הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה לגבי שרירי הבטן (תכנית חדשה)

• פותח/ת השרשור AKM
  • פורסם בתאריך

AKM

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-51
46
0
היי,
מצאתי תכנית מיוחדת באינטרנט לפיתוח השרירים בבטן. מה שיפה שהיא לא ממש מעייפת ונראית שעובדת כמו שצריך.
יש לי אחוז שומן נמוך (11) אז יכול להיות שזה עוזר... עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

מאז שהתחלתי את התכנית הזאת (רק מלפני כמה ימים) אני מרגיש שבסוף האימון עד לרגע הזה השרירים בבטן שלי כל הזמן ״לחוצים״ (לא במובן הרע, אלא כמו שעושים שריר אז השריר לחוץ החוצה) ואני לא צריך ללחוץ אותם בכלל, וגם כשאני מנסה ״לעשות שריר״ איתם אני מרגיש שהם כבר עושים לבד. אני לא מרגיש כאב או לחץ או תחושה של תפיסות. רק שהם כל הזמן בפעולה... אפשר לומר שאפילו במיטבם.
זה ככה כבר כמה ימים.

השאלה היא - זה נורמלי?

נראה לי שהם פשוט תפוסים..
אם זה לא כואב אין סיבה לדאוג..
ד"א איזו תכנית אתה עושה?

שים משחה נגד שרירים תפוסים תראה אם זה עוזר אם לא וזה לא עובר אז כניראה אתה מתאמן חזק מידי

היי,
מצאתי תכנית מיוחדת באינטרנט לפיתוח השרירים בבטן. מה שיפה שהיא לא ממש מעייפת ונראית שעובדת כמו שצריך.
יש לי אחוז שומן נמוך (11) אז יכול להיות שזה עוזר... עכשיו השאלה שלי היא כזאת:

מאז שהתחלתי את התכנית הזאת (רק מלפני כמה ימים) אני מרגיש שבסוף האימון עד לרגע הזה השרירים בבטן שלי כל הזמן ״לחוצים״ (לא במובן הרע, אלא כמו שעושים שריר אז השריר לחוץ החוצה) ואני לא צריך ללחוץ אותם בכלל, וגם כשאני מנסה ״לעשות שריר״ איתם אני מרגיש שהם כבר עושים לבד. אני לא מרגיש כאב או לחץ או תחושה של תפיסות. רק שהם כל הזמן בפעולה... אפשר לומר שאפילו במיטבם.
זה ככה כבר כמה ימים.

השאלה היא - זה נורמלי?
אתה יכול להביא קישור לתוכנית שלך כאן בבקשה?

Back
למעלה תחתית