הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בנוגע לסוגי חלבון

• פותח/ת השרשור New
  • פורסם בתאריך

New

משתמש פעיל
420
12
נק' מוניטין:
23
420
12
אני אישית יודע שיש חלבון שמגיע מבשר ממוצרי חלב וכדומה שזה נחשב חלבון אמיתי ויש חלבון שמגיע מפחמימה וכאלה השאלה שלי היא כזו:
האם אני מחשיב בערכים של התפריט שאני משתמש לו אם זה למסה ואם זה לחיטוב את החלבון שמגיעה מהפחמימה או מהשומן? כי אם לא עד היום הייתי על גג 110 גרם חלבון שזה חמור! ואם כן רציתי לדעת מה היחס שאמור להיות בין חלבון אמיתי לבין חלבון שמגיע מפחמימה ושומן
ושאלה נוספת היא בנוגע לחלב. מישהו אמר לי שאת החלבון של החלב לא מחשיבים האם זה נכון ? (לא נשמע לי הגיוני)

אתה מתכוון לחלבון מלא וחלבון לא מלא.

• פותח/ת השרשור
עדיף לא להסתמך על חלבון מפחמימות, אין בו חומצות אמינו כמו שיש בחלבון מן החי
אוקי אז בוא תסביר לי איך בן אדם מגיע ל160 גרם חלבון ביום רק מחלבון מלא בלי לקבל הרעלת קיבה מבשר

אוקי אז בוא תסביר לי איך בן אדם מגיע ל160 גרם חלבון ביום רק מחלבון מלא בלי לקבל הרעלת קיבה מבשר

לא חושב שיש אנשים שהמקור ביחיד שלהם זה בשר..
א.א.נ.ל.ט 160 (תלוי במשקל) זה לא כל כך הרבה..

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש אנשים שהמקור ביחיד שלהם זה בשר..
א.א.נ.ל.ט 160 (תלוי במשקל) זה לא כל כך הרבה..
אני שוקל 80... קיצור אני מעוניין לשמוע עוד חוות דעת

אין דבר כזה, וחזה ע!ף וכו'.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה, וחזה ע!ף וכו'.
כן בנוגע לזה צחקתי חח אבל אם מה שאתה אומר ככה נכון כול המסה הנוכחית לא אכלתי מספיק חלבון ככל הנראה דבר שילמד אותי לקח לקראת המסה הבאה
ואם אפשר עוד חוות דעת הפכתם לי פה סדרי עולם
בנוגע לאבקת חלבון - היא נחשבת חלבון מלא?
חלב נספר?

אין מה לעשות , תזונה של מישהו שרוצה לפתח מסת שריר היא לא ממוצעת כמו שאר האוכלוסיה. במקום 2 ביצים במחבת שים 6 ובמקום 100 גרם חזה עוף 250. אבקת חלבון זה אחלה מקור וחלב גם נספר אבל לא הייתי ממליץ לשתות יותר מידי בגלל שילשולים נודים וכו (אלא אם כן יש לך חסינות לזה)

אני יודע, גם לי זה קרה אחרי החיטוב.
בעיקרון אני שוקל כ90, והולך על פי עיקרון של גרם חלבון פר פאונד מ.ג, לרוב אני שואף ל220~, עדיף יותר מאשר פחות.
אתה לא חייב שהכל יהיה מלא, אבל שהרוב יהיה מלא.

• פותח/ת השרשור
אני יודע, גם לי זה קרה אחרי החיטוב.
בעיקרון אני שוקל כ90, והולך על פי עיקרון של גרם חלבון פר פאונד מ.ג, לרוב אני שואף ל220~, עדיף יותר מאשר פחות.
אתה לא חייב שהכל יהיה מלא, אבל שהרוב יהיה מלא.
טוב מעולה שאני יודע את זה עכשיו המידע הזה יתרום לי בחיטוב הקרב ולמסה אחריו

טוב מעולה שאני יודע את זה עכשיו המידע הזה יתרום לי בחיטוב הקרב ולמסה אחריו

רוב האנשים הגדולים אוכלים 1.5 גרם פר משקל גוף חלבון מלא
אם אתה יחסית אוכל נקי במאסה ומענה את עצמך... פשוט תדאג ל1.5*משקל גוף (120) ותחיה על בשר ואורז וקצת ירקות וכו'
אם אתה עושה מסה כמו שצריך תכוון ל2.5+ גרם פר קילו (200)
בסוגריים זה מה שאצלך...

• פותח/ת השרשור
רוב האנשים הגדולים אוכלים 1.5 גרם פר משקל גוף חלבון מלא
אם אתה יחסית אוכל נקי במאסה ומענה את עצמך... פשוט תדאג ל1.5*משקל גוף (120) ותחיה על בשר ואורז וקצת ירקות וכו'
אם אתה עושה מסה כמו שצריך תכוון ל2.5+ גרם פר קילו (200)
בסוגריים זה מה שאצלך...
תודה אני ינסה להיות ב150-200 גרם חלבון נקי ביום החל ממחר

תודה אני ינסה להיות ב150-200 גרם חלבון נקי ביום החל ממחר
חזה עוף טונה בשר בקר נקניקים וגבינה צהובה הם מקורות מעולים לחלבון, בהצלחה

Back
למעלה תחתית