הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Scott Cartwright 1025 squat

זה למה אני שונא סקוואט של PL - ב90% מהמקרים זה לא מלא.

לי זה נראה די מלא ...
בכל מקרה זה ענף ספורט ויש חוקים שונים לכל ארגון .

קבצים מצורפים

• jp.png
    jp.png
    KB 261.8 · צפיות: 159
זה למה אני שונא סקוואט של PL - ב90% מהמקרים זה לא מלא.
אני בהחלט מצטרף לדעה שמה שהוא עושה זה לא סקואט מלא. הוא מתקרב מאוד למצב של ירכיים מקבילות לקרקע (הוא לא ממש מגיע לזה) ועל לרדת יותר נמוך בכלל אין מה לדבר.

איך זה לא ספורט והרמת משקולות כן?

PL ו-BB זה לא ספורט מכמה סיבות, בכל ספורט (חוץ משחמט וכל מיני התחכמויות כאלה) ישנו שימוש בזריזות, גמישות, קורדינציה ומהירות, אתה מוזמן להראות לי איך זה מתקשר לשני התחומים שרשמתי. דבר נוסף זה השימוש הבוטה בחומרים שיש שם, (אני לא אומר שבמשקולות אין, אבל לפחות המתחרים מתנקים לפני וישנה אכיפה חלקית), אתה מוזמן להזכיר לי מתי נפסל ה-PL האחרון על שימוש בחומרים אסורים חוץ מזה, בחייאת, כשאתה רואה את הדד ליפט עם הגב השבור ואת העשיריות תנועה האלה אתה באמת יכול לקרוא לזה ספורט?

יש סיבה שאין PL באולימפיאדה...

:120ag:

נערך לאחרונה:
PL ו-BB זה לא ספורט מכמה סיבות, בכל ספורט (חוץ משחמט וכל מיני התחכמויות כאלה) ישנו שימוש בזריזות, גמישות, קורדינציה ומהירות, אתה מוזמן להראות לי איך זה מתקשר לשני התחומים שרשמתי. דבר נוסף זה השימוש הבוטה בחומרים שיש שם, (אני לא אומר שבמשקולות אין, אבל לפחות המתחרים מתנקים לפני וישנה אכיפה חלקית), אתה מוזמן להזכיר לי מתי נפסל ה-PL האחרון על שימוש בחומרים אסורים חוץ מזה, בחייאת, כשאתה רואה את הדד ליפט עם הגב השבור ואת העשיריות תנועה האלה אתה באמת יכול לקרוא לזה ספורט?

אם אתה חושב שסקוואט לא דורש מהירות וגמישות אתה ממש טועה. למרות שזו לא ההגדרה של ספורט. בודיבילדינג זה מן הסתם לא ספורט אבל לא ברור לי למה אתה שם PL ו BB באותו משפט.
שימוש בחומרים אסורים יש בכל ספורט וע"י 100 אחוז מהספורטאים.
כל פאוור ליפטר מתחרה בארגון שמתאים לו. יש ארגונים כמו IPF בהם אתה לא תראה חצאי תנועות ויש להם חוקים מאוד נוקשים.

אתה לא מבדיל בין העובדה שיש ארגונים גרועים לבין הספורט עצמו.

אם אתה חושב שסקוואט לא דורש מהירות וגמישות אתה ממש טועה.אויש באמת, אם אתה חושב שלעשות באק דאבל בייספס לא דורש קורדניציה וגמישות אתה טועה. למרות שזו לא ההגדרה של ספורט. בודיבילדינג זה מן הסתם לא ספורט אבל לא ברור לי למה אתה שם PL ו BB באותו משפט. מכיוון שאת 2 אלה לא ראית ולא תראה מהאולימפיאדה מהסיבות שהזכרתי בהודעה הקודמת.
שימוש בחומרים אסורים יש בכל ספורט וע"י 100 אחוז מהספורטאים. איפה קראת שאמרתי אחרת?
כל פאוור ליפטר מתחרה בארגון שמתאים לו.מזתומרת? PL יתחרה בארגון X ולא Y בגלל שיש לו יכולות שמתאימות לארגון X?:🙁 יש ארגונים כמו IPF בהם אתה לא תראה חצאי תנועות ויש להם חוקים מאוד נוקשים. כל הכבוד להם, עדיין המתחרים שמה משמינים כדי לקצר טווח תנועה בבנץ' פרס:🙁

אתה לא מבדיל בין העובדה שיש ארגונים גרועים לבין הספורט עצמו.אז מה אתה טוען בעצם? שבגלל שיש ארגונים גרועים פאורליפטינג נראה כמו שהוא נראה?

123 פאור ליפטר'ס קציצות:victory:

אתה לא תקבע מה זה ספורט , השימוש במהירות בPL הוא מאוד חשוב .
שימוש בחומרים יש בכל ענפי הספורט בהתאם לצורך שלהם .
המטרה היחידה בWL ובPL זה להרים יותר משקל בהתאם לחוקים אם היית מרים יותר משקל בקלינים מכוערים מאוד עם גב עקום אז ככה היית עובד .
בכל מקרה אתה כוסית .

OverPower אתה עושה כאן צחוק מעמצך עם התשובות שלך.

א) אמרתי ש BB זה לא ספורט
ב) כל פאורליפטר יתחרה בארגון שהכי מתאים לו מבחינת סיכוי לזכות/חוקים/חברים/כסף.
ג) אם הייתה דרך לקצר טווח תנועה בקלין אתה לא חושב שהיו עושים את זה?
ד) כן, ארגונים ושופטים גרועים עושים את הספורט גרוע. אלא מה? אתה חושב שאם באולימפיאדה היו שופטים גרועים זה לא היה הופך את הספורט לגרוע?

אתה לא תקבע מה זה ספורט ,נכון מאוד, וגם לא אתה, גדולים וחכמים מאיתנו קבעו שפאור ליפטינג לא יהיה באולימפיאדה, משמע הוא לא ספורט השימוש במהירות בPL הוא מאוד חשוב . סבבה, קיבלתי, למרות שלא הבאת נימוק, אשמח אם תביא.
שימוש בחומרים יש בכל ענפי הספורט בהתאם לצורך שלהם . תקרא את ההודעה האחרונה שלי, אני יחזור על זה שוב - מתי טענתי שלא?
המטרה היחידה בWL ובPL זה להרים יותר משקל בהתאם לחוקים אם היית מרים יותר משקל בקלינים מכוערים מאוד עם גב עקום אז ככה היית עובד . נכון, אבל זה לא ככה כי זה ספורט בניגוד ל-PL, ולמה אתה מפנה את זה אליי? תיצמד לדיון.
בכל מקרה אתה כוסית .ובמה זה תרם לדיון? מה קרה אמרתי שפאור ליפטינג זה לא ספורט ונעלבת? אסור להביע דיעה שלא תכעס? אולי אני כוסית אבל אתה ילדה קטנה

OverPower.

OverPower אתה עושה כאן צחוק מעמצך עם התשובות שלך.
קודם כל אני לא עושה מעצמי צחוק, אני מביע דיעה ואתה מוזמן לחלוק עליי.
א) אמרתי ש BB זה לא ספורט - ואני טוען שגם PL זה לא ספורט - לכן השוויתי בינהן, מה הבעיה?
ב) כל פאורליפטר יתחרה בארגון שהכי מתאים לו מבחינת סיכוי לזכות/חוקים/חברים/כסף. - בסדר גמור מה הנק'?
ג) אם הייתה דרך לקצר טווח תנועה בקלין אתה לא חושב שהיו עושים את זה? - ואם לסבתא היו גלגלים? עובדה שאין דרך ובגלל זה זה ספורט.
ד) כן, ארגונים ושופטים גרועים עושים את הספורט גרוע. אלא מה? אתה חושב שאם באולימפיאדה היו שופטים גרועים זה לא היה הופך את הספורט לגרוע?- שוב פעם אם? מה אתה רוצה שאני יגיד לך על זה?[/QUOTE]

OverPower

מה הקשר בין אולימפיאדה לספורט ?
מה שנקרא לך תקפוץ על טרמפולינה ותחליק על הקרח ...
בכל מקרה אני מתעצבן כי אתה מזיין תשכל בנושאים שאתה לא מבין .
בא לך לקרוא על מהירות ואימוני מהירות בPL אז אני אתה מוזמן לבצע חיפוש או בגוגל או אפילו כאן בפורום .
אתה מדבר ממש בבורות בקטע של שימוש בחומרים בספורט , אני מעדיף שאנשים לא ישקרו בנוגע למה שהם עושים , אבל כנראה זה רק אני (גם בנושא הזה אני ממליץ לך לקרוא על אתלטים שלא ידעת או חשבת שנתפסו או הודו בלבד ) .

זאת בדיוק הנקודה. שאתה רק מציג דיעה, אתה מאוד לא אובייקטיבי כי אתה מעדיף הרמת משקולות.

אז בגלל שאין דרך לקצר את הטווח תנועה, זה ספורט? סבבה. אז האנשים בהרמת משקולות גמדים, כדי לצמצם את הגובה אליו הם צריכים להרים את המשקל. זה לא ספורט. אה, והם גם שמים נעליים שמקלות עליהם בתחתית התנועה.
דרך אגב, יש דרך לקצר את הטווח תנועה. למה תופסים רחב בסנאץ'? שיתפסו באחיזה של דדליפט.

השחיינים שמים חליפות כדי לצמצם חיכוך עם המים. זה לא ספורט.

אצני מרתון משתמשים בנעליים עם בולמי זעזועים כדי להקל על הריצה. זה לא ספורט.

כדורסל זה לא ספורט כי יש שחקנים שמשתמשים בנעליים קפיציות שעוזרות להם לקפוץ יותר גבוה.

אפשר להמשיך את הרשימה.

אני לא רוצה שתגיד כלום. אני רוצה שתבין שפאוורליפטינג זה ספורט. וזה שיש ארגונים גרועים לא אומר כלום.
אני יכול להקים ארגון שחייה שבו מותר לך באמצע התחרות לצאת מהבריכה ולרוץ עד הסוף ואז להכנס למים. זה לא ישנה את העובדה ששחיה זה ספורט.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית