הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העמסות

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
בהעמסות אתם מתפרעים? בסגנון פיצה, שוקולד, מלוואח
או שאתם עדיין שומרים על פחמימה יותר איכותית כמו אורז, מקרוני, לחם מלא וכו'?

וסתם שאלה קטנה עוד בערך 4-5 ימים יש לי העמסה ראשונה כמה קלוריות אני צריך לאכול וכמה גרם פחמימות לדעתכם?
אני חשבתי על להתפרע בהעמסה בסגנון פיצה, שוקולד וכו' אבל זה מטרת הדיון לראות מה החסרונות של זה 😃

זה תלוי בהרבה דברים כגון : אחוז שומן , מצב נפשי , כמה זמן אתה בחיטוב , פצוע לא פצוע ...
בעיקרון אם אתה עם אחוז שומן לא נמוך (12% ומעלה) די שלא תשתגע : 500קלורית מעל התחזוקה הרוב פחמימות מינימום שומן ו1.5 גרם חלבון פר משקל גופך .

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בהרבה דברים כגון : אחוז שומן , מצב נפשי , כמה זמן אתה בחיטוב , פצוע לא פצוע ...
בעיקרון אם אתה עם אחוז שומן לא נמוך (12% ומעלה) די שלא תשתגע : 500קלורית מעל התחזוקה הרוב פחמימות מינימום שומן ו1.5 גרם חלבון פר משקל גופך .

מצב נפשי רע מבחינת הדיאטה אני עדיין לא רגיל (מתרגל לאט לאט היום אני כבר מרגיש יותר טוב ואני על עד 20 גרם פחמימה)
אחוז שומן בסביבות ה-20 היה בסוף המסה למרות שפתאום אני ראיתי בשבוע הראשון של הדיאטה עליה במסת שריר והורדה במשקל (אפשרי? כי אני זוכר קראתי באיזה מקום שבגיל שלי 14 בערך בגלל ההורמונים והגדילה וכל זה שפעם ב... אפשר בין לילה להעלות 400 גרם שריר זה נכון?)
אני בחיטוב בערך שבוע,
לדעתי לאור המצב עדיף לעשות משהו כמו 2750-2800 קלוריות לא? (250 מעל הנייטרלי אולי פחות) ו-1 גרם פר משקל גוף זה ישנה?

עדיין לא עניתה איזה העמסה אתה מעדיף ? 😃

אתה יכול לעשות את זה העמסות הראשונות יכולות להיות יותר דלות ...
שוב אין פה העדפה זה תלוי יותר במצב...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית