הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[ייעוץ] רוצה להעלות במשקל ( גם מסה ) * חייב עזרה *

ExcluSive

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
27
34
0
פיטנס אשדוד
מה קורה חברים?
באמת שפתחתי אין ספור אשכולות כאלה ואני מחכה לאנשים שיביאו לי טיפים שבאמת אני אראה שינוי.
אני בן 18, שוקל 65 ק"ג גובה 1.80 מטר
בגדול אני לא בחדר כושר כי אין לי זמן ( או כסף ) ואני גם מתאמן באימוני ריצה לצבא ולכן תוכנית האימונים שלי בערך זה 3-4 אימונים של שבוע שבסופו יש אימון קטן של כוח - בטן, ידיים, לפעמים מתח.
אני מנסה כל בוקר וערב בבית לעשות גם 3 סטים של ידיים.

הבעיה היא שיש לי חילוף חומרים ממש מהיר, שלפעמים כשאני אוכל ארוחת צהריים אני זז לשירותים וחוזר לסיים את הארוחה חחחחחחחח
אני מנסה אין ספור דרכים להעלות את המשקל שלי, ובגלל שאני מתאמן מקווה שזה ילך למסה ולא לשומן.

איזה דרכים יש לכם להציע לי? כל מאכל, איזה אימונים לעשות ביחד עם זה
ועוד שאלה - אם אני אקנה בנוסף למה שאני אוכל כל יום אבקת חלבון - זה יעזור? ( למרות שאני לא מתאמן בחדר כושר )

תודה רבה לעוזרים!

כדי להעלות במסה אתה חייב אימוני התנגדות ולהעלות עומס מאימון לאימון + תזונה במאזן קלורי חיובי, שיהיה לך קשה להשיג עם אימוני ריצות לצבא כמו שאתה עושה. תצטרך להחליט מה יותר חשוב לך. אני ממליץ שתעבור על הנעוצים ועל המאמרים בפורטל.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
כדי להעלות במסה אתה חייב אימוני התנגדות ולהעלות עומס מאימון לאימון + תזונה במאזן קלורי חיובי, שיהיה לך קשה להשיג עם אימוני ריצות לצבא כמו שאתה עושה. תצטרך להחליט מה יותר חשוב לך. אני ממליץ שתעבור על הנעוצים ועל המאמרים בפורטל.
בהצלחה.
כבר עברתי להם כמה פעמים בתקופות שונות ולא כל כך יודע איך לשלב כי כמו שאמרת, אני הרוב רץ
בגדול כרגע חשוב לי לפני הצבא לשמור על כושר של ריצות ( זה נקרא אירובי נכון? ברח לי ) ולעשות עבודה עם משקלי גוף
איך אפשר להעלות לפחות קצת משקל ולחטב יותר את הגוף? יש לי קצת אחוזי שומן
איזה אוכל לשלב בתפריט היומי שלי?

אתה לא יכול להעלות במשקל ולהתחטב בו זמנית. אתה חייב להחליט על מטרה. הכל שאלה של תזונה - מאזן קלורי חיובי גם אם אתה רץ יעלה אותך במשקל, מאזן קלורי שלילי יוריד אותך במשקל. אני מציע שתקרא את המאמרים הבסיסיים בפורטל - המדריך לעלייה במסה, המדריך לחיטוב, ויש גם תפריטים מוכנים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יכול להעלות במשקל ולהתחטב בו זמנית. אתה חייב להחליט על מטרה. הכל שאלה של תזונה - מאזן קלורי חיובי גם אם אתה רץ יעלה אותך במשקל, מאזן קלורי שלילי יוריד אותך במשקל. אני מציע שתקרא את המאמרים הבסיסיים בפורטל - המדריך לעלייה במסה, המדריך לחיטוב, ויש גם תפריטים מוכנים.
זה בעיה כי נגיד יש כמה מאכלים שנחשבים מאוד בריאים אבל אני לא אוהב לאכול כמו טחינה, חומוס, אבוקדו וכן הלאה..
אשמח אם תוכל להשקיע קצת מזמנך ולבנות לי תפריט שאכן ישים אותי במאזן קלורי חיובי

תכנס לפורטל למאמר של תפריטים לעלייה במאסה. שם יש לך תחלופות וגיוון כך שתוכל להכניס ולהוריד דברים שאתה לא אוהב.בנוסף, יש לך מחשבוני קלוריות באינטרנט כמו גולינגו.

בלי קשר למטרה או לא, אי אפשר לעשות אימונים אירוביים מסיביים ובו זמנית לפתח גוף. זה נוגד אחד את השני.

גיינר יכול מאוד לעזור כמובן, אבל אם לא דחוף לך לעלות במסה ואתה יכול לחכות קצת אז תמשיך באימונים...

Back
למעלה תחתית