- פותח/ת השרשור
תודה רבה אחי!אחלה בנץ!!
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה רבה אחי!אחלה בנץ!!
בקרוב תעקוף אותי תירגע עם האוריאומשקל גוף-67.5 קילו
עלייה של 1.4 קילו בשבוע
אתמול אכלתי רק 4 עוגיות אחרי האימוןבקרוב תעקוף אותי תירגע עם האוריאו
אתה מוזמן לאימון בקאנטרי כדי להבין איך כל השיטות עובדותלר*סה היא המאמאנת נכון? ולמה השיטה שלה עובדת ?
חחחחחחחחחחחח, שאני אהיה באיזור אפשר לדבר על זה, יש כניסה חד פעמית?אתה מוזמן לאימון בקאנטרי כדי להבין איך כל השיטות עובדות
יש לך 70 שקל ?חחחחחחחחחחחח, שאני אהיה באיזור אפשר לדבר על זה, יש כניסה חד פעמית?
רק הנסיעה עולה פחות. סוחטים כסף אהה?יש לך 70 שקל ?
עם הכסף שאנשים משלמים על מנוי אני יכול לבנות בניין שלם ובתוכו חדר כושר ועדיין יצא יותר זולרק הנסיעה עולה פחות. סוחטים כסף אהה?
כמה אתה עושה אחי? תפתח לוג רוצה לראות תהתקדמות שלך(מקווה שהחלטת לא לחטב)כבוד על הבנץ אחי , עקפת אותי 😃
כן אני סוף סוף מתקדם נורמלי..יש עדיין מקום לשיפור אבל הרבה יותר טוב מפעםמי האמין שלא מזמן היית בבלבלות כשהדדליפט היה 80..
שבוע 11 אימון 1
אימון כבד אחושילנג עם אליק ומייזל
HB Squat
90KG 3x5- לא קל ולא הכי כבד,ממשיך להתקדם ב5 מקווה ל2 פלטות יום חמישי
Bench
77KG 5F,5,5F-PR
חזרה ראשונה הכול עלה בקלות עד האחרונה שלא הצלחתי לנעול+רגל באוויר
סט שני עשיתי יותר מבוקר חזרה אחרונה כבדה אבל הצלחתי לנעול לבד
סט אחרון לא הצלחתי חזרה חמישית
עדיין הולך על 79 קילו יום חמישי
Deadlift
110KG 1x5-PR
סופר כבד באמת הסט הכי כבד שהיה לי בחיים,כבר בחימום של ה80 קילו הרגשתי קושי הייתי סחוט
חזרה אחרונה גב ממש התעגל וב3 חזרות אחרונות ממש היה קשה בנעילה
עשיתי הכול עם אחיזה רגילה חוץ מחזרה 4 ואז החלפתי חזרה ממש מוזר שנוח יותר עם רגיל
עכשיו לנוח לאכול מלא ולחכות להפציץ לאימון הבא!
כמה אתה עושה אחי? תפתח לוג רוצה לראות תהתקדמות שלך(מקווה שהחלטת לא לחטב)
אין לי מטרה למשקל מסוים כול קילו בשבילי זה טוב במיוחד בדדליפט שבוע 11 אימון 2אחי לפחות 3 פלטות בדד.