הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כל כמה זמן לעשות העמסות וצ'יט די? הכל בפנים

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
אני אגיד שפעם הייתתי מתאמן המון, מהשני ל2017 בערך, התאמנתי חצי שנה עשיתי הפסקה של חודש בערך אולי חודש ושבועים ואז חזרתי, אחרי זה התגייסתי (לא מזמן) והפסקתי ועכשיו חזרתי להתאמן שוב, בכל מקרה אני אומר את זה בשביל שתדעו שבאתי כבר ממקום של אימונים, גם הורדתי המון משקל.
אבל בחיים שלי לא ידעתי שצריך לעשות העמסות, בחיים לא. ידעתי שיש דבר כזה, לא ידעתי מה זה. ידעתי שיש גם צ'יט דיי ופשוט עשיתי צ'יט דיי כל שבועיים בערך.
אז השאלה שלי היא מתי עושים העמסה, כמה זמן זה נעשה (יום, יומיים יותר?) מתי עושים צ'יט דיי ואני מבין שלפי המילה "צ'יט דיי" זה נמשך רק יום, אז אשמח אם תענו לי מתי עושים את זה ומתי את זה וכמה זמן העמסת פחמימות נמשכת, אני לא הצלחתי כלכך להבין מחיפוש אז אני שואל פה, תודה רבה.
ועוד שאלה, אם אפשר - כמה גרם פחמימה אני צריך להעמיס?
אם זה משנה, אני שוקל 72 על 73 ולפעמים יורד ל71 ( משקל)
גובה (73 במידה ולא היה מובן)

אתה לא חייב לעשות צ'יט די ולא צ'אט מיל, זה רק מבחינה פסיכולוגית אולי יכול לעזור לך,
צ'יט די זה נגיד לקחת כמה ימים לאכול קצת פחות וביום אחד להרשות לעצמך קצת יותר, נניח התפריט שלך זה 1800 קלוריות כל יום, אז 4 ימים לדוגמא תאכל 1600 ויום אחד כוויכול תשלים את הקלוריות שלא אכלת בימים שהורדת קצת, ז"א יום אחד תאכל את ה1800 קלוריות שלך ועוד 200 כפול 4 ימים שירות פחות = 800 קלוריות נוספות שאתנ יכול לאכול. משהו בסגנון. זה לא אומר להתחיל להתפרע זה אפשרות וממש לא חייבים את זה בשביל חיטוב.
צ'יט מיל זה אותו רעיון רק ביום אחד, תאכל פחות קלוריות ותאכל ארוחה אחת עם עוד קלוריות במקום ארוחה אחרת.
שים לב שאתה צריך לשמור על החלבונים קלוריות והכל פר שבוע ולא כדאי לעשות צ'יטים כל יום בגלל זה אלא רק פעם ב אם אתה מרגיש צורך וחושב שזה יעזור.
אני לדוגמא בחיטוב כבר 3 חודשים ירדתי כמו שצריך ולא עשיתי צ'יט מיל או צ'יט דיי אחד בתקופה וכנראה שגם לא אעשה, לא מרגיש צורך לזה.
בכל מקרה זה ממש לא חובה ולא חייב את זה בשביל להצליח בחיטוב

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב לעשות צ'יט די ולא צ'אט מיל, זה רק מבחינה פסיכולוגית אולי יכול לעזור לך,
צ'יט די זה נגיד לקחת כמה ימים לאכול קצת פחות וביום אחד להרשות לעצמך קצת יותר, נניח התפריט שלך זה 1800 קלוריות כל יום, אז 4 ימים לדוגמא תאכל 1600 ויום אחד כוויכול תשלים את הקלוריות שלא אכלת בימים שהורדת קצת, ז"א יום אחד תאכל את ה1800 קלוריות שלך ועוד 200 כפול 4 ימים שירות פחות = 800 קלוריות נוספות שאתנ יכול לאכול. משהו בסגנון. זה לא אומר להתחיל להתפרע זה אפשרות וממש לא חייבים את זה בשביל חיטוב.
צ'יט מיל זה אותו רעיון רק ביום אחד, תאכל פחות קלוריות ותאכל ארוחה אחת עם עוד קלוריות במקום ארוחה אחרת.
שים לב שאתה צריך לשמור על החלבונים קלוריות והכל פר שבוע ולא כדאי לעשות צ'יטים כל יום בגלל זה אלא רק פעם ב אם אתה מרגיש צורך וחושב שזה יעזור.
אני לדוגמא בחיטוב כבר 3 חודשים ירדתי כמו שצריך ולא עשיתי צ'יט מיל או צ'יט דיי אחד בתקופה וכנראה שגם לא אעשה, לא מרגיש צורך לזה.
בכל מקרה זה ממש לא חובה ולא חייב את זה בשביל להצליח בחיטוב
מה לגבי העמסת פחמימות? כמה פחמימות צריך להעמיס וכמה זמן עושים את זה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית