לוג SS כי נמאס ממשקלים של ילדה !

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך
כן , הנפוצות בדר''כ זה L למרות שלפעמיים זה M ויש גם XL . S פחות נפוץ , תעיף מבט בסופר בפעם הבאה .
עד עכשיו לא עשיתי חימום לדדיפט
להתחיל לעשות חימום ? אם כן כמה סט וכמה חזרות וכמה משקל

אימון A
62.5K סקאווט 5,5,4 בסט הראשון בחזרה האחרונה נכשלתי בגלל הטכניקה (הרגיש לי שעוד שנייה המוט מתחלק אחורה )
57.5K בנץ פרס 3X5 הריסט עבד 😛
90K דדליפט 1X5 הטכניקה הייתה יותר טובה הפעם,חותך את העלייה ל2.5K.

המוט לא יושב לי טוב עם הגב
כאילו זה לא כואב או משהו והמיקום LB ולא HB פשוט אני מרגיש שהמוט מחליק עוד שנייה בסט השלישי רציתי לצלם אבל משום מה זה לא קרה בסט הזה.

ולא עשיתי חימום לדדליפט כי לא ענו לי ,לא נורא.

תרים מרפקים.
אחרי סקוואט כבד הייתי נותן 2 סטים של חימום בדדליפט, אם נגיד הסט עבודה הוא 100 אז סט אחד 60 ל3 חזרות, סינגל ב80 ולעבודה.

תרים מרפקים.
אחרי סקוואט כבד הייתי נותן 2 סטים של חימום בדדליפט, אם נגיד הסט עבודה הוא 100 אז סט אחד 60 ל3 חזרות, סינגל ב80 ולעבודה.
שכחתי לכתוב

אני מרים מרפקים

ועם הוא 92.5 (אימון הבא )

אימון B
סקאווט 65K 3X5 היה טוב והטכניקה הרגישה טובה
פרס 35K 3X5
מתח מ.ג + 7.5K עליי 1X3 1X4 מימין לשמאל ואז הורדתי ל 6.5K ועשיתי 1X3
אני פשוט כל כך שונא מתח , תמיד הייתי חלש בו וההתקדמות בו הייתה כמו צב
היום בפרס גיליתי שאם אני משאיר כל סוף חזרה את המוט על החזה עליון ל 2 שניות אז זה מקשה עליי לעלות אחרי זה את המוט

איך אני שונא את ההרגשה של ההתרגשות/לחץ לפני שאני נכנס לסט בסקאווט ,זה כל כך מעצבן !

אני מרגיש שכל אימון עכשיו בסקאווט זה PR כי הטכניקה מרגישה טוב. בעזרת השם שבוע הבא נחליף קידומת לבנץ ולסקאווט

תצלם את הסקוואט כדי להיות סגור על הטכניקה.
אצלם פעם הבאה
StarDus אמר לי בפרטי שהיא טובה רק שאני צריך להשתמש יותר בבאונס

מחקתי את הסרטון לצערי
אני יעלה יום ראשון שוב

יש לך פתרון בקשר למתח ?

משקל גוף : 76.0 עלייה של 1.2K ,אני אשאר על התפריט ולא אוסיף.

איזה חימום היום לעשות לדדליפט ? (המשקל עבודה הוא 92.5)

- - - עידכון הודעה - - -

אימון A
2.5K עלייה 67.5K סקאווט PR 1X4 2X5 בחזרה האחרונה לא נכשלתי ,לא עשיתי אותה כי אבדתי יציבות בסוף החזרה הרביעית ,הבעיה אצלי בטכניקה בסקאווט שאני לא סגור על המיקום של המוט בגב, כיאילו אני יודע איפה צריך לשים (מתמונות וסרטונים ) אבל אני לא מצליח למקם את זה טוב. בסט הראשון שמתי את זה כנראה נמוך מידי למה זה הרגיש שזה עמד להחליק כל הסט ולהתגלגל למטה, בסט השני המיקום היה מצוין והסט הלך טוב , בסט השלישי שוב המיקום לא היה טוב וסוף החזרה הרביעית אבדתי יציבות.
2.5K עלייה 60K בנץ פרס 1X3 1X4 1X5 PR ,קידומת חדשה לבנץ 😃

2.5K עלייה 92.5K דדליפט 1X5 PR בחזרה האחרונה לצערי לא נעלתי כי הרגשתי שהמוט עומד להחליק ,היה כבד ממש כבד כל חזרה מלחמה , אימון הבא לעלות או להישאר על אותו משקל ?

אימון טוב בסך הכל אימון הבא קידומת חדשה לסקאווט
לא עשיתי שוב חימום לדדליפט למה אני לא יודע כמה סטים חזרות משקל לעשות

- - - עידכון הודעה - - -

לצערי הרב ישנתי 2-3 שעות , אני אנסה לישון היום 12 שעות או יותר אם יהיה לי זמן , לקחתי היום כדור קפאין בשביל שיעורר אותי ללימודים היום כי מחר יש לי בגרות בכתיבה עסקית .

שמעו ישנתי 15.5 שעות רצוף (השלמתי מאתמול כי ישנתי 2-3 שעות )
אבל נתקלתי בבעיה אני לא יצליח לאכול את כל התפריט עד 23:00 (השעה שאני צריך לישון בשביל שיהיה לי 8 שעות שינה )
אז יש לי שתי אפשריות :
1.לאכול כמה שיותר עד 23:00.
2.לאכול את כל התפריט אבל לישון 4-5 שעות.

שמעו ישנתי 15.5 שעות רצוף (השלמתי מאתמול כי ישנתי 2-3 שעות )
אבל נתקלתי בבעיה אני לא יצליח לאכול את כל התפריט עד 23:00 (השעה שאני צריך לישון בשביל שיהיה לי 8 שעות שינה )
אז יש לי שתי אפשריות :
1.לאכול כמה שיותר עד 23:00.
2.לאכול את כל התפריט אבל לישון 4-5 שעות.
גם אם חא תאכל יום אחד את כול התפריט זה לא יהרוג אותך...לא צריך להיות כזה אובססיבי

אם אתה ממש נלחץ, תאכל את כל הכמות חלבון שאתה צריך
תרד למכולת תקנה חלב 2 קופסאות אוריאו ותדליק טלוויזיה.

או מקסימום תאכל טיפה יותר מחר..

ליטר חלב + אוראו + סניקרס + אבקת חלבון וסגרת עניין.

ליטר חלב + אוראו + סניקרס + אבקת חלבון וסגרת עניין.
ליטר חלב ,פיתה עם חומוס וחביתה שתי ביצים, בבטן
לצערי החדר כושר רחוק מהבית שלי כ 12 קילומטר אז נסיעה באוטובוס (40 דקות ) אימון (שעה וחצי ) וחזור (40 דקות ) יוצא בערך 3 שעות שאני לא אוכל כלום אבל כשאחזור אני אוכל מלא עוף פסטה וטחינה

אימון b
2.5k עלייה pr 70k ל משקל עבודה
1x1 בחזרה השנייה פשוט ירדתי למטה מהר (בגלל המשקל הכבד ) ולא הצלחתי אפילו לנסות לעלות )
1x1 בחזרה הראשונה היה קשה מאוד קשה בעלייה זה הוריד אותי טיפה למטה אבל לא ויתרתי והעלתי את זה והבנתי שאני לא יצליח לעשות חזרה שנייה אז החזרתי את המוט לראק. אני מאוד מבואס על הסקאווט ,לא יודע מה קרה לי אבל זה היה מאוד קשה לעלות את זה בכלל לא ציפיתי לזה.
37.5k פרס pr 3x5 הריסט עבד !
מתח מ.ג + 7.5k עליי 1x3 1x4 הורדתי ל 1x3 6k , שונא שונא שונא מתח קשה לי מאוד להתקדם בו תמיד הייתי חלש בו אני רוצה להחליף לחתירה אני רוצה לדעת למה אתם נגד להחליף את המתח לחתירה.

אימון עלוב ביותר (חוץ מהפרס ) יום ראשון נוסיף 350 קל׳ לתפריט , אני מסיים ללמוד ביום ראשון אז זו תיהיה תקופה מעולה למסה (שינות ארוכות )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית