הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית 4 פעמים בשבוע כוח+נפח אפשרי?

• פותח/ת השרשור DDT
  • פורסם בתאריך

DDT

משתמש משקיע
2,759
1,971
נק' מוניטין:
4,596
2,759
1,971
אני רוצה לשלב נפח וכוח, כן אני יודע שההתקדמות תהיה איטית יותר אבל ככה אני מעדיף וחוץ מזה כשעובדים על שניהם אז גם הסיבים האדומים וגם הלבנים מתרחבים, היגיון פשוט להצלחה לא?
אז אם אני עושה תוכנית 4 פעמים בשבוע איך מומלץ לחלק את זה? יש איזו תוכנית מוצלחת בשביל זה?
כוח 1 נפח 3?
2 כוח 2 נפח?
אשמח לקבל עצות

ומה אתם חושבים על התוכנית של ונדלר 1/3/5?

נערך לאחרונה:
SS או 5X5 יעשו את העבודה מבחינת כוח+היפרטרופיה
אין צורך לפצל אימונים (אימון ייעודי לכוח/ייעודי להיפרטרופיה) או כל דבר אחר בסגנון

• פותח/ת השרשור
SS או 5X5 יעשו את העבודה מבחינת כוח+היפרטרופיה
אין צורך לפצל אימונים (אימון ייעודי לכוח/ייעודי להיפרטרופיה) או כל דבר אחר בסגנון

אבל ב SS אין דגש בכלל על היפרטרופיה וחוץ מזה אני כבר לא בשלב של SS....
ובקשר ל 5X5 גם, אני מעדיף משהו עם יותר נפח
אני פשוט לא מבין למה לא לנסות להפריד, איזו סיבה יכולה להיות שזה לא יעבוד טוב?

1. ב-SS יש הכל, כנ"ל 5X5. קרא את המאמרים בפורטל, זה יפתח לך קצת אצ כיוון מהחשבה.
2. בכל מקרה, גם אם תעשה אימון כזה או אחר, המפתח הוא עצימות/נפח/תדירות. גם על זה יש הרבה מידע בפורטל ובפורום.
בשורה התחתונה עדיף עצימות ותדירות גבוהה. תגוון בטווח החזרות, אין טווח אידיאלי ב-100% להיפרטרופיה/כוח בלבד.

• פותח/ת השרשור
1. ב-SS יש הכל, כנ"ל 5X5. קרא את המאמרים בפורטל, זה יפתח לך קצת אצ כיוון מהחשבה.
2. בכל מקרה, גם אם תעשה אימון כזה או אחר, המפתח הוא עצימות/נפח/תדירות. גם על זה יש הרבה מידע בפורטל ובפורום.
בשורה התחתונה עדיף עצימות ותדירות גבוהה. תגוון בטווח החזרות, אין טווח אידיאלי ב-100% להיפרטרופיה/כוח בלבד.

מכיר את הפורטל אני לא חדש בתחום, בכל מקרה ב SS ממש אין מספיק נפח, זאת תוכנית כוח למתחילים אין טעם שתהיה בה נפח...
ב 5X5 יש קצת יותר אבל עדיין לא מספיק...
והטווחים זה 5-8 -8-12 1-5 פחות או יותר
אני פשוט לא מבין למה אנשים לא עושים את זה, מה פסול בשיטה הזאת

מכיר את הפורטל אני לא חדש בתחום, בכל מקרה ב SS ממש אין מספיק נפח, זאת תוכנית כוח למתחילים אין טעם שתהיה בה נפח...
ב 5X5 יש קצת יותר אבל עדיין לא מספיק...
והטווחים זה 5-8 -8-12 1-5 פחות או יותר
אני פשוט לא מבין למה אנשים לא עושים את זה, מה פסול בשיטה הזאת
לא אמרתי פסול! ההיפך! בכל מקרה גם אם AB כזה או אחר, תתבסס על תרגילים מורכבים, טווח חזרות מגוון כמו שציינת, ועדיף שתחלק לפי:
1. פלג גוך עליון/תחתון
2. תנועות.
3. מישורים

אחד מהנ"ל...

5/3/1 , WS4SB.. יש לך אפילו את התוכנית של הדוגמן פיטנס הזה שמשלשבת כח, הוא קורא לה power bodybuilding.
כולן תוכניות שנותנות דגש לתרגילים מורכבים עם הוספת נפח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית