הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה והתחלנו חיטוב.

• פותח/ת השרשור
בהצלחה ,
אני כבר 4 חודש בחיטוב דל
40-70 גרם פחמימה ליום גג ואני שורד יופי , קצב הירידה הוא מהיר וענק במיוחד שאני משלב אירובי (סתם להמחשה ירדתי ב4 חודש 20 קילו בדיוק ) - אני לא שורף הרבה שריר כי אני משתדל להצמד לכמות החלבון שאני צריך לצרוך ביום ולהתאמן כמו שצריך ולנוח , בכל אופן תצמד לכל הדברים האלה ויילך לך יופי .. בהצלחה 😃

תודה גבר , לא חיטוב ראשון שלי אני מכיר את הכללים חח .

מחר אני נכנס לפחמימה יותר גבוהה , העמסתי קצת היום בשביל לתקן , בלי הרבה שומן ואני יהיה בסביבות ה 60-70 פחמימה בינתיים.

בהצלחה ,
אני כבר 4 חודש בחיטוב דל
40-70 גרם פחמימה ליום גג ואני שורד יופי , קצב הירידה הוא מהיר וענק במיוחד שאני משלב אירובי (סתם להמחשה ירדתי ב4 חודש 20 קילו בדיוק ) - אני לא שורף הרבה שריר כי אני משתדל להצמד לכמות החלבון שאני צריך לצרוך ביום ולהתאמן כמו שצריך ולנוח , בכל אופן תצמד לכל הדברים האלה ויילך לך יופי .. בהצלחה 😃
כל הכבוד!
אפשר לקבל את התפריט בבקשה?

תודה גבר , לא חיטוב ראשון שלי אני מכיר את הכללים חח .

מחר אני נכנס לפחמימה יותר גבוהה , העמסתי קצת היום בשביל לתקן , בלי הרבה שומן ואני יהיה בסביבות ה 60-70 פחמימה בינתיים.
בהצלחה נשמה , מחכה לעדכון ..

כל הכבוד!
אפשר לקבל את התפריט בבקשה?
תודה אחי , אין תפריט - יש ערכים 😃

• פותח/ת השרשור
מה רגילה על 100 אלוהים ישמור , תעשה על 150-200 אפילו , אם אתה מנסה לרדת מ12-13 אחוז הייתי אומר לקצץ לאיזור ה80 , אבל להיות על 50 גרם ביום? זהסתם עינוי.

היתרון היחיד זה שהוא שורף נוזלים יותר מהר, אבל מאגרי הגליקוגן שלך יתרוקנו ותתבאס על עצמך שאתה כזה קטן חסר כוח.
הקצב ירידה תלוי בגרעון הקלורי שלך, אם תעשה אותו יותר גדול תשרוף שריר.. לאן אתה ממהר? תעלה פחמימה.

לדעתך אני יגמור שחיף שוב?

• פותח/ת השרשור
תעשה מסה כמו בנאדם תפסיק לחשוב שלמישהו בקיץ מעניין איך אתה נראה..

אין אבל אחי אני לא מצליח להתקדם.

באתי למכון 4 פעמים בשבוע , קרעתי את התחת , העליתי במשקלים שהרגשתי שאני יכול ונתתי את כל כולי.

אכלתי כמו שצריך לא זבל.

עליתי כנראה 10 קילו של שומן בחודשיים ואני נראה עכשיו כמו פח זבל.

לא היית מוותר...?

זה הברירה היחידה שלי כי שהאחוזי שומן גבוהים העלייה היא פחות לטובת השריר במילא.

ולא שוויתרתי לגמרי פשוט חיטוב זה העדיפות למצב הנוכחי.

נערך לאחרונה:
אני גם חושב שכדאי שתמשיך עוד במאסה, נקייה, אבל מאסה.
כמובן לשלב אירובי תו"כ.

• פותח/ת השרשור
אני גם חושב שכדאי שתמשיך עוד במאסה, נקייה, אבל מאסה.
כמובן לשלב אירובי תו"כ.

במשך כל המסה שעשיתי היה לי אירובי 4 פעמיים בשבוע ( 2 ריצה ושתיים אימוני חוג ).

וזה כבר אבוד אחי אני כבר שבועיים בחיטוב , נתקן טעויות מסה הבאה שנתחיל מאחוז שומן יותר נמוך יחסית.

תודה על העזרה בכל מקרה.

בהצלחה ,
אני כבר 4 חודש בחיטוב דל
בכל התהליך הזה אתה במאזן קלורי חיובי אני מבין?
במידה וכן..כמה קלוריות מעל?

תןדה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית