני יגיד לך גם ארנולד עבד פיצולים נו ו ??

כן, רק שאני לא ממליץ לאנשים לעבוד בתכניות של פאוורליפטרים מוזרקים, בעוד המנטרה הקבועה של ה"בילדרים" למיניהם זה: "If you wanna B a body builder, train like one."

ובכלל, מה הקשר בין החומרים לבין מה שציטטת אותי?

כולם יתנגדו למה שאני אומר עכשיו כי משום מה מפחדים שאנשים יראו טוב באתר הזה ,
אם אתה רוצה להראות טוב אתה צריך לחפש תכנית שתשלב מין אימוני hiit כאלה עם הרבה חזרות סופר סטים דרופסטים ולאכול דיאטת דלת פחמימות ,
אם אתה מעוניין להקשיב אז יש לך את התכנית של greg plit mft28 אומנם לא בונה הכי הרבה שריר אבל עם התכנית הזאת אתה תרד תוך שניה לאחוזי שומן נמוכים וגם יהיה לך גוף די סביר
צודק עחי, כל הליפטרים האלה שמנים מגעילים, זה פשוט פורום מגעיל שהמטרה הסודית שלו היא שתראה כמו דוב נמלים שעובר פיטום רציני כל יום ויום.
הנה דוגמא לאיך הם רוצים שכולם יראו-
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36116
פשוט גועל
אירובי אירובי אירובי (אופניים ריצה וכו' )
זה שריפת השומן
אחר כך תעלה במסת השריר
ואז תחטב
זה לא כ"כ קל כמו שזה נשמע
אתה מודע לכך שמה ששורף קלוריות זה גירעון קלורי?
הגוף שורף שומן בכדי להשלים קלוריות חסרות שלא הגיעו מהמזון.
תקרא לפני שאתה מדבר.
הכל זה תפריט, ולא אירובי. אירובי זה בונוס מהצד.

צודק עחי, כל הליפטרים האלה שמנים מגעילים, זה פשוט פורום מגעיל שהמטרה הסודית שלו היא שתראה כמו דוב נמלים שעובר פיטום רציני כל יום ויום.
פשוט גועל

תקרא לפני שאתה מדבר.

אתה מראה כמה ליפטרים מתוך מיליונים בעולם, 90% נראים כמו סופגניות שמנות

פשוט גועל

תקרא לפני שאתה מדבר.
כל הפאורליפטרים שהראת לי , או שלוקחים חומרים או שעובדים גם על חזרות גבוהות יותר !!
כן צריך גירעון קלורי ברור אבל בלי אימונים נכונים אתה תהפוך לרזה ללא מסת שריר וארובי עוזר לנייד שומן במיוחד ארובי בעצימות גבוה ככה שלפני שאתה אומר לי לקרוא תקרא קצת בעצמך, תפתח קצת אופקים כל מה שקראת זה מהאתר הזה וגם את זה שינית ל"דעות שלך"

נערך לאחרונה:
כן, רק שאני לא ממליץ לאנשים לעבוד בתכניות של פאוורליפטרים מוזרקים, בעוד המנטרה הקבועה של ה"בילדרים" למיניהם זה: "If you wanna B a body builder, train like one."

ובכלל, מה הקשר בין החומרים לבין מה שציטטת אותי?
מה מה הקשר ? אמרת שפאורליפטרים תחרותיים הם אנשים גדולים שנראים טוב וכוכוכ... נכון ? עכשיו רוב אלה שנראים טוב על חומרים זה הקשר .

מה מה הקשר ? אמרת שפאורליפטרים תחרותיים הם אנשים גדולים שנראים טוב וכוכוכ... נכון ? עכשיו רוב אלה שנראים טוב על חומרים זה הקשר .

כל מי שמתחרה באופן קבוע, ולא רק בבילדינג/ליפטינג לוקח סטרואידים. איך זה סותר את הטענה שלי שגם מעבודה לסינגלים גדלים או ש-HIT זה קונספט מפגר?
אתה רוצה לעבוד בחזרות גבוהות, fine. גם בתכניות כוח בשלבים המאוחרים כמו סמולוב יש לך 4X9, ויומיים אח"כ 5X7. עכשיו בוא תסביר לי איך עבודה ל-20 חזרות לכשל ובעבודה איטית בצורה מכוונת (כך שאתה בעצם עובד עם משהו כמו RM30) זה אימון בעצימות גבוהה. ואיך עבודה איטית שמורידה לך משקל מהמוט, מורידה מההספק (עבודה/זמן) זה אימון יעיל. ולמה דרופסטים וסופרסטים שרק פוגעים בהתאוששות אלו שיטות אימון מומלצות.

כל מי שמתחרה באופן קבוע, ולא רק בבילדינג/ליפטינג לוקח סטרואידים. איך זה סותר את הטענה שלי שגם מעבודה לסינגלים גדלים או ש-HIT זה קונספט מפגר?
אתה רוצה לעבוד בחזרות גבוהות, fine. גם בתכניות כוח בשלבים המאוחרים כמו סמולוב יש לך 4X9, ויומיים אח"כ 5X7. עכשיו בוא תסביר לי איך עבודה ל-20 חזרות לכשל ובעבודה איטית בצורה מכוונת (כך שאתה בעצם עובד עם משהו כמו RM30) זה אימון בעצימות גבוהה. ואיך עבודה איטית שמורידה לך משקל מהמוט, מורידה מההספק (עבודה/זמן) זה אימון יעיל. ולמה דרופסטים וסופרסטים שרק פוגעים בהתאוששות אלו שיטות אימון מומלצות.
לא אמרתי 30 חזרות ולא אמרתי 20 אני יותר מדבר על לשלב גם תרגילים מבודדים , וסופר סטים ודרופ סטים וכל אלה מעולים בהורדת אחוזי שומן ואני מקווה שאני לא צריך להסביר תצמי , ולא אמרתי שום דבר על עבודה איטית, בכל מקרה זה שתכניס לי משפטים שלא אמרתי "לפה" לא יעשה אותך יותר חכם
בכל מקרה תמשיך להתאמן בכוח בנתיים אני רואה איזה "גדול וחטוב "אתה . בהצלחה

אתה אמרת HIT, אולי כדאי שתקרא מה המונחים שאתה משתמש בהם לפני שאתה זורק אותם לאוויר.
ועכשיו כן, בוא תסביר לי איך סופרסטים ודרופסטים תורמים להורדת אחוזי שומן. ממה שאני יודע, אחוזי שומן מורידים במטבח.
ויאללה, בוא תראה לנו תמונה של הגב שלך - הנה תמונה שלי כשהדדליפט שלי היה 50 ק"ג נמוך ממה שהוא היום:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=19392&highlight=%F4%F8%E9%F1%FA.

אתה מראה כמה ליפטרים מתוך מיליונים בעולם, 90% נראים כמו סופגניות שמנות
בשביל להשיג רטייו מקסימלי של משקל על המוט - משקל גוף צריכים מקסימום משקל נחוץ ומינימום משקל לא נחוץ, שזה בעצם מקסימום שריר ומינימום שומן ונוזלים, נכון?
הרבה שומן יוסיף ממש מעט למוט ומעט שריר יוסיף סכום מכובד למוט, ולכן בקטגוריות של עד X האנשים צריכים להיות במשקל כזה שהם עם מקסימום שריר ומינימום שומן- לא להיות על 8% שומן ולא על 18% שומן.
עכשיו, כמה קטגוריות כאלה יש? המון (אני לא בקיא בקטג' של PL, אבל ב-WL יש 7 קטגוריות של עד משקל X).
יש קטגוריה אחת, שהיא כוללת סופגניות. היא נקראת משקל X+
שם אין הגבלה למשקל, ויש המון אנשים שיעשו הכל בכדי לזכות ולכן הם צוברים עשרות קילוגרמים של שומן מעל המשקל שהיה נותן להם את הרטיו הכי טוב שלהם, כי כאן הרטיו לא חשוב, מה שחשוב זה המשקל על המוט נטו.
הם באמת קציצות, אבל לא כולם- הראיתי כמה באשכול שגם הם ב-X+ והם נראים מעולה.
נכון, יש קציצות, אבל אין הרבה בכלל, למען האמת באולד סקול יש אותה כמות של דאבות ב-BB וב-PL עם סטייה קלה לכאן ולכאן.
מעצבן שזוכרים את האולד סקול של הליפטרים ולא את האולד סקול של הבילדרים (שזה אותו דבר כמובן).
אגב, סתם שתדע, יש לא מעט ליפטרים באולד סקול שעשו חיטובים מפלצתיים של אפילו 8-10 אחוזי שומן ואולי גם מתחת.
כל הפאורליפטרים שהראת לי , או שלוקחים חומרים או שעובדים גם על חזרות גבוהות יותר !!
כן צריך גירעון קלורי ברור אבל בלי אימונים נכונים אתה תהפוך לרזה ללא מסת שריר וארובי עוזר לנייד שומן במיוחד ארובי בעצימות גבוה ככה שלפני שאתה אומר לי לקרוא תקרא קצת בעצמך, תפתח קצת אופקים כל מה שקראת זה מהאתר הזה וגם את זה שינית ל"דעות שלך"
בן אדם שעובד על חזרות יותר גבוהות זה לא ליפטר.
כל הקטע של ליפטינג וסטרונגמן זה מקסימום משקל לחזרה אחת שזה בעצם מעט חזרות הרבה משקל. בן אדם שעובד על הרבה חזרות לא נקרא ליפטר, למעט מקרים חריגים כמו שאלעד ציין (סוף סמולוב למספר אימונים, למרות שזה עדיין חלקיק מהקריירה או מהתוכנית).
חומרים לוקחים גם בילדרים, גם ליפטרים, גם אצנים וגם שחניים, זה לא נחשב.
אגב, החומרים שלוקחים ליפטרים תורמים יותר לכוח מלמסה, וההפך אצל הבילדרים- חומרים שיותר תורמים למסה מכוח.
ככה הבנתי, אני לא ממש מתמצא מחומרים, זה מה שאולג (PEROMAN) אמר, אולי לא הבנתי נכון.
האירובי עוזר לשרוף שומן?
רק HIIT שורף שומן, וגם זה לא בכמויות מטורפות כמו שאתה חושב, וזה בדיוק מהסיבה שציינתי.
נגיד שהתחלת את האירובי עם מצב שהגוף עם מאגר של 100 קלוריות ספייר מעל מה שהוא צריך.
שרפת 500 קלוריות במהלך הריצה.
הגוף ירד למאזן של מינוס 400 ובגלל זה תוך כדי הריצה, בגלל הריצה, הוא שרף את השומן.
אגב, התוצאה היא עניין מתי גמרת את החיטוב.
כל עוד בן אדם נטול שריר ירד מ-25% שומן לדוג', עד 8%, לא משנה אם הוא רץ, שחה, רכב על אופניים או רקד הורה, הוא יהיה שחיף.
אם בן אדם ירד מ-25% שומן בלי שריר ל-14%-15%, לא משנה אם הוא עשה משהו מהרשימה למעלה או רק שמר על תפריט, הוא יסיים את החיטוב עם אחלה מראה (אולי אפילו יראה סבבה ב-12%-13%, תלוי בכמות השריר ובגנטיקה).

אתה אמרת HIT, אולי כדאי שתקרא מה המונחים שאתה משתמש בהם לפני שאתה זורק אותם לאוויר.
ועכשיו כן, בוא תסביר לי איך סופרסטים ודרופסטים תורמים להורדת אחוזי שומן. ממה שאני יודע, אחוזי שומן מורידים במטבח.
ויאללה, בוא תראה לנו תמונה של הגב שלך - הנה תמונה שלי כשהדדליפט שלי היה 50 ק"ג נמוך ממה שהוא היום:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=19392&highlight=%F4%F8%E9%F1%FA.
גב יפה וגדול כל הכבוד, בכל מקרה הוא יהיה מאוד קטן באחוזי שומן נמוכים ככה ששוב אני לא בטוח שזה מה שאנשים שמתחילים להתאמן רוצים

גב יפה וגדול כל הכבוד, בכל מקרה הוא יהיה מאוד קטן באחוזי שומן נמוכים ככה ששוב אני לא בטוח שזה מה שאנשים שמתחילים להתאמן רוצים

אז צר לי לאכזב אותך - כבר ירדתי לאחוזי שומן נמוכים (והמשכתי להתחזק תוך כדי), ועליתי משקל מחדש, אני שוקל היום יותר ועל אחוזי שומן יותר נמוכים. אין לי צילום עדכני של הגב, אבל בוא נגיד שאני לא יכול להצמיד את הזרועות לגוף...תחשוב בפעם הבאה לפני שאתה מבקר אנשים שאתה לא מכיר על צורת האימונים והתוצאות שלהם.

Back
למעלה תחתית