הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הלג פרס בסדר?

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
א) לא
ב) איפה קראת? או יותר נכון איזה שחיף/ מאמן מהמכון אמר לך את זה?
כמה הודעות מעלייך,
רק ניסיתי להעביר את הפואנטה..
לא אמרתי שיש לך עכשיו כאב ברכיים, אני אומר שבעוד כמה חודשים כשהמשקלים שלך יהיו גבוהים יותר
אני מבטיח לך וחותם לך שיהיו לך כאבי ברכיים. תעבור לסקוואט וזהו.

כמה הודעות מעלייך,

אז הבחור ליצן..

אני כרגע עושה סקוואט 102 ל5 חזרות 3 סטים (לא הרבה אני יודע) ולג פרס הייתי עושה לפני 3-4 חודשים 230 קילו ל8 חזרות 4 סטים וואלה הברך שלי מעולה.. אז חאלס להיות ליצן ותתחיל סקוואטים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יורד מספיק למטה, הברכיים שלך מאוד רועדות וזה לא אמור להיות ככה ונראה שאתה עובד מהר מדי
תתחיל עם משקל קל ללמוד עד לאן אפשר להגיע עם המכשיר ותעבוד ככה גם עם משקל כבד
. ברוב המקומות (לרוב זה פורומים באינטרנט) אתם תמצאו שסממן הגבריות בלג פרס הוא לרדת עם הברכיים לחזה, שבמידה ואתה באדיבילדר ששוקל 100 + זה הגיוני שכן היקף החזה שלך אמור לתפוס נפח משמעותי ואז ברכיים לחזה הוא אכן טווח התנועה הרצוי. אצל רוב המתאמנים זה יהיה טווח תנועה גדול מדי, מה שיוביל להעברה של הלחץ לגב התחתון (מה שאף פעם לא חכם כשיש לכם המון משקל על המכשיר). במידה והנקודה הזאת תופסת לגביכם, תרדו עם הברכיים קצת מעבר ל90 מעלות ותשאירו את העומס על הרגליים ולא על הגב. באותה נשימה גם לא הייתי נועל פה ברכיים בכדי להשאיר עומס מתמשך על הארבע ראשי (זה מוביל לפאמפ חולני לחלוטין).
קראתי את זה בכתבה, וזה ממש נכון בשבילי. מאז שהתחלתי לרדת עמוק הגב התחתון קצת כואב לי, למרות שכשאני יורד עמוק אני מרגיש ממש את הרגליים, התחלתי להזיע מהתרגיל הזה כמו מטורף והוא סוחט ממני אנרגיות לעומת כשירדתי עד 90 מעלות.. אני לא רוצה נזק לגב תחתון בשביל עוד 20 גרם שריר ברגל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית