עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה זה עצמות הישיבה?כבר מהסטאפ שלך הגב לא ישר עצמות הישיבה שלך פונות למטה שים לב לזה שהוא גם מתעגל בעליה נסה לכווץ אותו יותר ולהוציא את התחת יותר.
בשביל שהגב יהיה יותר ישר אני צריך לרדת יותר למטה/להבליט תחת/משהו אחר?הגב שלך בהחלט לא יישר כבר מהסטאפ (החוליות הלומבאריות) בגב התחתון או כמו שאסף מכנה אותן עצמות הישיבה.
מכאן, קשה עד בלתי אפשרי לבצע את התרגיל כמו שצריך, תתקן את זה ותעלה שוב.
תקפיד על חמשת השלבים של הסט אפ ואם הגב עדיין עגול תרחיב את העמידה (ואת האחיזה- אחרת הברכיים יתקעו בידיים). זה אמור לפתור את הבעיה.
בשביל שהגב יהיה יותר ישר אני צריך לרדת יותר למטה/להבליט תחת/משהו אחר?
כבר ניסיתי מלא וראיציות של הדדליפט ומה שאני עושה עכשיו נראה הכי טוב מכול מה שעשיתי(סומו לא בא בחשבון אפילו שהייתי רוצה כי אני רוצהל להגיע לפחות ל120 עם קלאסי) אפילו שהגב אצלי החלק הכי חלש(תסתכל בפרופרציות של המשקלים אצלי)
איך אני עובד על גמישות להאמסטרינג וגב תחתון?תנסה לעבוד עוד על גמישות של האמסטרינג ושל הגב תחתון ולהוציא יותר את התחת(לכווץ את התחת והגב תחתון), תעשה את הוריאציה בדדליפט שאתה מרגיש בה הכי טוב בין אם זה שהתחת שלך יהיה נמוך או גבוה-תעשה איך שנוח לך ואיך שאתה מרגיש הכי מכווץ וטוב, זה משתנה מאדם לאדם בגלל מבנה גוף שונה.
איך אני עובד על גמישות להאמסטרינג וגב תחתון?
בשביל שהגב יהיה יותר ישר אני צריך לרדת יותר למטה/להבליט תחת/משהו אחר?
סומו לא בא בחשבון
תנסה לעבוד עוד על גמישות של האמסטרינג ושל הגב תחתון
תודה רבה אני ינסה את זה היום עם משקל קל(היום אין דדליפט) או שכבר יום שניאתה לא צריך לרדת או להעלות את הגב בכלל, אתה צריך לעבוד לפי חמשת השלבים של ריפטו והגב יגיע למקום הנכון. אולם, יש אנשים, ואני ביניהם שלהחזיק את המוט בסימונים הפנימיים כמו שריפטו מסביר בספר, ומכאן לעבוד יחסית צר כי אין מקום לעמידה רחבה יותר בין הידיים, לא מתאים להם.
תמיד חשבתי שזה קשור לגובה (אני 1.90) אבל כנראה שזה לא המצב. במשך שנה שלמה הדדליפט שלי היה ניראה כמו שלך, ניסיתי המון וריאציות ותמיד המים יצאו ממקום אחר והגב התחתון נשאר עגול במקרה הרע או ישר אבל לא מכווץ מספיק במקרה הטוב. עד שבספונטניות ניסיתי באחד האימונים להרחיב את האחיזה ב5 ס"מ כל צד ואת העמידה שהברכיים יגעו במרפקים כמו שריפטו מסביר ומאז הדדליפט שלי פשוט מחולל קסמים ואני מתקדם בו בצורה מדהימה. אתה יכול לראות בלוג שלי.
לא מדובר על סומו, תשים לב שיש כאן הרבה מאוד חברה בפורום שמרימים 5 ס"מ מחוץ לסימונים.
אני אישית פוסל לגמרי את כל סוגי ההמלצות הקשורות לגמישות, בטח למתאמן עם ניסיון שעצם האימונים שלו כבר הביאו את שריריו לגמישות טובה. למתאמן שעשה 3-4 סקוואטים או דדליפטים בחייו זה אולי נכון אבל לא למתאמן עם ניסיון של חודשים.
יאלללה דדליפט 120 קילו.שבוע 8 אימון 3
אימון מפציץ לפתיחת שנה חדשה שתהיה ככה כול השנה!
HB Squat
60KG 3X5- קליל,עובר ביינתים לHB
Bench
71KG 5X3-PR לנפח
עדיין לא קשה במיוחד הלך די חלק ממש מרוצה מהתקדמות בבנץ'!
Deadlift
95KG 1X5- חזרה אחרונה גב קצת התעגל אבל לדעתי היה סבבה לגמרי!
Dips BW+8 kg-3x8
מקווה להגיע לפחות ל120 בסוף התוכנית,אבל כול קילו שאני מוסיף לדדליפט אני מרוצה ממנויאלללה דדליפט 120 קילו.
אתה תגיע ליותר מ-120 בסוף התוכנית..מקווה להגיע לפחות ל120 בסוף התוכנית,אבל כול קילו שאני מוסיף לדדליפט אני מרוצה ממנו