אני אגיד שפעם הייתתי מתאמן המון, מהשני ל2017 בערך, התאמנתי חצי שנה עשיתי הפסקה של חודש בערך אולי חודש ושבועים ואז חזרתי, אחרי זה התגייסתי (לא מזמן) והפסקתי ועכשיו חזרתי להתאמן שוב, בכל מקרה אני אומר את זה בשביל שתדעו שבאתי כבר ממקום של אימונים, גם הורדתי המון משקל.
אבל בחיים שלי לא ידעתי שצריך לעשות העמסות, בחיים לא. ידעתי שיש דבר כזה, לא ידעתי מה זה. ידעתי שיש גם צ'יט דיי ופשוט עשיתי צ'יט דיי כל שבועיים בערך.
אז השאלה שלי היא מתי עושים העמסה, כמה זמן זה נעשה (יום, יומיים יותר?) מתי עושים צ'יט דיי ואני מבין שלפי המילה "צ'יט דיי" זה נמשך רק יום, אז אשמח אם תענו לי מתי עושים את זה ומתי את זה וכמה זמן העמסת פחמימות נמשכת, אני לא הצלחתי כלכך להבין מחיפוש אז אני שואל פה, תודה רבה.
ועוד שאלה, אם אפשר - כמה גרם פחמימה אני צריך להעמיס?
אם זה משנה, אני שוקל 72 על 73 ולפעמים יורד ל71 ( משקל)
גובה (73 במידה ולא היה מובן)
אבל בחיים שלי לא ידעתי שצריך לעשות העמסות, בחיים לא. ידעתי שיש דבר כזה, לא ידעתי מה זה. ידעתי שיש גם צ'יט דיי ופשוט עשיתי צ'יט דיי כל שבועיים בערך.
אז השאלה שלי היא מתי עושים העמסה, כמה זמן זה נעשה (יום, יומיים יותר?) מתי עושים צ'יט דיי ואני מבין שלפי המילה "צ'יט דיי" זה נמשך רק יום, אז אשמח אם תענו לי מתי עושים את זה ומתי את זה וכמה זמן העמסת פחמימות נמשכת, אני לא הצלחתי כלכך להבין מחיפוש אז אני שואל פה, תודה רבה.
ועוד שאלה, אם אפשר - כמה גרם פחמימה אני צריך להעמיס?
אם זה משנה, אני שוקל 72 על 73 ולפעמים יורד ל71 ( משקל)
גובה (73 במידה ולא היה מובן)