עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כמה הודעות מעלייך,א) לא
ב) איפה קראת? או יותר נכון איזה שחיף/ מאמן מהמכון אמר לך את זה?
רק ניסיתי להעביר את הפואנטה..
לא אמרתי שיש לך עכשיו כאב ברכיים, אני אומר שבעוד כמה חודשים כשהמשקלים שלך יהיו גבוהים יותר
אני מבטיח לך וחותם לך שיהיו לך כאבי ברכיים. תעבור לסקוואט וזהו.
כמה הודעות מעלייך,
LOLחסר לך היפ דרייב, תסתכל למטה
אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך מאוד רועדות וזה לא אמור להיות ככה ונראה שאתה עובד מהר מדי
תתחיל עם משקל קל ללמוד עד לאן אפשר להגיע עם המכשיר ותעבוד ככה גם עם משקל כבד
קראתי את זה בכתבה, וזה ממש נכון בשבילי. מאז שהתחלתי לרדת עמוק הגב התחתון קצת כואב לי, למרות שכשאני יורד עמוק אני מרגיש ממש את הרגליים, התחלתי להזיע מהתרגיל הזה כמו מטורף והוא סוחט ממני אנרגיות לעומת כשירדתי עד 90 מעלות.. אני לא רוצה נזק לגב תחתון בשביל עוד 20 גרם שריר ברגל. ברוב המקומות (לרוב זה פורומים באינטרנט) אתם תמצאו שסממן הגבריות בלג פרס הוא לרדת עם הברכיים לחזה, שבמידה ואתה באדיבילדר ששוקל 100 + זה הגיוני שכן היקף החזה שלך אמור לתפוס נפח משמעותי ואז ברכיים לחזה הוא אכן טווח התנועה הרצוי. אצל רוב המתאמנים זה יהיה טווח תנועה גדול מדי, מה שיוביל להעברה של הלחץ לגב התחתון (מה שאף פעם לא חכם כשיש לכם המון משקל על המכשיר). במידה והנקודה הזאת תופסת לגביכם, תרדו עם הברכיים קצת מעבר ל90 מעלות ותשאירו את העומס על הרגליים ולא על הגב. באותה נשימה גם לא הייתי נועל פה ברכיים בכדי להשאיר עומס מתמשך על הארבע ראשי (זה מוביל לפאמפ חולני לחלוטין).