הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג *כותרת שנונה כלשהי*

כבר מהסטאפ שלך הגב לא ישר עצמות הישיבה שלך פונות למטה שים לב לזה שהוא גם מתעגל בעליה נסה לכווץ אותו יותר ולהוציא את התחת יותר.

הגב שלך בהחלט לא יישר כבר מהסטאפ (החוליות הלומבאריות) בגב התחתון או כמו שאסף מכנה אותן עצמות הישיבה.
מכאן, קשה עד בלתי אפשרי לבצע את התרגיל כמו שצריך, תתקן את זה ותעלה שוב.
תקפיד על חמשת השלבים של הסט אפ ואם הגב עדיין עגול תרחיב את העמידה (ואת האחיזה- אחרת הברכיים יתקעו בידיים). זה אמור לפתור את הבעיה.

הגב שלך בהחלט לא יישר כבר מהסטאפ (החוליות הלומבאריות) בגב התחתון או כמו שאסף מכנה אותן עצמות הישיבה.
מכאן, קשה עד בלתי אפשרי לבצע את התרגיל כמו שצריך, תתקן את זה ותעלה שוב.
תקפיד על חמשת השלבים של הסט אפ ואם הגב עדיין עגול תרחיב את העמידה (ואת האחיזה- אחרת הברכיים יתקעו בידיים). זה אמור לפתור את הבעיה.
בשביל שהגב יהיה יותר ישר אני צריך לרדת יותר למטה/להבליט תחת/משהו אחר?
כבר ניסיתי מלא וראיציות של הדדליפט ומה שאני עושה עכשיו נראה הכי טוב מכול מה שעשיתי(סומו לא בא בחשבון אפילו שהייתי רוצה כי אני רוצהל להגיע לפחות ל120 עם קלאסי) אפילו שהגב אצלי החלק הכי חלש(תסתכל בפרופרציות של המשקלים אצלי)

כבר ניסיתי מלא וראיציות של הדדליפט ומה שאני עושה עכשיו נראה הכי טוב מכול מה שעשיתי(סומו לא בא בחשבון אפילו שהייתי רוצה כי אני רוצהל להגיע לפחות ל120 עם קלאסי) אפילו שהגב אצלי החלק הכי חלש(תסתכל בפרופרציות של המשקלים אצלי)

תנסה לעבוד עוד על גמישות של האמסטרינג ושל הגב תחתון ולהוציא יותר את התחת(לכווץ את התחת והגב תחתון), תעשה את הוריאציה בדדליפט שאתה מרגיש בה הכי טוב בין אם זה שהתחת שלך יהיה נמוך או גבוה-תעשה איך שנוח לך ואיך שאתה מרגיש הכי מכווץ וטוב, זה משתנה מאדם לאדם בגלל מבנה גוף שונה.

תנסה לעבוד עוד על גמישות של האמסטרינג ושל הגב תחתון ולהוציא יותר את התחת(לכווץ את התחת והגב תחתון), תעשה את הוריאציה בדדליפט שאתה מרגיש בה הכי טוב בין אם זה שהתחת שלך יהיה נמוך או גבוה-תעשה איך שנוח לך ואיך שאתה מרגיש הכי מכווץ וטוב, זה משתנה מאדם לאדם בגלל מבנה גוף שונה.
איך אני עובד על גמישות להאמסטרינג וגב תחתון?

אתה לא צריך לרדת או להעלות את הגב בכלל, אתה צריך לעבוד לפי חמשת השלבים של ריפטו והגב יגיע למקום הנכון. אולם, יש אנשים, ואני ביניהם שלהחזיק את המוט בסימונים הפנימיים כמו שריפטו מסביר בספר, ומכאן לעבוד יחסית צר כי אין מקום לעמידה רחבה יותר בין הידיים, לא מתאים להם.
תמיד חשבתי שזה קשור לגובה (אני 1.90) אבל כנראה שזה לא המצב. במשך שנה שלמה הדדליפט שלי היה ניראה כמו שלך, ניסיתי המון וריאציות ותמיד המים יצאו ממקום אחר והגב התחתון נשאר עגול במקרה הרע או ישר אבל לא מכווץ מספיק במקרה הטוב. עד שבספונטניות ניסיתי באחד האימונים להרחיב את האחיזה ב5 ס"מ כל צד ואת העמידה שהברכיים יגעו במרפקים כמו שריפטו מסביר ומאז הדדליפט שלי פשוט מחולל קסמים ואני מתקדם בו בצורה מדהימה. אתה יכול לראות בלוג שלי.

סומו לא בא בחשבון

לא מדובר על סומו, תשים לב שיש כאן הרבה מאוד חברה בפורום שמרימים 5 ס"מ מחוץ לסימונים.

תנסה לעבוד עוד על גמישות של האמסטרינג ושל הגב תחתון

אני אישית פוסל לגמרי את כל סוגי ההמלצות הקשורות לגמישות, בטח למתאמן עם ניסיון שעצם האימונים שלו כבר הביאו את שריריו לגמישות טובה. למתאמן שעשה 3-4 סקוואטים או דדליפטים בחייו זה אולי נכון אבל לא למתאמן עם ניסיון של חודשים.

אתה לא צריך לרדת או להעלות את הגב בכלל, אתה צריך לעבוד לפי חמשת השלבים של ריפטו והגב יגיע למקום הנכון. אולם, יש אנשים, ואני ביניהם שלהחזיק את המוט בסימונים הפנימיים כמו שריפטו מסביר בספר, ומכאן לעבוד יחסית צר כי אין מקום לעמידה רחבה יותר בין הידיים, לא מתאים להם.
תמיד חשבתי שזה קשור לגובה (אני 1.90) אבל כנראה שזה לא המצב. במשך שנה שלמה הדדליפט שלי היה ניראה כמו שלך, ניסיתי המון וריאציות ותמיד המים יצאו ממקום אחר והגב התחתון נשאר עגול במקרה הרע או ישר אבל לא מכווץ מספיק במקרה הטוב. עד שבספונטניות ניסיתי באחד האימונים להרחיב את האחיזה ב5 ס"מ כל צד ואת העמידה שהברכיים יגעו במרפקים כמו שריפטו מסביר ומאז הדדליפט שלי פשוט מחולל קסמים ואני מתקדם בו בצורה מדהימה. אתה יכול לראות בלוג שלי.

לא מדובר על סומו, תשים לב שיש כאן הרבה מאוד חברה בפורום שמרימים 5 ס"מ מחוץ לסימונים.

אני אישית פוסל לגמרי את כל סוגי ההמלצות הקשורות לגמישות, בטח למתאמן עם ניסיון שעצם האימונים שלו כבר הביאו את שריריו לגמישות טובה. למתאמן שעשה 3-4 סקוואטים או דדליפטים בחייו זה אולי נכון אבל לא למתאמן עם ניסיון של חודשים.
תודה רבה אני ינסה את זה היום עם משקל קל(היום אין דדליפט) או שכבר יום שני
מוניטין משקל גוף-64.8 קילו
ירידה של 200 גרם בשבוע the fuck

מקווה לחזור להתאמן מחר מרגיש ירידה במוטיבציה ימים אחרונים /:
יכול להיות שזה בגלל החזרה לבית ספר בטח יסתדר תוך זמן קצר

שבוע 8

לא עשיתי סקוואט כי היה שתיים על הראק עשו סקוואט וזה עניין להתחיל להוריד פלטות ובמיוחד להזיז ולהחזיר כול פעם תספסל

Bench
69KG 3X5- קילו פחות מתי ש"סיימתי" SS פעם ראשונה הלך טוב

Deadlift
90 KG 1X5
הורדתי בשביל לעבוד על טכניקה

Dips with 6kg 3x8

+רבתי עם איזה משוגע

שבוע 8 אימון 2
חרא אימון הכי גרוע שהיה לי ביינתים

Squat
תכננתי ללכת על 80 ל5 או 3 חמישיות אבל כבר בסט 4 של החימום ראיתי כמה הטכניקה רעה(מתיישב קצת אחורה בהתחלה ומשם התנועה נראת כמו HB עם ברכיים גולשות) אז התעצבנתי ואמרתי נעבור לפרס יותר חשוב לי היום

Press
3F+1F 50KG
סט ראשון לא מתרץ פשוט לא הלך טוב
סט שני באמצע חזרה ראשונה הרגשתי כאילו אני עומד להשתין(דקה לפני הסט השתנתי)
ננסה אימון הבא עוד פעם
אני מרגיש לפעמים לחץ בגב תחתון שאני עושה פרס זה נורמלי? זה די חדש לי יחסית בפרס אבל זה כאב שעובר מהר אחרי האימון(לפי פסייכו הטכניקה שלי בסדר חוץ מזה שאני צריך ללחוץ קרוב לפנים יותר) אני יעלה סרטון של 46 קילו עוד מעט

Row
62KG 3X5 PR- סט אחרון הייתי קצת בלחץ כי עמדו לסגור ורציתי להספיק תרגילי עזר אז יצא 2-3 חזרות לא נגעו(דקה אחרי עשיתי סט 3 חזרות להשלים)

Chinups עם 2 דקות מנוחה בין סט לסט
9,6,4

Biceps עם מוט אולימפי 2.5 קילו כול צד
10,7 רציתי עוד סט אבל כבר סגרו תמכון

חג שמח ושנה טובה מלא בPR ושתהיה כמה שיותר אנאבולית!

תעלה סירטון של הפרס, כבר שכחתי מה היה.
חג שמח ושנה טובה 😃

שבוע 8 אימון 3

אימון מפציץ לפתיחת שנה חדשה שתהיה ככה כול השנה!

HB Squat
60KG 3X5- קליל,עובר ביינתים לHB

Bench
71KG 5X3-PR לנפח
עדיין לא קשה במיוחד הלך די חלק ממש מרוצה מהתקדמות בבנץ'!

Deadlift
95KG 1X5- חזרה אחרונה גב קצת התעגל אבל לדעתי היה סבבה לגמרי!

Dips BW+8 kg-3x8

שבוע 8 אימון 3

אימון מפציץ לפתיחת שנה חדשה שתהיה ככה כול השנה!

HB Squat
60KG 3X5- קליל,עובר ביינתים לHB

Bench
71KG 5X3-PR לנפח
עדיין לא קשה במיוחד הלך די חלק ממש מרוצה מהתקדמות בבנץ'!

Deadlift
95KG 1X5- חזרה אחרונה גב קצת התעגל אבל לדעתי היה סבבה לגמרי!

Dips BW+8 kg-3x8
יאלללה דדליפט 120 קילו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית